-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
Én már feltettem Odinnal a Dbt-s Android 12. Pörgösebb van egy két újdonság, kamera mint ha jobb lenne. Szerintem jó lesz ez ha el nem cseszik egy frissítéssel...
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz szaniszlokar #32475 üzenetére
Nekem a legutolsó Samsung Internet frissítés óta melegedett de nagyon annyira, hogy tokon keresztül is érezni lehetett plusz úgy merült mint a Titanic az akkumulátor. Letöröltem, és lecseréltem a Samsung Internet Beta-ra a böngészőt és azóta semmi gond nincs vele.
-
Tybike81
őstag
S10 Plust szerintetek mire lenne érdemes cserélni Samsung vonalon? Note 20 Ultra vagy S21 Ultra a kiszemelt utód. Képernyő méret és jó kamera szett a lényeg. (Ja még az A72 is látómezőben van)
-
Tybike81
őstag
válasz h_benjamin #32041 üzenetére
Hiába, mikor rezeg elengedem de semmi se történik pedig még a kijelző be se kapcsolt csak rezent és már el is emgedtem a három gombot.
-
Tybike81
őstag
válasz h_benjamin #32039 üzenetére
És milyen gombokat nyomjak és hogyan, mert sehogy se lép be...
-
Tybike81
őstag
Valami trükkje van a Recoverybe lépésnek, akármit próbálok nem sikerül. Tudnátok segíteni?
-
Tybike81
őstag
Nem kellett volna már már az S10+-ra frissítést kapnunk?
Vagy akkora lesz annyi újdonsággal, hogy nem győzik feltölteni?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz gjoco1 #31497 üzenetére
Próbáld vagy próbáljátok ki a FirstPhone-s fóliát. Hasonló lehet mint a MM fólia. Itt is géppel vágják ki, majd folyadékkal teszi fel. Nekem 1 hónapja van fent, ujjlenyomat működik rendesen, egyedül kicsit gyűjti a zsírt. De eddig pozitív a tapasztalat. Ja és az ára 2000 Huf :)
-
Tybike81
őstag
Ha valaki felteszia a One Ui 3-at és Fr-t akar csinálni akkor készüljön fel jelenleg csak adb-vel lehet csak recoverybe lépni!
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Xda-n már elérhető a One ui 3.0 Beta1 akit érdekel.
-
Tybike81
őstag
Huawei vagy Honor órát használ valaki S10+al? Mennyire kompatibilis egymással, valamilyen hátrány van?
-
Tybike81
őstag
Senkinek se akar működni a Samfirm vagy Frija? Egyik se akar letölteni semmit :(
-
Tybike81
őstag
Én Odinnal raktam fel, magyar nyelven még nem tud.
-
Tybike81
őstag
Jó ez az új One Ui 2.5.
Sokkal gyorsabb, billentyűzet sokkal jobb lett. Egyenlőre ennyit vettem észre. Ja és megkaptuk a vezeték nélküli Dexet, és az új Internet Browser Betaban ki lehet kapcsolni az állapot sávot.Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz szpeti40 #24817 üzenetére
Tudom miről beszélsz, ha az óra a kezen volt és jött értesítés a telefon csendbe volt nem rezgett csak az óra, vagy az óra csipogott. Sajnos valamelyik frissítés óta eltűnt ez a funkció, pedig szerettem. Mióta nincs sajnos én is csak a telefon kapcsolgatom az üzemmódokat.
-
Tybike81
őstag
Frissítettem a telót, meg csinaltam Fr-t, illetve ugyan ezt a Galaxy Watchon is, és teljesen üres az S-health... semmi régi edzésem nincs meg. Mi lehet a gond, vagy mit állítsak be, hogy máskor ne tűnjön el semmi?
-
Tybike81
őstag
válasz csorbajeno #23590 üzenetére
Nem minden helyen csinálja, nekem most csak a nappaliban csinálta ma. A konyhában a led izzóval nem jelentkezik. A nappaliban sima energia takarékos van, meg oldalról egy 55 colos tv. Még azon gondolkodom nem e a tv váltakozó fénye zavarná be?
-
Tybike81
őstag
One ui 2.1 frissítés után beltérben lámpa fénynél szinte bőr hibás képet csinál a kamera. Más járt már így, vagy kamera hiba lesz? Factory reset volt, sőt a májusi update után meg Wipe cache. Az az érdekes az élő képen nem látszik, ott szép tiszta minden, csak miután elkészült :(
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Melyik alkalmazásokat érdemes be rakni a nem alvó alkalmazások közé?
-
Tybike81
őstag
Próbáljátok ki, itt egy leírás mit kell letiltani, hogy gyorsabb legyen az ujjlenyomat olvasó. Én már kipróbáltam, sokkal gyorsabb lett szerintem.
This is new to me, turn off the battery optimized for apps: com.samsung.android.biometric
Forrás Xda
-
Tybike81
őstag
válasz janosibaja #21886 üzenetére
Hát nem tudom te mit nézel. Én csak 3 dolgot néztem meg. 1. A tulipánok levelein az erezet az S10+ képen jobban látszik, 2. A háttérben lévő zöld bögrén csak az S10+ képen olvasható, 3. A tulipán levelei között lévő mikrón a gombok megint az S10+ képen a legjobban kivehető. Nekem az S10+ győzött
-
Tybike81
őstag
Miért van az, hogy ha ugyan az a hátterem mindenütt, és feloldom a készüléket akkor más a főképernyő színhőmérséklete mint a zárképernyőnek?
-
Tybike81
őstag
Szerintetek érdemes az S10+ készüléket Note 10 Plus-ra cserélni ?
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
-
Tybike81
őstag
Nálam valami nem jó ezzel a 10es droiddal.
Töltés után lefagyott, fekete zár képernyő, megállt az óra mikor a töltőre raktam, illetve a töltöttség is ugyan ott maradt. Újra indítás után helyreállt, majd minden gsm funkció megállt, se azon is segített egy újraindítás. Tiszta telepítés volt.Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz Destin4tor #17143 üzenetére
Beállítást tudsz adni hozzá? Neked a free van fent vagy a fizetős?
-
Tybike81
őstag
Beta3 után vissza akarom tenni az utolsó Xeh softot. Ha leszedem Samfirmel akkor melyik csc file-t tallózzam be az odinba?
-
Tybike81
őstag
Andorid 10 beta3 van fent nekem és nem engedi frissíteni a Play áruház az Android System Webview-t. Ez beta probléma vagy más lehet? Esetleg valami megoldás?
-
Tybike81
őstag
Placebo vagy nem, de beta3 alatt az ujjlenyomat olvasó még gyorsabb lett szerintem.
-
Tybike81
őstag
Nekem most 10 beta2 van fent, hogy tudok vissza térni az utolsó 9.0 Xeh szoftra? Mi a menete? Kell majd Hr is?
-
Tybike81
őstag
Amit emlegettek Cool Breath Light apk-t honnan lehet leszedni mert én nem találom sehol?
-
Tybike81
őstag
Valaki már linkelte az Aodnotify beállításokat valaki újra megtudná adni, hogy rendesen működjön.... Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Eddig ha faceztem, vagy neteztem és sms jött megnyílt egy kis ablakban a face fölött de mostanában nem csinálja, hogy lehet újra beállítani ezt a funkciót?
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Nem tudom mit csináltak a júniusi frissítéssel de nekem sokkal gyorsabb lett az ujjlenyomat olvasó....
-
Tybike81
őstag
Nektek a 2x Zoom kamera nem müködik hülyén? Ha átváltok rá, közeli tárgyaknál kb 10-20 centire lévőnél nehezen talál fókuszt közeli pontra, majd mintha ugrana egyet és éles lesz a kép.
-
Tybike81
őstag
Üdv köztetek, ma beléptem közétek egy Prisma Black S10+al, a Note9 meg ment a páromnak
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Valaki váltott Note9ről, megéri, ad annyival többet vagy várjam meg a Note10et?