Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titana
tag
Feltelepítettem az S III hangokat és van pár ami a Note-on is van és az S III hangjai hangosabban szólnak lejátszásnál.
-
Titana
tag
Sziasztok,ha valakit érdekel:
SGS 3 hangokhttps://www.dropbox.com/sh/b68exh5iyvzgah7/a-54FnbwAV
-
skyli
senior tag
A modemnek nem mindegy milyen rom van alatta? Bár nekem az LR1-es modem ezen a cm9-es romon nem szakította még meg egyszer se a wifit, lpy-on meg igen 1-2 mp-re néha.
A töltésnek hány mA-t éri meg adni?
Töltő: 850mA
Misc: 800mA
USB: 600mAHa felrakom mindet 950-re lesz vmi bajob belőle? Vagy legalább az elsőt szabad?
-
nggabi
félisten
a triangle away még mindig nem megy ics-n? csak mert volt egy frissítés 06.06.-án, bár csak az s3at írja a changelog...
-
djapor96
senior tag
LQ3 tapasztalat : szerintem ugyanaz mint az lq2, csak kevésbé melegszik...
-
törölt tag
CM9 alapú ROM-ok gyorsabbak valamivel, mint a gyáriak? Megmondom őszintén lassúnak érzem a Note-ot az S2 után és már cserén gondolkodom. Viszont pár napja vettem és küllemre nagyon bejön. Szeretném a maximumot kihozni belőle.
-
Amalgam
aktív tag
Olyan Aldiko Ebook-ot, amilyen a SGS I-en volt, hol lehetne találni? A Google Play-en nem találtam.
-
lkasza
csendes tag
Van akinek a telefon felajánlotta már az ICS frissítést?
-
bence007
tag
lq3ra fel lehet rakni az sgs3 launchert?
-
bence007
tag
Voltam ma a telenorban és megnyomkodtam az S3-at!Első ami szembetűnt, hogy a Note mellé rakva mint egy játéktelefon!
Viszont gyorsaságra nagyon ottvan, sokkal simább az egész rendszer!Szép-szép de a Note csak komolyabb hatást kelt!Más:Valaki az LQ3-at próbálta?
-
djapor96
senior tag
TriangleAway 1.51 for Galaxy Note ha érdekel valakit!
-
Baroc
tag
A Basebrand Version az pontosan mit takar az About Phone alatt?
Mert ha jól emlékszem, az 2.3.6-os android egyik verziója volt az XXKK5, most nekem ez van, annak ellenére, hogy 4.0.4-es Android version-t ír.
Vagy a Basebrand az teljesen másra vonatkozik?
-
Lilifee
tag
Köszi a tegnapi segítséget mindenkinek, este felraktam az lq2-es ics-t. Eddig tetszik, egyedül azt nem értem miért van a legördülő menüben folyamatosan ott a beállítások menüpont? Balra-jobbra húzva se lehet eltüntetni, törlés sem pucolja ki, ha újra indítom akkor is ott van..
Ez bug vagy feature?
-
djapor96
senior tag
Áhhhh.... most beszéltem a fogyasztóvédőkkel...... más ügyben de erre a dologra is rákérdeztem....
Azért nem véd a túlfeszültségtől a gari, mert a gyári töltők túlfeszvédelemmel vannak ellátva...Tehát, ha mégis túfeszt kap a készüléked, akkor irány az elektromosművek vagy ha a laptop ad túlfeszt, akkor a laptop gyártója, vagy, ha a gyári autós töltő, akkor irány a SAMSUNG.... hogy kárt okozott az ők által forgalmazott készülék.... térítsék meg a károd.....
Ja és a szakszervíznek bizonyítania kell a túlfeszültséget!!!!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
lefkosia #6348 üzenetére
Én már csak különös indok esetében raknám fel, ha valamiért igazán megérné. Nem hiszem, hogy bármiféle pozitívum lenne majd rajta, amiért szétbarmoljam a jól belakott rendszerem.
Magyar nyelv a németben is van.
Apropó hol van a dühös verebek Note kiadása? Nem mintha hiányozna, csak ígérgették, de úgy látom nem lett belőle semmi.
-
lefkosia
őstag
Lassan mindenki megkapja a ics-t, csak minket hagynak ki N7000XXLQ3 Baltic.
-
Baroc
tag
Mire ezt írtad, már nekem is javában ez ment rajta
Mai nap lesz a tesztje, egyelőre nagyon pöpec. Bár néha itt is eltelik 1-2 másodperc, amíg a lockscreen-re kerülök bekapcs után. Más problémám nincs
Tökéletesen működik az apponkénti dpi állítgatás, minden úgy néz ki, ahogy ki kell
-
premete
veterán
válasz
Cyberpunk #6339 üzenetére
Nekem nem vonta meg, igaz, a kb. 20 HTC-m közül csak a DHD látott szervizt, de az 3x is: szenzor csere, alaplap csere, majd akkufedél csere.
A Samsung vonta meg, mert szerintük túláramot adtam az omniának a gyári autóstöltővel, és akartak kérni alaplapcseréért 110 ezret, de beküldtem egy csókossal, és 20 ezer jattból megcsinálták. -
Kapanyél
őstag
El kell olvasni a jótállási feltételeket, de alapvetően úgy gondolom, hogy lényegtelen, szoftver vagy hardver. Ha nem rendeltetésszerűen használod - és itt a termék rendeltetését maga a gyártó határozza meg - akkor az a jótállás megvonását vonja maga után.
Hiába nincs köze a mikrofonnak az insecure kernelhez, nem az igazságérzet dönt, hanem ami le van írva. Innentől kezdve pedig kizárólag az emberi részén múlik, hogy a szervizben hazaküldenek vele vagy nem basznak ki veled és megcsinálják méltányossági alapon. -
lefkosia
őstag
S2 ment romolgatás közben tönkre. A samsung logóig ment, nem gyári kernel volt rajta. A számláló sem volt 0-án. Így adtam le az Oktogon Samsung szervizbe. Mondanom sem kell, hogy féltem a garancia megvonástól, de szerencsére nem így lett, megjavították garanciába. Lehet, hogy csak szerencsém volt
-
Catcan
csendes tag
Sracok, akkor en ezt mar megint nem ertem. Az SIII simogaton a romolas volt a tema es Bocha mondta, h nem kell tole felni mert elvileg a gari szoftver es hardver resze kulon van es max a procira foghatjak ra, h a romolastol ment tonkre. Erre azt a peldat mondta, hogy ha fozott romod van, de tonkremegy a mikrofonod akkor elvileg gariban cserelik. Csak a szervizek szeretik ezzel szivatni a nepet, mert nem vagyunk tisztaban ezekkel. Errol hallott mar valaki valamit? Mert ha igy van akkor nem kene mwg a visszaallitassal sem veszodni
-
skyli
senior tag
-
a.sebi
őstag
Sziasztok légyszi segìtsetek......
Nem találom azt az opciót hogy miként kell beállìtani hogy a hosszú sms sms maradjon és ne mms..tököm ki van nem tudok elküldeni egy órája.egy smst...austria open ics....légyszi help... -
törölt tag
Ezeknek a pontoknak akkor lenne jelentősége és összehasonlítási alapja, ha mindenki a telefon belső tárhelyét használná a méréskor. Akkor tényleg a valós különbségek jönnének elő a ROM-ok között. De így ...
-------
A sammobile.com oldalon a romok mellet vannak Kies logók.
és
Melyik mire utal? -
trutyi
aktív tag
6950.....
de 3-4x megcsinálva már csak 6150.... fárad a kicsike
-
tybsen
addikt
válasz
fujifilm1 #6322 üzenetére
Na én is kedvet kaptam megnézni a tesztet, teljesen abban a tudatban, hogy nyilván sokkal alacsonyabb pontszám lesz, mint Nálatok, mivel ez a gyári ICS. [Ennyi lett az eredmény], ez a 6817 pont nem tudom, mennyire ok, de nekem teljesen gördülékeny a rendszer.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok.
Délután ment az Antutuzás itt a fórumon.
Én is kiváncsi lettem és megnéztem és döbbenten láttam hogy minden beküldőt eredménynél nagyobb volt amit mértem. (7071 pont.)Nem mintha bármilyen érdemem volna abban hogy ennyi,
de olyan jó érzés volt.A KingDroid v3-at raktam fel tegnap, és semmi trükk. Még az S3 packet sem. Egyedül a vizuális effecteket szoktam nullára venni a ->settings -> development alatt de az csak a sebesség érzetben javit a teszteredményekben biztos nem.
Mondjuk a Kingdroid eddig is nagyon jól muzsikált, de a v3 a tesztekben veri a többit.
Ha valaki kedvet kap a link:
Üdv.Robi
-
-
törölt tag
Háromgombos megoldással Download-ba kapcsolod a telefont és ott egy számláló, h eddig mennyi custom ROM volt telepítve. JIG-el és Odin-al ki lehet nullázni. Talán még mással is, de nem tudok arról.
Valaki nem próbálta tegnap v. ma az SVOX Magyar felolvasóval a hangadatokat letölteni? Feltelepítettem, de az istenért sem tudja letölteni, hálózati hibát ír. Így viszont nincs magyar felolvasóm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest