Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt124307
tag
válasz
KTTech #22759 üzenetére
PLEASE HELP!
A megadott sorrendet követve elvégeztem a lépéseket, de a /emmc partíciót nem tudtam formázni a cwm-ből. DU ROM ugyan felkúszott, de azóta nincs "belső SD-m". Hogyan tudnám visszaszerezni, mert ez így nem kerek. Nem szeretnék össze-vissza kattogtatni, mert félek brick lesz a vége. -
pall.gergo
tag
válasz
KTTech #22759 üzenetére
Üdv.
Nagyon köszi ezt az össze állítást. Nagyon jó. Nálad mik a buggjai ennek a rendszernek ?Pár dolgot leírnál részletesebben, hogy konkrétan melyik filet konkrétan hova kell tallózni ?
Pl: A Pit file a data file a 4-6-8-10-12GB-os? Természetesen amelyik szimpatikus. Gondolom a 4GB bőven elég.
A kernel "PhilZ-cwm6-XXLT6-XSA-5.06.1.tar.md5" ? Azt hova a maradék 4 helyből ből ?A TWRP-be hogy kell menni ? Meg a ROM feltöltés,RAW kernel újra felrak,Gapps,FSTrim. Ezt TWRP-ből szépen indítgatom mit sima recoveryből az " install zip for SDcard" ?
És még annyi, hogy még szűz a telóm. Egyből mehetnek rá ezek ezeket? Természetesen "a legegyszerűbb rootolást" megcsinálom és mentem az EFS mappát.
Köszi előre is.
-
Massmurderer
őstag
válasz
KTTech #22759 üzenetére
hali.engem csak a patricionalas érdekel.most ugy én fltetem a resor... romot.raw 10 kernel van fent.2gb a patricio a programoknak nálam,ez az alap.ezen akarok én változtatni.na most ehez kell valami + vagy csak odinal feltolni a ptricohoz a cuccokat,mert ami linknél volt és angol nyelvü a patriciohoz valahogy kukot se értetem belöle.ujra kell pakolni a romot vagy ilyesmi???
-
Massmurderer
őstag
válasz
KTTech #22631 üzenetére
memokarira már felmásoltam a romot meg a gappsot,kernelt is.mobil odinal a kernelt flashaltem utána csak állandoan a a zipp meg mitoménmilyen menü jött be.mondom megprobálom ugy mint alcanal,és sikerült.sokal egyszerüb volt igy,cm 12,l5.1 van fent.marhajo,föleg a hangzásnál az fx progi.powerampal kegyetlen jol szol
-
punisher1
aktív tag
válasz
KTTech #22481 üzenetére
Szia!
Köszi a választ fel is dobtam rá a kernelt.Témákat majd keresek valahol hozzá mert a play-ről amit egyszer leszedtem cyanogen theme showcase szinte mind fizetős.A Lollipop-ot pár napja feldobtam kipróbáltam de azzal a fehér hátterével marha csúnyának tartottam és gyorsan merült is az aksi így 1 nap után le is szedtem.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
KTTech #22444 üzenetére
GAME OVER!
A jézuska nekem a mai napon azt az ajándékot hozta, hogy teljesen behalt a telefonom. A töltést nem veszi fel, töltőre dugva ki-be kapcsolgat, tölt/nem tölt, kikapcsolom visszakapcsol, melegszik a kamera körüli rész, néha felugrik valami voice talk alkalmazás stb.
Teljes KO, használhatatlan lett...és persze pár héttel a gari idő után.
Kérdezném, hogy szerintetek mit csináljak, valami reset dolog van ezekre? Vagy szervízbe, ha beviszem legalább azt ingyen megmondják, mennyibe fájna a javítás?
Vagy már ezért is tízezreket kérnek, hogy ránéznek?Boldog karácsonyt!
-
KTTech
veterán
válasz
KTTech #22418 üzenetére
Nem a legékesebb angol, de a mai nap után megteszi:
"Dec 17:
You requested a return
Reason for return:
It's counterfeit or fake
Comments:
The Battery I ve got clearly not a genuine one. The Typography not match with the Samsung uses, the serial number is not unique (other buyers who ordered gets the SN). " -
fujifilm1
senior tag
válasz
KTTech #22414 üzenetére
Nálam elég nagy gebasz van.
Az már biztos hogy az SD kártya behalt.
de más probléma is lehet, pl az aksi , mert
kb 25-35% os töltésnél egyszercsak hirtelen halál és bekapcsolni sem lehetett.
Töltőre raktam és a zöld csik 1 mm vastag volt.... pár perc töltés után már be lehetett kapcsolni majd amikor elindult 35%ot mutatott.
???Most az SD kártyát kivágtam, a rendszert teljes factory resettel ujra raktam, töltöm.
.
A fura hogy az aksi statisztikát nem frissitette a rendszer amikor kicseréltem az aksit.
Nem vette észre hogy csere volt, azt irta hogy az uptime 2 nap. Pedig ki is volt kapcsolva. ujra is volt toltve.Most ujraraktam és az aksi statisztika 0 lett..
Meglátjuk.
Az sd nagyon csunyán viselekedik a PC-hez csatlakoztatva.
lehet hogy ez zavarta ossze az androidot is...Ezek után nekem kell egy két nap amig ki merem jelenteni hogy az aksi rendben van...
-
fujifilm1
senior tag
válasz
KTTech #22403 üzenetére
Örülök hogy én is segíthettem
Én is ma fizettem Paypallal. 2505Ft volt.
Pár napja beállitottam a Paypalban hogy mindig a bankom váltsa át !
Ezek szerint 100 Ftot jelent ez....tehát hogy ki váltson, a paypal vagy a bankod.
Szinte biztos hogy eredeti, - ha nem akkor ahogy mondtad ebay dispute...
Én 4 paypal visszatéritést kértem 3 honap alatt és mind megitélték, de most szoltak hogy valami minősités szerint kicsit tul nagy az aktivitás, a számlámon, ezért inkább az ebayen probálom rendezni előbb ha gond lesz..
-
tasnadi3
tag
válasz
KTTech #22383 üzenetére
halli
el kezdtem le szedni a [Rom][4.4.4][Team D.I.R.T] Dirty Unicorns v8.1 (17/10/14) a romot le szedtem, és utánna meg akadtam mit kell még le szednem hozzá még, kernel is kell , vagy az nem kell mert a kernel oldalán nem tudok már ki igazodni ,
egy kis segítséget kérhetek hozzá ? -
tasnadi3
tag
válasz
KTTech #22381 üzenetére
Rendben köszönöm akkor lehet hogy a hétvégén neki állok és össze szedek mindent ami kell hozzá, vagy esetleg honnét tudok mindent le szedni hozzá ?
esetleg a funkciók meg maradnak, itt értem azt amikor az ember a tenyerét végig húzza a kijelzőn és , el készül a pillanat kép ?mert annyit tudok , hogy a gyári apok nem mentek rajta , pedig a rajzos cucc az nem volt rossz , na de mind 1 az -
-
-
fujifilm1
senior tag
válasz
KTTech #22359 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a gyors választ.
Köszben olvastam hogy tök jó a 8.1 meg hogy kiszállt a fejlesztője. Hát ez van.
szomorú de amire a fiam megkapja már simán elképzelhető hogy nem lesz semmilyen fejlesztés erre a készülékre....Most én örülök ennek az egy pár honapos romnak is nagyon....
Megnyugtató amit irtál és felcsigázott hogy végre lesz egy jó rom a note 1 en is...
A Picoval nem találkoztam de ezt már letöltöttem:
gapps-kk-20141104-minimal-x-plus-edition-gps036-320dpi-signed.zipKöszi mégegyszer, kiváncsi vagyok hogy megy a felrakás...
-
fujifilm1
senior tag
válasz
KTTech #22333 üzenetére
Szia!
Feleségem n7000 -ére raknék valami ujabbat mert már 1 éve nem frissitettem, és lassucska. (stock)
Nekem már régóta, N3 van és rég nem olvasgattam itt.Az aláirásodban láttam a Asylum Dirty 8.1 et.
Gondolom ez a legjobb nem stock azért használod...Az XDA forumot megtaláltam és majd alaposan elolvasom.
Melyik GAPPS valo hozzá?
Pl ez? DU_TBO_Clear_Gapps.zip October 17th 2014 177 MBCsak félve kérdezem az alap dolgog mennek ezzel a Rommal:
-Hivás
-kamera 8M sima képek.
-kamera video
-toll
-zenehallgatás,
-BTKöszi előre is.
-
hamikike
tag
-
lowzor
veterán
válasz
KTTech #22333 üzenetére
Például a kijelző színhőmérsékletének állítása nekem hiányzik a CM-ből, mert szerintem fakóbb vele a kijelző, mint mondjuk a gyári ROM-al. A Warzone V4 tetszik, viszont annál van egy olyan bug, hogy ha lezárom a kijelzőt, akkor sokszor visszajön magától. Tehát még mindig keresek egy jó 4.2-es ROM-ot.
-
hamikike
tag
válasz
KTTech #22328 üzenetére
Bocs, de még néhány kérdésem lenne:
Olvasom az nggabi féle "Samsung Galaxy Note 1. hsz." leírást. Akkor ez ennyire simán megy, hogy: "Töltsd le a Root_SuperSu 0.95 és Root_busybox *.zip fájlokat és másold a külső memóriába. ......."?
Ez a fajta rootolás más eszközön is elvégezhető (pl. tablet, nem samsung), vagy ez eszköz specifikus?
És ha valamiért újra kellene telepíteni a 4.1.2 firmware-t, akkor már simán lehet odinnal, vagy előtte unroot kell.
Egyáltalán miért kellhet az unroot?Note1-re a JB 4.1.2-től újabb már nincs illetve nem is lesz, tehát már csak másfajta rom tehető fel rá?
Hol találok a JB 4.1.2-ről magyar nyelvű kézikönyvet, eddig csak angolt sikerült letölteni?
-
-
hamikike
tag
válasz
KTTech #22295 üzenetére
Megtaláltam a firmware-t, de a Kies azt írja a telefon nem támogatja az inicializálást, így a firmware frissítés el sem kezdődik. Egyébként minden mást felismer a telefonból.
A sammobil-ról letöltve a T-és firmware-t, letölthető az Odin3v3.09, itt röviden leírja a folyamatot is ([link]) ezzel is lehet oké?
Más: van-e értelme valamire kihasználni a még 2015.01-ig meglévő házhoz menő garanciális szolgáltatást? Mire, mit kell mondani, stb? -
hamikike
tag
válasz
KTTech #22293 üzenetére
Hol találom meg a romot (légyszíves adj linket) és hogyan tudom a legegyszerűbben telepíteni, figyelembe véve, hogy T-s a mobil. Valamilyen folyamatleírás is jó lenne.
Ha kérem a garanciális szervízt, az megteszi, vagy inkább próbálkozzak én? Milyen egyéb szoftver kell ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo Switch 2
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest