Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lefkosia
őstag
Akit érdekel Sony Xperia S Walkam app, visualizer, dsp manager. Hibátlanul működik. Egyedül a walkam widget nem megy.
-
lefkosia
őstag
Nokia 808 PureView nem aprózták el 41MP
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok.
Van dual boot a Note-unkra is.
(A vad romolók örülhetnek.3.1 GB hely kell az SDCardon.
Csak ICS romok kal megy.Udv,
Robi -
sagit
veterán
válasz
Cyberpunk #7790 üzenetére
lcd density modder pro lecseréli neked a play store-t és akkor 180 dpi-vel is tudsz mindent telepíteni, nem kell vacakolni a dpi állítgatással
-
Cyberpunk
félisten
válasz
exelsior1 #7780 üzenetére
Igen az a SoC elég jó lesz, de "kicsi" ez is, igen innét max feljebb mennék egy +0,2" még beleférhet jobb hely kihasználással. Már alakul az a Note ellenfél, csak látnám már.
nggabi: lehet istenkáromlás ez egy Samsung topicban, de én szívesen látnám a Note-otIPS-el, kicsit semmilyen fekete, de cserébe a jelenlegi problémák nélküli kijelző, az kéne. Mert hát itt ez a gyenge pont ami fáj nekem. De hát ezt elsírtam már egy párszor itt.
-
exelsior1
senior tag
Miért venne ilyet egy almafan? Meg, mint minden ez is drágán kezd, végül is eléggé erős telefonnak ígérkezik, 1-2 hónap múlva 120-ért is meg lehet majd venni, vagy olcsóbban, főleg ha használt. Bár, nem szeretem a szoftveres billentyűket, jobb szeretem, ha vannak rendesen és nem a kijelzőből veszik az értékes helyet
-
bruti01
őstag
segitség! visszaraktam a gyárit és amikor irnék bármit megnyomok mármint betüt csak annyi jön ki hohy null. hogy hozhatom helyre?
-
sagit
veterán
válasz
Leonardo91 #7768 üzenetére
jaja, szerintem be fog indulni ha visszarakod a cf-et
-
nggabi
félisten
válasz
Leonardo91 #7765 üzenetére
one more brick?
rakj rá vissza szgépes odinnal cfrootot...
-
sagit
veterán
válasz
Leonardo91 #7765 üzenetére
mert nem jó lq3-ra, a válaszban direkt ki is emeltem hogy Costum ICS only
Cyber:
BLN-hez meg ugye kell a BLN app
-
Leonardo91
őstag
Hát én feltettem ezt a thort.. most nem akar bebootolni
Az N7000 feliratnál megáll és kikapcsol.. -
bruti01
őstag
fent van criskelo v8 romja. nagyon jónak tünik! thor kernel ez alatt is megy?
-
sagit
veterán
válasz
Leonardo91 #7759 üzenetére
[Kernel]Thor Kernel & Touch Recovery[Custom ICS Only]
témák: marketen van donate verzió is, ott vannak képek... meg lehet lesni kinek melyik tetszik
-
sagit
veterán
válasz
Cyberpunk #7757 üzenetére
skyli linkelte: [link]
én a black-et használom... csak simán telepíted és a beállítások/témák menüpont alatt aktiválod
a cwm-es verzió ami az invertált appokat is felrakja nálam kinyírta a rendszert szóval marad ez, invertált appokat itt találsz: [link]
csak a talkot próbáltam mert azt használom sokat, az hibátlan
és itt a thor kernel (bln support, voltages control-al sok minden jóság is állítható benne)
-
Cyberpunk
félisten
Ajánljatok darkos meg színes témákat CM9-re. Én nem találok semmi értelmeset.
-
bruti01
őstag
felrakom ezt Criskelo's ICS V8 . kiváncsi vagyok rá
abyss kernelt javasol! az jó?
-
Cyberpunk
félisten
[link] nocsak szemrevaló jószág.
-
-
kchris78
veterán
válasz
Cyberpunk #7744 üzenetére
naszóval. az egyik ROM-ban benne volt a lényeg:
ha leteszed 320 alá az értéket akkor úgy tudsz nem kompat alkalmazást feltenni:
-dpi vissza 320-ra, google play adatait törölni!!
-reboot
-google play elindít és ha azzal fogad az alkamazás hogy szerződés elfogadása/etc akkor fasza, egyébként nem.ha nem megy, akkor a lépések közt a rebootokat lehet sűríteni
.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Cyberpunk #7734 üzenetére
Van a Rom Toolbox-ban egy olyan, hogy build.prop szerkesztő a build.prop trükkök gomb alatt. Arra ráböksz és földob egy szerkesztőt, aminek az alsó 3/4-énél lesz kb. a density-re vonatkozó sor. Ott kézzel beírod a 320-at és elmented. Restart és minden fasza megint.
Én mondjuk csak egy helyen írtam át...Karma:
Köszönöm, akkor frissítem. ...majd ha vastagabb lesz a changelog. -
Kapanyél
őstag
válasz
Cyberpunk #7727 üzenetére
Közben Everman megírta a megoldást, akartam is írni közben, hogy a rom toolbox szar, mert ha egyszer 320 alá viszed, nem engedi visszacsúszkázni. De legalább van build.prop szerkesztő. Sajnos csak ezzel megy a DPI állítás, több progit is kipróbáltam, hiába ICS ready-k, nem állítják be sehogy.
CM9 nightly-kat érdemes föltenni? Nem látom, hogy "update"-ek lennének... wipe-olnak ezek mindent? Mert akkor nem ér annyit, jó az RC1...
-
kazmerr
aktív tag
Ebbe más is belefutott?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1649429
Tegnap azt hittem kib*szom az autóból 130-nál a telefont... -
Cyberpunk
félisten
Na szóval gondok vannak. Nem vált vissza 320 dpi-re csak 280 a max. S így sem lehet telepíteni az appjaimat a többséget, még egy Opera Mini sem megy fel, mert nem kompatibilis az ön verziója al fogad. De Gmail appok sincs, pedig fel ment a gapps is egyből a rom után.
-
exelsior1
senior tag
Na, megjött az új kitámasztós tokom, nagyon frankó, és még az övre fűzhető tokomba is épp-hogy belefér ezzel, úgyhogy egyhamar nem veszem le
[link] -
trutyi
aktív tag
fr? az micsoda?
nem piszkáltam eddíg nagyon tehát ennyire nem mélyedtem bele...root ment rá majd LQ2 Majd LQ3 mobil odinnal. ennyi kb amit tettem vele
-
trutyi
aktív tag
na most mér harmadszorra szállt el a kijelzőm... csak színes pöttyök minden fele pixelháború..az egész kijelzőn. home gomb segít csak. csináltam egy képernyőmentést amikoz nem volt jó de a mentést megnyitva éles a kép
. ezenkívűl van hívás közben hogy egyszerűen nem reagál semmire...nem tudok semmit nyomni nem érzékel a kijelző sőt a homér gomb sem. LQ3.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #7709 üzenetére
Ha úgy érzed akad javasolnék egy tesztet.
QuickPic-et használok én is és a párom is már hosszú ideje képnézegetésre. Galaxy S2-n és a párom Galaxy Ace telefonján rendesen működik.
Tedd fel LQ3 alatt a QuickPic képnézegetőt és próbálj olyan 1280px körüli fotóalbumot nézegetni vele úgy, hogy gyorsan lapozgass. Stock LQ3 beleszakad. CM9 alatt meg se reccen, olyan szépen folyik.
Természetes 2D gyorsítás bekapcsolva mindegyiken.
Ugyanez a helyzet a Solitarie rém egyszerű kis pasziánsz játékkal. Stock ROM alatt mikor a lapokat mozgatom rángat rendesen, CM9 alatt tökéletes.
Nem igazán értem a gyári ROM alatt miért van az, ha felteszek valami másik launchert, akár a legbénábbat is, az már akadozik, ugyanaz CM9 alatt rendben megy. -
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Egy csomó alkalmazás nem települ, mert azt írja nem kompatibilis csak nálam?
-
Cyberpunk
félisten
Na kész vagyok nem rossz.
Bár TW után szokni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest