Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
válasz
szabosasito #6898 üzenetére
Köszi, egyébként én is erre gondoltam, mert mikor Go Launchert használtam, akkor ezt is kiróbáltam és tetszett...csak aztán zavart, hogy GB alatt szaggatott a Go, ICS-en meg még nem próbáltam....
-
kazmerr
aktív tag
Fiúk, lányok. Keresek egy olyan időjárás programot ami widgetben álló helyzetben teljes szélességben ki tud rakni órára bontott előrejelzést. (Az sem baj ha részletesen testre szabható.) Eddig ami szimpatikus volt az az aix (nem teljes szélességben jelenik meg) és az elecont eWeather (nem tud órás widgetet grafikonban, viszont rengeteg adat van benne).
-
hito
nagyúr
Tud valaki valami jópofa alkalmazást mondani az s-penhez? Nem igazán használom ki, és jó lenne valami hasznos app, hogy ne csak dísznek legyen ott. Amiket marketen találtam egyik se nagyon érdekel. Lehet, hogy van köztük jó, csak én nem vettem észre.
-
winhelper
tag
Csak próbálom megfejteni az összefüggést.
Elég sok szoftver nem vagy csak hibásan működik ICS alatt.
Ráadásul nekem LQ2 van fent...PeachMan:
Akkor lehet az LQ2 hibája?!Múlthéten vettem a Note-ot a T-Mobile-nál, egy napig volt GB rajta, másnap reggel kapott ICS-t. Lehet a full wipe halogatása miatt csinálta ezt.
Azért gyanakodtam az Avast-ra, mert attól kezdve csinálta ezt. -
winhelper
tag
Sziasztok.
Olvastam több embernél is, hogy ICS alatt elkezdett szétesni a kép, színes csíkokra. Aki ilyet tapasztalt milyen vírusirtó használt (ha használt)? Mert nekem az Avast telepítése után kezdte el, mikor hálózati művelet volt -hívás, letöltés- és bekapcsolta a kijelzőt. Tehát ránéztem a letöltés hol tart vagy hívás végén, mikor vissza kapcsolt a kijelző.
Azóta leszedtem az Avast-ot és volt egy full wipe, probléma megszűnt. -
pleslie82
tag
válasz
szabosasito #6885 üzenetére
Köszi, ezt mér én is néztem, de nekem olyan kellene, amit ki tudok rakni a kezdő képernyőre és rá tudok nézni anélkül, hogy belépnék a programba.
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan email klienst, widgetet ajánlani, ami praktikus, jól mükszik? Ugyanis mióta ICS van, a gyári email widget nem frissül be, ha manuálisan rányomok a sarokban található frissítés ikonra még akkor sem. Gyakorlatilag befagy. A Gmail widget-ét meg nem szeretem.
Köszi! -
-
Catcan
csendes tag
Vasárnap óta használok LQ3-as ICS-t. Nekem is melegszik amúgy, árnyékba operás netezés alatt simán felkúszik 45 fokra viszonylag hamar
Meg szerintem az akksit is jobban eszi. (ma alig használtam, még csak zenére se meg kijelzőhasználat se volt sok. Háttér fekete, widgetekből 4 db van kint, tehát ez se nagyon ehet elvileg.)
Másnál is jelentkezett LQ3 alatt az,h beszélgetés közben vagy még tárcsázásnál szétkapcsol? Minden jelzés nélkül úgy,h mindkét fél biztos hálózaton van. Ez lehet a rom miatt?
-
babosmiki
addikt
Végre jönnek a "morzsák"! [link]
Remélem ha picit nagyobb is lesz a kijelző 5,5",
azért a méret már nem fog növekedni... -
vakondvok
tag
Ja akkor nincs gond, csak olyan "gyorsan" tölt erről a hotfile-ról, hogy még 20 perc van hátra, de gondolom a PIT-be (az én esetemben) a 16gb verziót be kell tenni ugye? illetve repart, auto reboot és fresetnél hagyjam a pipákat vagy ki kell venni?
(bocs, hogy itt kérdezgetem, de szétvet az ideg, hogy mi a fenéért nyultam egyáltalán hozzá mikor működött ahogy volt)illetve ezt töltöm, remélem jó lesz N7000XXLPY_N7000OXXLP5_XEH (májusi 2012-es, simán Hungary-s) amúgy a telefon T-s
-
vakondvok
tag
Sziasztok,
ROM-ot akartam cserélni a note-on (rocket rom-ról criskelo's-ra), írták is, hogy először az Abyss Kernel 4.2 -t tegyem fel és arról a ROM-ot, csak a criskelo topikban elfelejtették közölni, hogy előtte ne csináljak full wipe-ot a CF-root kernelnél, így én csináltam, persze utáne a feltelepítettem az Abyss kernelt a recovery-t rebootoltam és ugyan be is tölt de ha léptetném akkor újra és újra visszaugrik alaphelyzetbe.A kérdésem, hogy most sikeresen brick-eltem a note-ot, vagy még odinnal helyrehozhatom?!
((és tudnám, hogy miért erre a tetű lassú hotfile-ra tesznek mindent
))
-
-
hito
nagyúr
Most veszem eszre, hogy nagyon haragszom a samsung-ra az ICS frissites miatt. Hogy kepzelik, hogy nem lehet osszevonni az ikonokat az asztalon mint minden mas keszuleknel amin ICS van?
-
Kapanyél
őstag
válasz
#68216320 #6858 üzenetére
Én rendszeresen a banki oldalakra nem tudok belépni, mert nem lehet a szövegmezőkbe írni.
Egyébként tényleg gyors a többi.
A Maxthon helyett inkább Boat-ot próbáld!
Régebben a Maxthon-nak volt egy olyan jó tulajdonsága, mint a MIUI Browser-nek, miszerint ha elforgattad a képernyőt, földobta, hogy lockolja-e az adott tájolásban vagy sem. A mostaniak már ezt nem tudják, így csak egy sima böngető. A Boat Browser viszont atomjól testreszabható, nálam default Desktop módban megy. Van igazi fullscreen üzemmódja, így olyan, mintha PC-n neteznél. -
Kapanyél
őstag
válasz
#68216320 #6847 üzenetére
Csoda nincsen, a gyári nem tudja sehogyan sem. Javaslom a gyárira épülő alternatívok használatát. Nekem a Boat Browser jött be a legjobban, de a Maxthon sem rossz.
Ill. mindenképpen kell egy Firefox is, mert az a többivel ellentétben egészen máshogy renderel, így pl. azza be is lehet lépni pl. netbankos felületre... -
törölt tag
Amikor elinditod a telefonod mar az bejelentkezik a gmail account al. Kulonben hogyan tudna frissiteni nevjegyeket, uzeneteket, naptarat stb. Az rendben is van. Viszont az h egy lo**sz kis ceg minden weboldalrol tudjon amit megnezek m a bongeszojuk elkuldi nekik az egy fokkal durvabb dolog. Mindezt a tudtod nelkul. Esetleg elkuldi azokat is amiket formfield-ekbe irsz akkor majd nezel nagyot mikor a nevedben tortennak vicces dolgok. A gyari bongeszorol nem tudok rosszat. Addig hasznalom azt. Csak ez a lepkedes maceras.
-
hito
nagyúr
válasz
#68216320 #6852 üzenetére
Én nem ringatom magam abba a hitbe, hogy van olyan böngésző ami nem gyűjt adatokat. Az utolsó kis sunyi eleresztett puki térfogatát, hőmérsékletét és erősségét is tudják már rólunk. Gyári úgy kezdi, hogy autómatikusan bejelentkezik gmail accountommal. Az a szép. Az egész android mizéria erre megy ki szerintem, és ezért is nem érdekel már az egész. Legyenek csak boldogok az adataikkal együtt, nincs több szégyenleni valóm mint bárki másnak.
-
törölt tag
hito: Dolphinról kiderült 1x, hogy adatot gyűjt és továbbítja a fejlesztők felé. Persze nem csinálnak adatbázist belőle, mondják ők. A lényeg h ezek után egyik verziója sem érdekel.
CHIPman: Az opera mini egy vicc. Nulla kliensoldali nyelvtámogatás, mivel nem valódi browser. A normál opera pedig lassabb lényegesen a gyárinál, tehát a gyári érdekel továbbra is.
-
törölt tag
Valaki meg tudna mondani h a gyari bongeszoben hogyan lehet az oladalak kozt oda-vissza lapozni? A vissza telefongombra ujra ugyanazt tolti be. Ha tobbszor nyomom akkor oke, de elore lepni akkor sem lehet csak ujabb oldalbetoltessel. Mobilneten nem nyero.
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Nem tudja valaki, hogy a Note-ot SIM-kártyazárral árusítja-e a Telenor, vagy kérhető-e helyszíni függetlenítés? Az én (használt) készülékem a Duna Plaza-ban lévő "kék propeller" szalonban lett eladva a gyári garanciajegy tanúsága szerint, ám mégis független
Előre is köszi
-
Hofeher
aktív tag
Teljesen ua a baltik és a pannon lq3 rom tc-vel ellenőriztem.
-
hito
nagyúr
#6828-ra valaki?
-
Kapanyél
őstag
-
a Dávid
csendes tag
Frissítés Telenorosoknak, KIES programmal mától elérhető
ICS
-
Kapanyél
őstag
válasz
Everman #6830 üzenetére
Mindet le lehet, gondolom.
Már annyira nem merem letiltogatni ezeket, mert sosem lehet tudni, mitől fossa magát össze. (Windows-ban is régebben előszeretettel használtam a Sysinternals Autoruns progiját és miután letiltottam a tényleg logikusan letilhatónak vélt dolgokat, el sem indult többet...)
Sőt, bizonyos letiltásoknal (pl. connenction status changed) előfordult az is, hogy csak akkor frissített az e-mail meg a facebook, amikor elindultam hazafelé az irodából és átálltam WiFi-ről 3G-re. Úgyhogy inkább nem piszkálom már olyan bátran. -
hito
nagyúr
LQ3 mellé milyen kernelt javasoltok? A múltkori mobile odin-es frissítésnél egyébként ott rontottam el, hogy kernelnek betettem a CFRoot LQ3-at, és mivel a root megtartása is ki volt pipálva, így összezavarodott. Viszont így most nincs CWM-em, "csak" root-om.
Szóval milyen kernelt javasoltok LQ3-hoz? Gondolom akármilyen ICS kernelt nem lehet mellétenni.
-
Kenyeress
csendes tag
Telenoros ics frissites itt van;-) 45%tart es mindjart kesz is van!!!
-
Kapanyél
őstag
Azért vigyázz, mert lehet, hogy rendszerprogram, ill. a rendszer használja valamire. Pl. a Maps is betöltődik automatikusan, mégsem "indul el". Vélhetően, mert kell a lokalizációhoz, stb.
Így baszhattam el korábban a YouTube-omat is. Nem tiltottam le, sőt még a DRM tartalmakat meg semmilyen médiára utaló dolgot, azt' egyszer csak már nem működött.
Én a Gemini App Managert használom, abban mindenféle Autorun feltételt ki-be lehet kapcsolgatni per alkalmazás (van, amelyik vagy húszféleképpen indulhat el magától!). -
lefkosia
őstag
Android Assistant ebben is találsz satartup manager-t, érdemes kipróbálni.
-
tombike
aktív tag
telenorosoknak lq 3 frissites kint van
-
Everman
addikt
Kint van a magyar Telenoros ICS, ők már az LQ3-at kapták.
-
tombike
aktív tag
kezdek szetesni, letojom az icst mar, deeeeeeeeeee mar volt kijelzo cserem, utana kideritettem, hogy a youtube, flash es tarsai okozzak a blackemet, na ebben a percben minden dolt, oklomnyi fekete kockakat rak az atmenetek helyere
meg a galaxy ace is mukodik, ez meg bedolt, masodik kijelzom........
-
törölt tag
LQ3-ra szeretném feltenni az S3 óra-időjárás widget-et. Valaki próbálta már? Linket adna valaki?
-
bence007
tag
Sziasztok!
Lq3-at hasznalok es ma tunt fel hogy iszonyatosan sok memoriat eszik a rendszer(700/862) pedig nincs megnyitva szinte semmi!
Mas is tapasztalt ilyet esetleg? -
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Frissítettem az op-rendszert és olyan problémám lenne hogy az android 4.0.3-as verzióban a menüben mikor lapozok sokszor beakad a telefon és ugyan ez történik a képek lapozásánál is
Ez mitől lehet? A korábbi android verziónál nem volt ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest