Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
killerjohn #1799 üzenetére
A stabilitással nincs bajom, apróbb bugok vannak - köztük mintha nem lenne GPU-s gyorsítás, lásd előbb a sebességet; a böngészőben a címsor sötétszürke alapon fekete -, de van már most is látható előnye: nem várat másodpercekig a lockscreen bejövetele. Az S Pen is simán működik egyébként.
Ha a SamMobile-os arc kitolja a saját európai változatát, azért gondolkodás nélkül ráflashelem. Nem hiszem, hogy visszamegyek GB-re.
A TW launchert nyugdíjazni egy dolog, de a Settings, Contacts meg egy csomó más helyre is be van fűzve rendesen
Ezért kéne CM9.
-
válasz
Cyberpunk #1797 üzenetére
Hát, mára ígérte végül hogy kiadja a saját leakjét (ami hasonló verziószámú az SGS2-éhez), de én nem tököltem, inkább felraktam a Chainfire által átcsomagolt és rootolt kínait
Plusz kapott egy gapps csomagot, így végeredményben a Swype hiányzik csak, meg ugye a videolejátszás nem megy.
Egész pofás, sajnos a TW miatt a Holo felületből nem sok látszik, no meg nem szakad le a hajam az animációk sebességétől... Munkatársam SGS-én sokkal gyorsabb volt a CM9.
Azt is mondják egyébként, hogy az i9220 nem a kínai, hanem a proto? változata a Note-nak.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
killerjohn #1796 üzenetére
Ja ha igazak a pletykák, akkor már nem kell sokat várni a gyári ICS-ig.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
killerjohn #1794 üzenetére
Ha valaki kipróbálta írjon óla véleményt. Főleg a sávosodásos történetről. Meg hogy beállítható e a gyári launcher a TW helyet.
-
killerjohn
addikt
-
tt124307
tag
válasz
Luser2000 #1789 üzenetére
Nekem ezeket a PC-ket dobja fel a *#272#IMEI# :
CPW (UK & Ireland Carphone Warehouse)
DBT (Germany)
ITV (Italy)
KOR (Korea / Test)
XEF (France)
XEO (Poland)
XEU (UK & Ireland Generic)Melyikre érdemes átváltani a KOR-ról, ha már egyszer úgyis nekiállok és a jövőben a legkevesebb szívást szeretném?
-
babosmiki
addikt
Én kínai pcode-val vettem, átírtam Eu-ra,
de így sem megy az OTA... -
Luser2000
addikt
válasz
tt124307 #1788 üzenetére
A PC változtatása FULL WIPE (teljes törlést) hajt végre!
Így egy belakott készüléknél lefuttatni mentés nélkül sok bosszúságot okozhat.Ilyenkor a beállított PC-nak megfelelő beállítások és régiónként / piaconként eltérő esetleges szoftver installálások futnak le.
A magyar PC-ok (ha jól emlékszem):
XEH - ez a független készülékeké
TMH - T-Mobile Hungary
PAN - Telenor
VDH - Vodafone HungaryEzekkel akkor "érdemes" bíbelődni, ha eredeti állapotra akarod visszaállítani (pl. szerviz / garanciális ügylet miatt).
Ha neked KOR a PC, akkor ott valamit már buheráltak rajta (ha úgy vetted itthon, hogy magyar forgalmazói garanciás készülék).
-
tt124307
tag
válasz
Luser2000 #1786 üzenetére
Köszi, igen, értettem amit írtál. Két kérdésem azért lenne. Az egyik, hogy hogyan tudom a samsung szerverén ellenőrizni, hogy van-e frisebb verzió (KIES?). A másik, hogy lehetséges-e a PC megváltoztatása, és ha igen, akkor érdemes e, illetve mit "kockáztat" ezzel az ember.
-
tt124307
tag
ezt mondja pcode-nak: GT-N7000ZBAKOR, illetve a *#272*imei#* módszer KOR-t mond sales code-nak. Ezek szerint ez koreai modell? elvileg a *#272*imei#* módszerrel meg lehet változtatni a sales code-ot. van ezzel tapasztalat? mire érdemes változtatni ha egyáltalán így kell?
-
Luser2000
addikt
válasz
tt124307 #1783 üzenetére
A készüléken beállított Product Code alapján megnézi a Samsung szerverén, hogy a feltöltött FW verzióhoz van-e (a PC-nak megfelelő) frissebb verzió. Ha van, akkor működik az OTA / KIES frissítés.
Pl. ha ODIN-al felteszel valamilyen (nem az eredeti FW PC-jának megfelelő) ROM-ot és az nem tartalmaz (a CSC fájlban / szekcióban) olyan PC-ot amihez van frissítés, akkor nem működik sem az OTA, sem a KIES frissítés.
Röviden: megfelelő ROM és ahhoz "passzoló" PC beállítás szükséges.
(Azt nem tudom, hogy IMEI szám ellenőrzés is fut-e ilyenkor. Lehetséges, hogy az OTA és KIES frissítésnek még feltétele az is, hogy az IMEI számnak megfelelő "régiós" FW legyen feltöltve és megfelelő PC legyen beállítva).
ODIN ezek nélkül is működik, nyilván.
(Remélem érthető voltam).
-
-
tt124307
tag
Itthoni szolgáltatófüggetlen vásárlás, habár gsmboltos, de azok közül talán a jobbik fajta. Igazából azzal szeretnék tisztába lenni, hogy mi az OTA frissítés feltétele. Én úgy gondoltam, hogy az alapsáv verziója, de ezek szerint valami mást is vizsgál, mikor megnézi van e elérhető frissítés. Megköszönném, ha valami hozzáértő megosztaná, hogy mitől függ az OTA frissíthetőség és mit kellene tenni ahhoz, hogy működjön.
-
novinyul
veterán
Elég sokat beszélek+skype,net,ráadásul kocsi helyett csak bkv van
Az S2-m nem bírt még egy napot sem,vagy csak nagyon nehezen.Az igaz hogy ha bent vagyok a munkahelyemen,ott tudom tölteni,de mivel több helyen is dolgozom így jó hogy kibír 2napot
Este meg mire hazaérek,addigra tökéletesen szét vagyok csúszva.Az hogy megetessem a vágódeszkát az már tuti lemarad. Navira meg most a C7-t használom,így tuti a 2nap
Kivéve ha keresztlányom megszerzi játszani,na akkor csöngetnek neki
-
bsanya
aktív tag
Igazad van, de:
1, ha irodában dolgozol van USB illetve hálózati töltési lehetőséged
2, ha mobil vagy, akkor meg szivargyújtós töltő....
Nekem, mint már említettem simán kibír egy napot, de mindig viszem magammal a töltőjét és vettem egy autóstöltőt is, most már nem kérdés, hogy bírja-e az akku egy napig vagy sem -
bsanya
aktív tag
válasz
novinyul #1776 üzenetére
Tényleg nem kötekedésből kérdezném azoktól, akik az akkuidőt veszik No1 problémának, hogy olyan nagyon nehéz minden este felrakni töltőre???
Nálam egy szempont volt a vásárlásnál, egy napot kibírjon!!! Onnantól kezdve pedig nem igazán érdekel, hogy 2 vagy 3 napot megy el....
Nálam, az én használati szokásaimmal 50-60% közé szokott lemerülni nap végére, de mivel minden éjszaka "töltőn alszik" nagyon nem érdekel hogy elmenne-e még egy napot töltés nélkül. Tudomásul kell venni, hogy ezek az érintőképernyős telefonok (főként, ha ekkora a kijelzője) hamarabb merülnek, mint a régi telefonok (E51 egy hétig is kibírta töltés nélkül
).
Mégegyszer kijelentem, nem akarok bántani senkit, csak olvasom a fórumokban, hogy akksiidő így -akksiidő úgy..., nem értem, az tényleg gáz lenne, ha egy napot nem bírna végig....., de erről a Note-nál szó sincs -
Cyberpunk
félisten
Aszem én egy ilyet berendelek. Próba szerencse alapon.
[link]
Pont ilyenre vártam. -
tt124307
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Többen írtátok mostanában, hogy OTA-n keresztül frissítettétek a szoftvert. Nekem még mindig az eredeti szoftver van rajta (2.3.5, N7000XXKJ4), de hiába próbálok meg OTA-n keresztül szoftver update-et, nem talál frissítést. Tudom, hogy odin-on keresztül egyszerűen fel lehet tolni a cuccot, azt már jópárszor eljátszottam a korábbi Galaxy ACE-vel, de gondoltam a Note-nál jó lenne ezt over the air megtenni.
Mi lehet az oka, hogy nálam nem megy így a frissítés? Másnak is van ilyen problémája?
Előre is köszi a válaszokat! -
ROBOTER
addikt
Egy hülye kérdés: a fizikai gomb belsejében a kibontás után van védőfólia? Úgy néz ki mintha lenne, de nem merem kapargatni.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Cyberpunk #1763 üzenetére
Na jó, de az utóbbi 9 évben azzal kezdem a dolgot, ha új telefon kerül a kezembe, hogy szinkronizáltatom az outlook névjegyzékkel, az pedig a gyári szoftverekkel történik. Hát itt nem működött + ha megy a Kies, addig a Core 2 Duo-s notebook-on a böngésző 1 másodperces késésekkel veszi a billentyűket. A .NET-es alapokról és az ergonómiáról + esztétikáról nem mondok véleményt, mert nem tudom, van-e közöttetek Microsoft fan.
De tojok én erre, szerintem barátok leszünk a telefonnal, nagyon tetszik eddig ez az elektronikus vágódeszka.
-
ROBOTER
addikt
Én ezt a kiest eddig csak láttam, nem használtam.
Nyilván a telefon használati értékét nem ez fogja meghatározni, de jajj, milyen évet is írunk?
-
ROBOTER
addikt
A képernyő sorai simán eltérő fényerővel világítanak, mintha valami kalibrációs hiány lenne.
Egy átlagos képernyőn vagy egy részletekkel teli képen ezt nem nagyon veszed észre. Ha egy olyan fényképet nézel amiben viszonylag homogén területek vannak, vagy ha görgeted a képernyőt, akkor az egész képernyő csíkozódik.
-
ROBOTER
addikt
Na megérkezett. T-mobile webshopból. Szép, jó meg minden, a képernyő csíkos.
-
tybsen
addikt
Nalam semmi, XXK5 egyelore, fuggetlen. Amikor megvettem par hete, akkor frissult erre de azota semmi..
-
Cyberpunk
félisten
Csak nálam javult az akkuhasználat drasztikusan?
-
kazmerr
aktív tag
Igaz, de egy dolgot figyelmen kívül hagysz. Ha van cm9 akkor át tudják portolni, és elég sokan dolgoznak cm+miui kevert romokon. (Legjobb példa a wajkui defyre.) Ez pedig jó kiindulási alap a portolásra. De a driverek megérkezéséig tényleg nem lesz semmi.
De igazad van, most még nincs nyoma hogy native miui készülne rá, ellenben a kínai miui fórumon nagyon sokan kérik.
Meglássuk
-
Luser2000
addikt
"Nem szolgáltatós" FW:
GT-N7000 / N7000XXLA6 / 2012 February / N7000OXXLA1 / Hungary
-
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
-
válasz
kazmerr #1728 üzenetére
Oké, akkor egy kis ördög ügyvédje szerep, mert sajnos rossz alapfeltevésekkel rossz következtetést vontál le.
1) Ez egy dolog, de ezt valakinek át kéne portolnia a Note-ra. Amikor kerestem (két hete), mindenhol azt láttam a MIUI fórumain, hogy nincs ilyen törekvés, nem foglalkoznak vele.
2) Ez nem a CyanogenMod csapat munkája, hanem Maui házi buildje! A csapat nem támogatja a Note-ot és jelenleg semmi nyoma hogy célba vették volna (az első samsungos leakig nem is hinném, hogy foglalkoznak vele, hiszen kellenének a driver blobok).
3) Ez meg ugyanaz a házi build, mint a második pontodban.
+1) A TeamHacksung wiki oldalán is csak egy nemlétező link utal a Note-ra.
-
kazmerr
aktív tag
Konkrétum nincs, csak egy irányba mutató dolgok.
Az első lényeges dolog:
http://androidcommunity.com/chinese-oem-xiaomi-publishes-miui-open-source-code-20120203/A második hogy a Cyanogenes csapat már az ICS-en dolgozik gőzerővel ami egy egységesebb platform, és a korábbi androidot már nem piszkálják. (Igen tudom van már működő kiadott portjuk, de nem tökéletes.) Ehhez hozzájön hogy az ICS-t ők már note-ra is csinálják:
http://www.engadget.com/2012/01/03/galaxy-note-gets-early-cyanogenmod-9-port-for-those-in-a-rush/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423795A harmadik:
http://androidheadlines.com/2012/01/samsung-galaxy-note-rocking-android-4-0-with-cm9.htmlHa személyes véleményt kellene mondani a miui-ról:
Több mint 75% hogy lesz, de még kb. negyed/fél év, attól függően hogy haladnak az ICS-el a cm-esek, és a miuisoknál mekkora a nyomás hogy legyen kimondottan note-ra. (Mert igazából rendes miui kellene rá, nem az opensourceból kalapált, de a community meg tudja oldani az opensource miui+cm9 kombóból is.) -
kristof83
aktív tag
Sziasztok!
Karácsony körül volt ilyen telefonom, aztán sajnos annyit szenvedtem az iTunes könyvtáram összeszinkronizálásával (ami azóta se sikerült hibátlanul egy androidos telón se), hogy végül feladtam és búslakodva eladtam.
Viszont nagyon hiányzik és lehet, hogy újra benevezek egy ilyen "kis" kütyüre.
Nagyon tettszik a fehér (anno még nem volt csak sötétkék), és érdekelne fehér tulajoknak a véleménye, hogy milyen?
Nem túl nőies? A hátlap ugyanolyan mintás mint a kéknél vagy sima teljesen? Nem tűnik nagyobbnak a fehér szín miatt? -
kazmerr
aktív tag
válasz
ROBOTER #1718 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem volt egy e75-ösöm, és 3/4 év után sem tudták frissíteni a software-t a trénél, ami azért is volt elkeserítő mert egy memory leak miatt, havonta újra kellett raknom a telefont, aktív exchange használat mellett. Abban a fw-ben ami elérhető volt, a nokia által beismert hiba volt.
Egyébként én is notera akarok váltani a trénél, és én is várom a tapasztalatokat a trés csomaggal, és a kijelzővel kapcsolatban.
Ha valakinek szüksége lenne egy alapos tesztre, ezt találtam pár napja, ami jól kivesézi a telefont: http://www.androidnz.net/2011/12/samsung-galaxy-note-complete-review.html[link]A piszkálóknak jó hír, erre is várható miui rom. (Nálam a miui, a desire-vel csodákat tett. A gyári rom, és a cyanogen után)
-
Cyberpunk
félisten
-
válasz
killerjohn #1712 üzenetére
Köszi (egyben mindenkinek).
Nem gondoltam, hogy részvényes vagy elvakult fan lennél, annyi volt az előítélet, hogy csak simán elfogult a telefonnal szemben
De azért éreztem, hogy többről van szó.
Apika: Könnyen lehet, a Samsung nem szokta az ilyen dolgokat nagyon híresztelni (még kevésbé visszahívni)
Meg azért nyitott kérdés, Musstafa telefonja miért nem lett jobb a panelcsere után. Lehet, hogy tényleg zsákbamacska a dolog.
Apropó, a fullfekete lockscreen is jobban néz ki, mint korábban. Most is látszanak a vízszintes csíkok, de már egyáltalán nem világít annyira.
Apropó2, leírhatatlanul jó érzés visszatérni a Note-ra az N8-ról.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ROBOTER #1718 üzenetére
Hát én mérget nem vennék rá, hogy biztosan megjelenik a T-nél az ICS rá. De nehezen elképzelhető a vásárlók felkoncolnák őket, főleg egy nagy értékű készülék esetében. Viszont pár hónap csúszás simán elképzelhető.
Csak bizonyos számú pixelhiba felett cserélnek. Nekem szerencsém volt még három napon belül vissza vittem, így kérhettem a 72 órás cserét, meg + jól láthatóan sávosodott. Ez is, de ez sokkal jobb annál.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Cyberpunk #1717 üzenetére
Bevallom töredelmesen, én gyerekkorom óta programozom és mostanság is munkaidőn túl több nyelvet és platformot űzök, de az utolsó kívánságom, hogy a telefonomat baszkuráljam. Használatra kellene.
Gondolom (remélem) azért olyan nem történhet meg, hogy az ICS a T miatt nem jelenik meg.
Pixelgarit meg tudod erősíteni? Ugyanaz, mint Samsung monitorokonál (3 napon belül subpixel is)?
-
Sheldon
tag
válasz
ROBOTER #1703 üzenetére
De tartozékoknál csak a töltő van említve. Akkor más nincs is hozzá elvileg... Vagy csak nem írták ki.
Az ára egyébként jónak tűnik, nem akar venni náluk mostanában Note-ot?
Csak hogy tudjam, hogy mi van a csomagban.
Sajnos nincs időm bemenni kérdezősködni, legalábbis mostanában nem... -
Kleypek
csendes tag
Hali!
T-Mobilenál 2.3-as Androiddal kapható. Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem tudom-e frissíteni 2.3.5-re? És még annyi, hogy látom, hogy van benne barométer funkció. Az hogy működik és mennyire pontos?
-
ROBOTER
addikt
Még abban segítsetek, hogy a telefonra 3 napon belül van a megszokott Samsung pixelgarancia. Egyetlen hotpixelnél cserélik? Vagy csak a TCO előírásai érvényesek?
-
Megjött a futár, itt a telefonom, kapott új kijelzőt és USB panelt (meg 18 csavart), de ami a legfontosabb: nagyságrendekkel jobb lett
A szürke szépen sötétedik és egyáltalán nem zöld. Majd később csinálok erről is fotót.
-
kchris78
veterán
ha van akinek számít a képernyőfogyasztás akkor használja a displayfilter progit. már ha elég sötét helyen van hozzá, nekem elég sokat számít.. amúgy meg igen ez az amoled ha fekete nem fogyaszt effekt ez olyan mint az autófogyasztás, hogy tud 4 litert fogyasztani nekem is az autóm ha 60-al megyek sík terepen 5-ösben, (hátszéllel
), na ennek kicsi a valószínűsége.
-
ROBOTER
addikt
Kint vannak a t-mobilnál a note árak.
-
Titana
tag
Szia,néha előfordul,hogy a gyári feladatkezelő azt mutatja,hogy fut valami alkalmazás,belépek aztán nincs benne semmi ami futkározna
Nekem is volt már ilyen,hogy baromi hamar lemerült minden látható ok nélkül.Én is kikapcs,majd be aztán helyre billent a lelke
Azt hiszem,hogy néha önálló életet élnek,hiszen lelkük van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest