Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
válasz
tt124307 #22876 üzenetére
Kizártnak tarom azt, hogy a telefon korossága miatt lenne lassú, mert akkor a már megnyitott programok is akadoznának. Ha a korossága és a mai alkalmazások hardver igénye lenne ok, akkor a saját alkalmazásainak, pl. a galériája, vagy más saját előre telepített programnak nem volna szabad nehezen megnyílnia. Az egész telefon minden utasításra lassan reagál. De ez nem is érdekel.
Ami érdekel: olvasgattam a kezdeti romolgatásokról, hogy format datára hajlamos volt elszállni. Ez rendszer függő volt, tehát a régebbi GB-ék voltak ilyenek, és a JB-nél már nincs ez a veszély, vagy kell-e egyáltalán ez a cwm-es mókolás, vagy csak simán odinnnal újra szoftverelni? Mert az S4-nél nem recoveryztem, hanem csak odinnal újrahúztam. -
cyborg X
tag
válasz
tt124307 #22876 üzenetére
De más alkalmazásokat meg enged telepíteni? Nem értem ezt a tárhely gazdálkodást, hisz 10GB fenmaradó van még belső tárhelyen, és majdnem 2GB memóriakártyán.
Van egy S4-esem, az biztos, hogy ég és föld, bár egész jó belsőt kapott a NOTE, de még is csak egy nagyra nőtt S2, amit meg ha belegondolok, már kézbe venni is "ciki" amellett, hogy nem vagyok egy trendiskedő, de ismerve azon képességeit és a mi készülékeket, valóban használhatatlan.
Akkor androidon is él, az ami win-en, hogy egy xp már haldoklik a mai programok alatt? -
pall.gergo
tag
válasz
tt124307 #22779 üzenetére
Húú Nagyon frankón összeírtad. Köszönet érte.
A "PhilZ-cwm6-XXLT6-XSA-5.06.1.tar" Kernelt az ODIN-ban a PDA-hoz tallózom ügye?
Valamit ahogy írtad neked nem látta a belő memóriát.
Akkor az úgy is megoldható, hogy a CWM recovery megvan, és még a fent lévő gyári rendszerből megnézem minden frankó-e a belsővel?Valamint ha nem tetszik Odinnal vissza a gyárit? Ott is a PDA-hoz tallózom ügye?
http://androidxda.com/samsung-galaxy-note-gt-n7000-stock-rom
Itt találtam Gyári Telenort.
A kernel gondolom az is okozhat gondokat főleg hogy nem gyári romhoz van kitalálva. Arra mi a megoldás ha vissza szeretném teljesen állítani?
-
-
Luser2000
addikt
válasz
tt124307 #1788 üzenetére
A PC változtatása FULL WIPE (teljes törlést) hajt végre!
Így egy belakott készüléknél lefuttatni mentés nélkül sok bosszúságot okozhat.Ilyenkor a beállított PC-nak megfelelő beállítások és régiónként / piaconként eltérő esetleges szoftver installálások futnak le.
A magyar PC-ok (ha jól emlékszem):
XEH - ez a független készülékeké
TMH - T-Mobile Hungary
PAN - Telenor
VDH - Vodafone HungaryEzekkel akkor "érdemes" bíbelődni, ha eredeti állapotra akarod visszaállítani (pl. szerviz / garanciális ügylet miatt).
Ha neked KOR a PC, akkor ott valamit már buheráltak rajta (ha úgy vetted itthon, hogy magyar forgalmazói garanciás készülék).
-
Luser2000
addikt
válasz
tt124307 #1783 üzenetére
A készüléken beállított Product Code alapján megnézi a Samsung szerverén, hogy a feltöltött FW verzióhoz van-e (a PC-nak megfelelő) frissebb verzió. Ha van, akkor működik az OTA / KIES frissítés.
Pl. ha ODIN-al felteszel valamilyen (nem az eredeti FW PC-jának megfelelő) ROM-ot és az nem tartalmaz (a CSC fájlban / szekcióban) olyan PC-ot amihez van frissítés, akkor nem működik sem az OTA, sem a KIES frissítés.
Röviden: megfelelő ROM és ahhoz "passzoló" PC beállítás szükséges.
(Azt nem tudom, hogy IMEI szám ellenőrzés is fut-e ilyenkor. Lehetséges, hogy az OTA és KIES frissítésnek még feltétele az is, hogy az IMEI számnak megfelelő "régiós" FW legyen feltöltve és megfelelő PC legyen beállítva).
ODIN ezek nélkül is működik, nyilván.
(Remélem érthető voltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest