Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
én csak azt nem értem, hogy korábban írtátok, hogy a samoled még kiforratlan és ez okozza ezeket a hibákat...... de könyörgöm ezek egy samoledes TV-n is előjönnek?
Ha igen, akkor botrányos..... nem tudok róla, hogy egy japán, mondjuk SONY tv-n ilyen hibák jönnek elő...
Ha nem akkor a mobilokon mér igen?
-
sagit
veterán
ahhoz a vashoz képest ami benne van faszán megy a ginger, nem nyomogattad? többiek is rácsodálkoztak
más: ha valaki ki tud békülni a tácsvizzel akkor elég egy jó kis speedmod kernel: [link]
én ezzel kihúzom az ics-ig, ezzel minden megy, az üzemidő über alles
ez tagnapi screenshot, elment még reggelig a telefon 3 óra 50 prec kijelzővel wifin
nekem ez bőven elég -
sagit
veterán
válasz
Cyberpunk #3786 üzenetére
brit ( tájváni' ) tudósok kutatásai alapján mi? a f@szt
1 cm vastag note jöhet 4500-as akkuval
am nekem is messze van a nagyfalu, cirka ~250 km.. de találkoztam pár sgs off-os taggal és már csak azért is megértenggabi: én is szoktam látni havernál a régi sgs-em.. jókat virulok rajta
de barátnőm blade-jén még többet
7végén voltam viszont bulizni 1et, és a dj-nek telefonról mutattam mit kérekjól kiröhögött
-
Cyberpunk
félisten
-
Everman
addikt
válasz
Cyberpunk #3773 üzenetére
A vicces az, hogy foltosodás ezen abszolút nincs. Ezek szerint választható problémák vannak a Samsung kijelzőinél, vagy blokkosodik, vagy foltosodik, vagy a kivételesen szerencséseknél mindkettő
Örülnék, ha a Note-ot kiadnák IPS panellel, azonnal beszereznék egy olyat, ez a SAMOLED már kissé röhejesen gagyi....
-
Amalgam
aktív tag
Ez a sávosodás minden esetben jelen van? Minden egyes darabnál?
Hol jelenik meg pontosan? -
Everman
addikt
A színátmeneteket elszúrja. Ha van egy feketéből valami más színbe átmenet, akkor azt levágja és kihagy színeket.
Ez fotóknál is ronda foltos képet eredményez, de videóknál szép nagy öklömnyi kockák rohangálnak össze vissza a képen, mint a 20 évvel ezelőtti agyontömörített avikban.
[link]Ha jól emlékszem, akkor itt Karmának volt hasonló problémája már.
-
Everman
addikt
Nincs nekem szerencsém az AMOLED kijelzőkkel...
Visszatértem Note-ra, mert bármi más már kicsinek bizonyult utána.
Tökéletes, foltok nélküli kijelző, erre meg pár óra után kiderül, hogy black clippes, most várhatom a jövő hetet, meg a szerviz futárt...
Látott már valaki olyan embert, aki ismert már olyat, aki látott hibátlan Samsung készüléket?? Mert ez már a 9. Samsung telefonom és még egyik sem úszta meg a szervizt eddig és mindnek a kijelzőjével volt probléma.
-
Cyberpunk
félisten
Van egy problemem. Na szóval felraktam egy képernyő záró alkalmazást. Amit sehogy sem tudok legyalulni a készülékemről. A Play-en sem tudom törölni. Szar ez a program, mert tegnap a kijelző nem volt kedves utána bekapcsolni, csak akku kivétel oldotta meg a problémát.
Most egy ilyen nyamvadt program miatt nem akarok mindent legyalulni. -
djapor96
senior tag
-
Titana
tag
Sziasztok,lenne egy kérdésem,pár napig nem volt otthon Wi-Fi,most már van és kaptam értesítést a Marketból,hogy van pár frissítés,köztük a Kies air.Jó ezt frissíteni vagy hagyjam a régit.Van valami olyan módosítás amiért érdemes a frissítés?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
tybsen
addikt
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám összekötni az autóban lévő usb-vel a telefont? Sajnos nem ismeri fel. Nem nagy ügy, van pendrive persze, de azért valahogy jó lenne megoldani. Előre is köszi, ha tudok valami megoldást. Ja és zenehallgatáshoz kellene természetesen.
-
-
lefkosia
őstag
Egy érdekes hibával szembesültem. Remélem tudtok segíteni. Az s-pen-nel tudtommal a gomb lenyomásával készíthető screenshot. Most is tökéletesen tudom használni, de ezt a funkciót nem tudom.
-
skyli
senior tag
válasz
Cyberpunk #3732 üzenetére
Ja bocsi, elfelejtettem mondani, hogy csak sötétben látszódik, csak akkor, ha nem vakuzol és homogén felületeknél a legjobban. Pl fürdőszoba egy kis ablakkal ahonnan kevés fény beszűrődik. XDA-t olvasgattam tegnap ott azt írták hogy valószínű, hogy az összes ilyen (sgs2-k is).
-
skyli
senior tag
válasz
Cyberpunk #3713 üzenetére
Én is oda raktam. Böngészés ment
nagyon nem hiszem hogy használni fogom, egyébként nagyon gyorsan bootol
Ezen kívül ma észrevettem egy érdekes és egy nem vmi jó dolgot...
Az a lényeg h kezdem megérteni, hogy hogy működik az s-pen
ha ráteszel egy képet egy kartonlapon, sipa mapíron, könyben borító alatt ellenőrzőfüzet vastaságút is, még akkor is érzékeli, amikor a hegye benyomódik, így át lehet rajzolni kb bármit
(elvoltam
)
+ még arra jöttem rá h touchscreentune-al az érintés érzékenységét is lehet állítani, akár úgy is hogy 1 mm-el a képernyő felett már érzékelje az ujjat
A rossz dolog amit észrevettem hogy a kamera a hibás fajta, ami benne van (rózsaszín folt a képek közepén sötétebb árnyékos helyeken) :/ tényleg össze lehetne írni az összes előforduló hibát. És mondjuk első hsz-be betenni?
Kinek ILYENmég a kamerája? -
nggabi
félisten
jah és még egy. titaniumban ha lefagyasztok valami és kiolvasztom akkor is fagyasztva marad...
nálatok is?
-
WaterWave
veterán
minden okés
-
djapor96
senior tag
Mindenki kidőlt? Mi szedünk csak Béres cseppet?
Ez nagyon gyenge volt...
-
skyli
senior tag
Kipróbáltam és az Ubuntu egész jól működik
amit észrevettem hogy nincs hang és nem találom az alap alkalmazásletöltőt. Net van és látja az sd kártyát és a belső memóriát is
Gimp nem is fut rosszul bár szép görbe vonalakat nem lehet vele rajzolni de amúgy gyors
-
skyli
senior tag
-
skyli
senior tag
Nekem 1 évig volt Desire HD-m tok nélkül, fólia nélkül és azon is csak mikrokarcok lettek, amik használat közben nem látszódnak. Nagyobb karcokhoz sztem durvább dologgal kell megkarcolni. Max annyit teszek, hogy kicsit kiporolom a zsebem
Én is töltöm az ubuntut
Külső mikrofont hogy lehet rádugni a telefonrra? (3.5 jack dugósat)
-
a.sebi
őstag
emberek....tudom h ezer helyre levan irva ...tudom hogy béna vagyok...de en meg ezzel az odinnal sem jutok dulore.....pit file hoz beillesztettem a pit filet.....kipipűltm a phone részt betalloztam a firmwaret....elinditom odin a telon sárga a kiirás az odinnál
es azt irja setup connection
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest