Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazmerr
aktív tag
válasz
ROBOTER #1718 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem volt egy e75-ösöm, és 3/4 év után sem tudták frissíteni a software-t a trénél, ami azért is volt elkeserítő mert egy memory leak miatt, havonta újra kellett raknom a telefont, aktív exchange használat mellett. Abban a fw-ben ami elérhető volt, a nokia által beismert hiba volt.
Egyébként én is notera akarok váltani a trénél, és én is várom a tapasztalatokat a trés csomaggal, és a kijelzővel kapcsolatban.
Ha valakinek szüksége lenne egy alapos tesztre, ezt találtam pár napja, ami jól kivesézi a telefont: http://www.androidnz.net/2011/12/samsung-galaxy-note-complete-review.html[link]A piszkálóknak jó hír, erre is várható miui rom. (Nálam a miui, a desire-vel csodákat tett. A gyári rom, és a cyanogen után)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest