Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
válasz
WaterWave #2869 üzenetére
csak online vásárlás esetén van a 8 nap..... és csak ha futár vagy posta viszi..... mert nem tudtad a "boltba" kipróbálni a terméket.... ha már a boltban veszed vagy személyesen veszed át akkor nincs lehetőség.....
Ráadásul, ha látható sérülés van rajta....amit átvételkor nem jegyzőkönyveztél.... az is bukó....csak a téglásítás a megoldás.....
-
skyli
senior tag
Én most nem fogom rootolni(holnap cseréltetem ki
), de ha valamit állítani lehet a helyén az szerintem nekem akkor már tökéletes lesz. Most is pontos csak úgy kell tartani a tollat ahogy annyira nem kényelmes
(felfelé) ahogy kényelmes lenne ahhoz csak annyit kéne állítani hogy lejjebb és balrább legyen, erre jó a program elvileg
Lehet hogy 1-200ft támogatásra már ad kódot a teljes verzióhoz
-
skyli
senior tag
válasz
gyuri2008 #2884 üzenetére
Hát igazából nekem is volt olyan megérzésem még amikor W850-t vettem hogy azt is vki már használta.. de annak nem volt semmi baja legalább.. meg az régen volt
Találtam egy programot amivel be lehet állítani az érzékenységét és az érzékelés helyét(akinek pl feljebb van mint kéne) az s-pennek -> TouchScreenTune vagy ez már volt?
-
skyli
senior tag
válasz
Everman #2877 üzenetére
Én személyesen vásároltam. És hibás a termék mert horzsolás/karc van rajta. Csak ezt nem biztos, hogy elfogadják.. ezért gondoltam arra, hogy a tollat nem érzékeli, ha gyengén szineznék vele. Ha csak úgy rajzolgatok de nem nyomom rá eléggé akkor semmi. Ezt elfogadják ugye? és akkor meg van oldva
-
Everman
addikt
válasz
WaterWave #2874 üzenetére
Nem a netes vásárlás a lényeg, hanem az, hogy a vásárlás úgy jön létre, hogy távol vagy a bolttól, a terméket fizikai valójában nem látod, nem tudod kipróbálni.
A telefonos rendelésre is ugyanúgy él ez a szabály, mint a webshopokra.A személyes vásárlásnál 3 napos a határ, de itt csak akkor érvényesítheted ezt, ha a vásárolt termék hibás, indoklás nélkül nem állhatsz el a vásárlástól.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
WaterWave #2874 üzenetére
Ez is benne van a jogszabályban:
"1. § (1)2 A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet fogyasztó és vállalkozás köt egymással termék, illetve szolgáltatás értékesítésére irányuló, a vállalkozás által működtetett távértékesítési rendszer keretében olyan módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a vállalkozás kizárólag távközlő eszközt alkalmaz (távollevők között kötött szerződés)."
Tehát értelmezve nem személyes vásárlás. Ha te leegyezteted egy bolttal telefonon, hogy neked kell egy valamilyen termék, és személyesen veszed át, az már nem minősül távollevők között kötött szerződésnek.
Ettől függetlenül ja én is azt mondom, hogy be kell próbálkozni, mert ez gáz amit csináltak. ezért minimum 5 év kötél járna.
-
skyli
senior tag
válasz
WaterWave #2869 üzenetére
Gari korrekt, megkaptam 2 év 2 hónap. Most regisztráltam be.
Azt meg hogy nem normális a 3 matrica egymáson azt nem tudtam h ilyen van :/ csak annyit néztem meg hogy nem voltak még átszakítva. de simán le is lehet akár szedni az eredetit és ki lehet nyitni úgy is... aztán visszatenni. Nálam mondjuk a boltos elvágta.Megpróbálom a tollra fogni hátha..
-
WaterWave
veterán
válasz
Cyberpunk #2873 üzenetére
és mitől netes vásárlás egy netes vásárlás?
mert berakja a kosárba és ők ennek alapján készítik elő a vásárlónak a terméket, vagy mert a weblapjukon látta és termék kód alapján veszi meg személyesen?
de mindegy ebbe ne menjünk bele mert én se vagyok jogász és sajnálatos módon sehol se engedélyezett ez az opció, de harcolni kell az igazunkért, és vissza kell hogy vegyék a sráctól a telot, mert látszik hogy hibás...
eladásnál meg a vételár 20-30% át bukhatja emiatt, ami nem kevés... -
Cyberpunk
félisten
-
WaterWave
veterán
2861-esre valaki?
egyik legjobb élő háttérkép, de nem találom sehol letölthető formában -
WaterWave
veterán
válasz
Cyberpunk #2870 üzenetére
tévedsz
bármilyen terméknél a vásárlástól számított 8 munkanapon belül élhet a vásárló a vásárlástól való elálllás jogával
kutyát macskát nem érdekel, hogy azt most futár vitte ki, vagy te boltban fizetted ki, ha kivan fizetve, és nem tetszik a termék, akkor élhetsz ezzel, természetesen eredeti csomagolásában kell visszaküldeni, de a visszaküldés összegét egészen a gyártóig a vevőt terheli
ezt csak azért irtam le mert volt mindkét eset webshopos, és volt nem internetes és tökéletesen működöttbármilyen termék meg pontosítok elég túlzás, mert pl fogkrém, vagy kontaklencse, ami higéniai eszközök, azokkal ezt a lépést nem tudod megvalósítani, de elektonikai eszközökre kivétel nélkül...
peace
-
WaterWave
veterán
van egy olyan tövény, hogy a vásárlástól számított 8 napon belül kérheted a vásárlástól való elállás jogát indoklás nélkül...
ez minden vásárolt termékre vonatkozik...
természetesen ezt kötelesek intézni csak azért nem élnek ezzel az emberek mert kevesen tudják...
a végösszeget átutalják 31 napon belül, tehát a készüléket otthagyot, írszz egy a4 es lapra, egy szöveget amit fentebb írtam, és egy bankszámlaszámot...
és 1 hónapig nincs telod, de a pénzt megkapod...számos terméket ami nem vált be működésileg, pl egér azt így vittem vissza...
természetesen nem korrekt, mert azt amit visszaviszel, leetörlik, megtisztítják és újként adják el másik csomagolásban, de hát ez van...Matricás dologra meg figyelhettél volna, mert ha 2-3-4 matrica van egyberagasztva, azt még a vak is látja, és nem szabad megvenni...
garit megnézted hogy az legalább korrekt? vagy esetleg a samsung oldalán be tudod regisztrálni a terméket, hogy megkapd a +2 hónap garanciát?partnerotol meg ne vásárolj többet!!
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként megjavították az én Note-omat holnap hozza a futár. Jó is mert ezen az Ace-en netezni valami rémálom. Egész fürge viszont, csak a kijelző méret nem oké nekem nagyon.
skyli: én már mondtam 2 másodperc mikrózás és el vagyon intézve a dolog.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Kapanyél #2853 üzenetére
Hát nem tudom az FF az eddig siralmas volt. Én többnyire Opera Mobile-t szoktam használni, meg a Dolphin HD preferálom még. azért egy Opera Mini is fent van, mert van pár oldal ami szép adatforgalmat generálgat a nélkül,
De annál meg a szövegtördelés hiánya a legkiakasztóbb.
Viszont ICS-en a Chrome béta az tetszett, még a bugok ellenére is, szerintem jó lesz az idővel.
-
skyli
senior tag
Titana, köszi
, úgy érzem, te simán vissza tudnád cserélni
remélem hogy nekem is sikerül. és akkor ha ne mondjam a kopást akkor csak a matricát hozzam fel, hogy ez fura? hogy 2x már kibontották? Meg hogy a netes kicsomagolóvideón csak 1 matrica van rajta? Vagy mondjam akkor azt hogy a tollamat nem elég érinteni hanem oda kell nyomni. Te mire hivatkozva kérnél cserét?
Cyberpunk, neked ha kicsit se nyom rá csak odatartod vagy mintha ceruzával valamit nagyon halványan akarnál kiszínezni, arra is érzékel? Mikrózást nem merem bevállalni valahogy xD Kéne tényleg valami amivel visszacserélem mert egy kopott teló mégis kevesebbet ér, meg idegesítő és pl az előző mobilomat nem ejtettem le, az azelőttit is csak 1x kb 1 évvel azután miután vettem.Valamelyikőtök nem lakik közel?
a Szent István bazilikánál van
Ja és észrevettem valamit A régebbi 6.4-es Google maps térképei sokkal részletesebb
Messzebbről látszódnak a házak és több kicsi utca látszik, az egész szebb mint az új.
-
killerjohn
addikt
uraim. ICS Stunner. 4.3. semmi más. többet nem mondok
szerk: 4.x-et használom amióta csak van, és eddig is ütős volt, de most az LP5-ös kernellel... pfff
-
WaterWave
veterán
van a háttéképek ---> élő háttérképeknél olyan hogy hajnal2...
azt vajon le tudom tölteni marketről?
mert rákerestem angolul is de nem találtam ilyet -
kazmerr
aktív tag
oppsz, valaki eresztett egyet...
[link] -
Everman
addikt
válasz
kchris78 #2855 üzenetére
"az iGo szerintem kicsit elaludt és vannak olyan funkciók amikben a többiek beelőzték..."
Nem előzték azt be, csak Androidra nincs fejlesztve sajnos, csak a pár éve megjelent Amigo mókolásai forognak közkézen.
Elvileg lesz majd Primo Androidra is, akkor megváltozik ismét a navik sorrendje -
WaterWave
veterán
megvettem a tokot is, biztos ami biztos
-
kchris78
veterán
nemtudom én használtam iGO8-ast régebben meg most Sygic-et. Utóbbin a full advanced sávasszisztens, az hogy előre figyelmeztet hogy milyen sebességkorlátozások fognak jönni (bár ez előidézhet olyat hogy a seggemben van valaki mert nem tudja miért nem tolom neki mert én látom hogy úgyis jön egy 60-as korlátozás ő meg nem mert látszódni még nem látszódik a tábla), szóval nekem a Sygic sokkal jobban bevált, az iGo szerintem kicsit elaludt és vannak olyan funkciók amikben a többiek beelőzték...
-
Robyka
aktív tag
Sziasztok, nekem még nem volt androidos telóm és nem nagyon értek még hozzá, most nyomkodom először.
Mivel kell kezdeni? Rom Managerrel lementem a gyári romot nehogy beszarjon, és ráteszem a recovery-t.
Utána rootolni kellene? -
tombike
aktív tag
miert jo a case mate
ma kiderult sikerult foldre kuldenem a szerkezetet, termszetesen a tok teljesen megvedte
-
WaterWave
veterán
djapor, pénteken buli lesz
D
majd szólj ha megvan -
WaterWave
veterán
sagit, djapor:
nem ismerem azt a kernelt, mert még új vagyok, de setcpu appot felraktam, ahogy nézem 1.7ghz-ig húzható, valamint támogatja a bln-t
van benne jkay is, mivel lb1-es alap, az lc1-re már nem csinálta meg
aksiidőm jó, most éjszaka 3g-vel merült 10 óra alatt egy hatost, ami nem rossz
egyedül a home screennél alul a menüsronál a telefon, névjegyek sjegyzetek dolgoknál nem tudok ikont cserélni, bár lehet hogy lehet, csak még nemjöttem rá hogyan...3 betüs navigációról meg annyit, hogy szerintem nem gáz ha kisablakban van maga a program megjelenítése...
teljesen jól lehet vele navigálni mert így kicsiben is látod, és pontos, és az 1280x800 felbontás miatt ebben a kis ablakban is éles a kép, tehát marad így -
Kapanyél
őstag
válasz
WaterWave #2832 üzenetére
Én is szarrátuningoltam az S2-met, de a Note simán beleakad a LauncherPro meg a GoLauncher appdrawer-jébe. Akkor is, ha ugyanolyan rácsméretet állítok be, mint S2-n.
Másban tényleg nincs jelentős különbség, tehát abszolút az eltérő felbontás miatti optimalizálatlanságról lehet szó. (pl. webböngészés ugyanolyan jó, bármilyen progival). -
a.sebi
őstag
javaslom az ilyen eseteknél a GSMBOLT nevét az illusztrált nagybetűs módszerrel a fórumra kiírni....akár ide is , mert sok leendő note tulajdonos minket olvas el vásárlás előtt...
-
Everman
addikt
válasz
WaterWave #2832 üzenetére
"de lassúságot én nem tapasztalok"
Rakd fel a Go Launchert
Valami nagy gáz lehetett az SGS II-ddel, ha nem érzed a Note-ot lomhábbnak utána.
(Nem lassú, hanem a reakcióideje lomhább, alkalmazásindítások, scrollozások stb.)"én egyetlen egy hátrányt tudnék mondani, mégpedig, a bekapcsológomb, és a hangerő gomb nem áll a kezemre"
Én nem nagyon használtam a bekapcsoló gombot. Altatáshoz szoftveres gombot, amit kényelmesen elér az ember, ébresztéshez meg a Home gombot
-
Cyberpunk
félisten
válasz
djapor96 #2840 üzenetére
Nekem a sávosodó és 3 hibás pixelre cserélték 72 órában. A szolgáltató lehet nem ment volna bele magától, de felküldték véleményezésre a központi szervizbe. Ott meg áldásukat adták a cserére.
De jelen esetben a probléma ugye a sérült és minden bizonnyal tisztázatlan előéletű készülékkel van. És GSM bolt, minden bizonnyal a legrosszabb fajtából. Azért vannak megbízható helyek, ez viszont nálam megy a feketelista élére. Ilyet nem tudom hogy volt pofájuk csinálni.
Én ha így járnék nem tudom mit tennék. Sajnos a törvény az ilyen disznókat védi. És még én szívnám meg, ha kezelésbe venném az ügyet. -
Titana
tag
Szia,vidd vissza a képeken jól látszik,hogy sérült kissé az a rész,DE ne ezzel vidd vissza,mert ugyis azt mondják,hogy ez már utána lett sérült ÉS és nem tudod bizonyítani,hogy nem.Tudom este hoztad el csak Őket ez nem fogja érdekelni.A matrica dolog az biztos nem frankó,ott valami gányolás van.GSM boltosok sok mindent meg mernek csinálni,lehet,hogy tényleg valaki már vissza vitte és mivel a nagyker ahonnan veszik nem sürűn cseréli vissza ezért próbálják eladni másnak,hátha bejön a dolog.Szóval ne halogasd,vidd vissza és ragaszkodj hozzá,hogy cseréljék ki.
-
skyli
senior tag
Ez... magától.. begyorsult oO lehet h energiatakarékoson volt és csak ezért..
mindegy de most már nem lassú
quadrant is 3400-3900 meg mindenhol érezhetőbben gyorsabb lett. Szerintem csak az energiatakarékosság lassította be nagyon. Most már teljesen jó így
A toll fejének a bal felső sarokba kell néznie, akkor tényleg pontos
csak fura hogy rá kell nyomni egy kicsit. Nektek is rá kell nyomni és nem elég megérinteni a kijelzőt? Csak emiatt a leejtésnyom miatt ti visszavinnétek?
-
WaterWave
veterán
úgy néz ki eddig a criskelonote rom a legjobb...
nagyon fasza -
ronson88
aktív tag
Tudtok abban segíteni, hogy melyik navigációs program tud útvonalat tervezni (nem csak A->B, hanem A->B->C->D módon), úgy mint a webes google map.
Ilyesmire gondolok: [link]
A gyári navigációban, ill. a térkép app-ban sem jövök rá, hogy ez hogy megy, de a Navfree-n sem találok ilyen lehetőséget. (Ezek vannak a nálam a Note-on.)
-
WaterWave
veterán
válasz
Everman #2831 üzenetére
érdekes amit mondasz, mert én mondhatom magamról nem voltam átlagos s2 felhasználó...
létező összes romot felnyomtam a telora, és minap adtam el a készüléket és tértem át note.ra, de lassúságot én nem tapasztalok pedig elhiheted ha lenne, akkor mondanám, és nem hiába váltottam note-ra...
notenál is már a negyedik romot rakom fel, főzöttet, simát, stb, mondjuk oké, note-ra nincs sok főzelék, de azért lehet miből választani, és nem érzek lassulást az s2 höz képest...
én egyetlen egy hátrányt tudnék mondani, mégpedig, a bekapcsológomb, és a hangerő gomb nem áll a kezemre, és lazább, de ugyis rakok rá szilikontokot, hogy ne kopjon le a szürke széle a telonak, és az is megoldva -
Everman
addikt
válasz
babosmiki #2827 üzenetére
Hát én egyetlen normális launchert nem találtam amivel lag nélkül ment volna, csak a gyári TW, az meg olyan, amilyen. A programindítások is lassabban történnek, de ezt a szintetikus tesztek is mutatják (alacsony I/O és 2D-s teljesítmény, konkrétan a fele az SGS II-nek).
Én vissza is váltottam, mert nagyon zavart a lassúsága (igaz kellett majd 1 hét, mire újra visszaszoktam a kisebb kijelzőre
).
-
Cyberpunk
félisten
Az ilyen esetek miatt nm veszei gsmboltos telefont. Inkább fozezek többet, de nyugodtabbqn is alszok. Mert hát ez nem 30k-s kategória.
-
skyli
senior tag
Nem csak kopás, mellette kicsit rücskös is még a fehér is egy icipicit. Megpróbálhatok jobb képet csinálni. Sajnos nem szállítással vettem de az az ember azt mondta hogy 3 napon belül hozzá vigyem. Ahhoz mit szóltok hogy két átszakított matricára rá van ragasztva egy harmadik? Normális?
Szerintetek becserélik nekem egy tényleg újra?
Szerk: feltöltöttem még 2 képet a leejtésnyomokról
-
skyli
senior tag
xDDD bocsánat gyorsan swypeoltam mert már csak 1% volt xD (és ez még a galaxy s
)
Szóval van egy kis kopás alapból, pedig a doboz le volt ragasztva samsungos matricával. Meg a fólia is kicsit karcos volt. A kijelző nem, viszont olyan mintha valaki leejtette volna a gyárbana fém keret. Meg ami fura, hogy vonalkódos matricából az egyikoldalon csak egy volt, de a másik oldalon egymásra van ragasztva 3 és ezekből az alsó kettő szét volt már vágva
lerajzoltam.. akkor használtat kaptam, ezért van rajta a kopás is? Visszavigyem a boltba és kérjek ÚJat?
Csináltam képet.. lehet csak engem idegesít.. Képek - Aki megnézi annak kösziMotyi, elvileg újat vettem 2 év samsung garanciát is kaptam. Miért érzem azt h mégse új? Lehet hogy vki leejtette 3napon belül visszavitte és egy ilyet kaptam meg?
gsmboltos.. csinálhatnak ilyet?
sztem nem kéne... (parnerogsm)
-
djapor96
senior tag
úgy néz ki pénteken kapom meg.... T-s lesz a kicsike....
Nekem nagyon fontos a BLN, Criskelo romjában van.... Használjátok? Stabil ROM?
Valamelyik ICS-ben van BLN? Stabil valamelyik?
-
sagit
veterán
válasz
BladePocok #2808 üzenetére
Pl a gyári gTalk?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nincs. Natív java kódot nem tud futtatni.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Skype nem jó? Vagy valamelyik msn protokollt ismerő program, pl. msn withyou? Vagy a natív yahoo kliens?
-
BladePocok
tag
Uh, jól látom ,nincs java androidra ? Kiakartam próbálni egy Chat oldalt (chat.hu) erre kéri hogy telepítsem , na mondom letöltöm marketről erre semmi értelmeset nem találok. (UI:Tudtok valami jókis chat kliens-t ami asztaligép-telefon közötti kommunikációt tud létrehozni ?)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BladePocok #2804 üzenetére
Simán, nem kell konvertálgatni a nyers AVI-t is viszi a gyári lejátszójával, meg MKV-t is. Azért persze vannak jobb lejátszók mint, Mobo player stb..
Apika: igen sajnos rám jár a rúd ezzel a készülékkel, pedig szeretem nem értem mi a problem.
-
tybsen
addikt
válasz
Everman #2802 üzenetére
Engem csak a megröccenések zavarnak kicsit, remélem az ICS-sel smooth-abb lesz azért. Nekem például nincs annyira sok app és mégis, ha megnyitok valamit, gyakran eltelik néhány mp, tehát nem azonnal történnek a dolgok. Azért kicsit bosszantó ez, mert a note elvileg az egyik leggyorsabb androidos cucc.
-
BladePocok
tag
.mp4 fájlt mennyire szépen játszik le a Note ? Vagy érdemes letölteni valami videónéző progit ?
-
Cyberpunk
félisten
Na most vitte el a futár a Note-ot. Kaptam addig egy Ace-et. Hát elképesztően kicsi a Note után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest