-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
válasz
novinyul #1776 üzenetére
Tényleg nem kötekedésből kérdezném azoktól, akik az akkuidőt veszik No1 problémának, hogy olyan nagyon nehéz minden este felrakni töltőre???
Nálam egy szempont volt a vásárlásnál, egy napot kibírjon!!! Onnantól kezdve pedig nem igazán érdekel, hogy 2 vagy 3 napot megy el....
Nálam, az én használati szokásaimmal 50-60% közé szokott lemerülni nap végére, de mivel minden éjszaka "töltőn alszik" nagyon nem érdekel hogy elmenne-e még egy napot töltés nélkül. Tudomásul kell venni, hogy ezek az érintőképernyős telefonok (főként, ha ekkora a kijelzője) hamarabb merülnek, mint a régi telefonok (E51 egy hétig is kibírta töltés nélkül
).
Mégegyszer kijelentem, nem akarok bántani senkit, csak olvasom a fórumokban, hogy akksiidő így -akksiidő úgy..., nem értem, az tényleg gáz lenne, ha egy napot nem bírna végig....., de erről a Note-nál szó sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest