Hirdetés
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
Operatőr és vágó a szakmám jelenleg egy 20 000 eurós sony kamerát nyüstölök, ezenkívűl 35 éve természetfilmezéssel és fotózással foglalkozom egyetemen szerzett diplomám van szerinted mit kéne eröll tudnom. Nem értelek én a samsungnal is dolgoztam 10 évet, te meg itt istenítesz egy telefont a note 8 se olyan nagyszám fotó és videó terén de elmegy ugyanúgy mint az s9 nem akkora előrelépés ez szoftver terén a note8 sokkal stabilabb mint az s9 nem kell kikapcsolnom az egyik funkciót,hogy használni tudjam a másikat telefon és spamszűrés.....
-
Akadt egy kis gondom.
Ki akartam kapcsolni a wireless-es gyorstöltést, de nincs ilyen menüpont a speciális funkciók alatt (elvileg itt kell lennie).
Olvastam, hogy előbb rá kell tenni gyári töltőre és megjelenik. Nekem egy gyári EP-PG950-es van, rátettem, de nem jelenik meg továbbra sem.
Mit rontok el?
-
válasz
#45553408 #11267 üzenetére
Ez biztos? Mert épp most olvastam cikket az S9 kamerájáról és speciálisan kellett megépíteni a super slo-mo miatt, dedikált ramot is kapott. A Note8-nak nem ilyen a kamerája, a Samsung szerint fizikailag nem képes a super slo-mo-ra. Direkt kiemelik, hogy a Note8 kamerájának 4x gyorsabbnak kéne lennie ehhez a felvételhez.
-
zzola
titán
válasz
mogyorosi55 #11482 üzenetére
Nem.
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok
Telekomos független dual simes note8 ra jött már valakinek Oreo? Bocs ha már unalmas a kérdés de nekem eddig sem jelzett automatikusan frissítéseket sem a telefon sem azoknál app-ok nál amit a galaxy apps ból töltöttem csak ha manuálisan rákerestem. De most úgy sem talál frissítést. Köszönöm a válaszokat. -
Ákkk
addikt
válasz
Tybike81 #11480 üzenetére
Akkor elsőre a lehetőség
Megnyitod a tetején találsz egy fogaskerék ikont ott ki tudod a gombot kapcsolni,ezután hosszan megnyomod a kijelzőt egy üres ponton és elhuzod az ablakot akkor ott is lessz még egy kapcsoló.
Tiltani vagy az oldalsó gombot másra használni pld. a bk disabler pro nevű appal tudod amit meg kell venni. -
Tybike81
őstag
Sziasztok
Mától én is egy zsír új fekete Note 8 tulaj lettem, Mate 10et váltott. Jönnek majd a kérdések...
Az első, hogy a bixbyt, hogy lehet kikapcsolni. -
Teal'C
veterán
Ma is sok országot feltöltöttek, de még nincs magyar.
-
Na, meg is van a "kicsike". Itthoni Samu store-os, XEH, szóval ahogy nézem, oreo arra még nem jön. Minden szép és jó, belaktam ,de nem nagyon, majd Oreo update után lesz egy FR és akkor lesz nulláról belakás.
Amit eddig észrevettem, hogy az NFC ikon nincs kint felül, ha az NFC be van kapcsolva, ami ha belegondolok, nem is baj, úgysem kapcsolgatom, mindig ON-on van, főleg a mobilfizetés miatt. -
válasz
Fitzgerald #11468 üzenetére
De ha igy megy le az ár, akkor a kijelző ér benne csak annyit...
s8-ba talán 120 körül van
-
Ákkk
addikt
válasz
Fitzgerald #11468 üzenetére
Én amúgy sem veszek használt telefont meg gsm bolti újat sem
2db note 8 ra meg nincs szükségem...
-
Fitzgerald
veterán
Ezt véletlenül se vegye meg senki. Pénzt tennék rá hogy lopott vagy tiltva lesz, vagy valami más szar van vele. 160 volt még pár órával ezelőtt. Eladó rejtett számról hívott, egy ilyen igazi suttyó "minden frankó a telóval tesó, ismerem a dörgést" - szövegű forma volt a vonal másik végén, a hangjából lehetett érezni hogy ez felejtős. Már így látatlanban odaképzeltem mellé a szipus Alfot meg a Malvint ahogy eljönnek együtt hárman átadni a készüléket, utána a pénzből elmennek hernyóért a Népligetbe. Azóta esett egy 20-ast az ár, úgyhogy gondolom nem csak én éreztem hasonlóképpen a sráccal kapcsolatosan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Már nem emlékszem, hogy volt, nem rég töröltem a simple feltöltős kártyát. Régen azt hiszem ugyan úgy volt visszaigazolási kód mindkettőnél, de már ebben nem vagyok biztos. Elég sokat változott már a kezdetek óta.
De ha jól emlékszem a simple kártyánál is írta, hogy érintéses fizetés aktív.. De tényleg, ez nem biztos.
Ezért esetleg próbáld ki így, hátha. Ha így sem megy, írj az ügyfélszolgálatnak.
Én is azt tettem pár hete, amikor konsattáltam, hogy nem kér pin-t/jelszót 5.000 Ft- feletti fizetéskor sem.
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz
hackeeeee #11462 üzenetére
Az a kérdés, hogy virtuális OTP-s MasterCarddal valaki használja-e? Az összes többi lehetőség lényegtelen...
Fel volt oldva a kijelző! Az a fura, hogy elvileg 100 forintot le kellett volna rántania a számláról ellenőrzés gyanánt-amikor hozzáadtam a kártyát, de ez nem történt meg. A vásárlás pedig nem fél perccel az applikáció beállítása után történt... -
james008bond
őstag
válasz
T0rnad0 #11452 üzenetére
A virtuális nem azt jelenti, hogy csak netes vásárláshoz lehet használni, ahol a kártya számot és a cvc kódot kell megadni? Nem ettől virtuális? Az enyém legalábbis így működik, igaz az VISA. Bár szerintem ettöl virtuális, a főkártyáról ideiglenesen a vásárlás összegét erre a kártyára zárolom és ennek az adatait adom meg. Így csak a kártyára beállított összegig, tranzakció számig és meghatározott ideig aktív.
-
Teal'C
veterán
válasz
unicumnext #11449 üzenetére
Sima csc
-
zzola
titán
Tényleg milyen már, hogy nem mutatja a készülék, hogy aktív az NFC? Gondoltam ezen a készüléken is kipróbálom a Simple alkalmazást! Huawei P10-zel nem működött, kártyahibát dobott a terminál, Note8-nál sincsen ez másképp!
-
unicumnext
aktív tag
Gondolkozok, hogy felteszem a FR Oreót.
Viszont 2 CSC van a fájlba, van egy sima CSC-vel kezdődő, és van egy HOME_CSC.
Melyiket kell használni? -
seger
addikt
válasz
würzburger #11446 üzenetére
Egy hűtőt vagy mosogépet egyszerűbb megvenni kp-ra. Ezek 100-150ezres tételek, és nem cseréled 2 évente. Mobilból mivel 2év raboskodást vállalok inkább veszek 280körül részletre jót. Vagy veszek olcsót kp-ra és cserélhetem 1 év múlva mert megvétel után fél év és frissítés sem érkezik.... Persze mindenki úgy vásárol ahogy akar. A lényeg, hogy megy fel a note8 ára.
pedig azt hittem az s9 megjelenése kicsit változtat. Ami így is lett, csak feljebb....
-
Ákkk
addikt
válasz
würzburger #11446 üzenetére
Ezt én is így gondolom.
Részletre max olyan dolgot ami létfontosság egy note8 nem az mert telefont lehet olcsóbban is kapni.... -
seger
addikt
Telekomnál folyamatosan drágul a note8
-
Mivel elvileg hamarosan megkapjuk Trinidad után mi is a "7.2-es"
( szerintem semmiképp nem 8.0) androidot és annyian írtátok, hogy az FR szinte elkerülhetetlen, szeretnék felkészülni előre egy biztonsági mentésre.
Ki milyen módszert javasol?Samsung Cloud vagy esetleg Smart witch -el mentsem le pc-re? De gondolom ezek sem tükörmentést végeznek, így visszaállítás után is marad még jó néhány beállítás. ( sajnos a jó kis Titanium Backup most egy dobásból kimarad
)
thx!
zack: az a hír, hogy semmi...vagyis valaki nemrég belinkelte, hogy a független rom-ok egy pöttyet csúsznak
-
zack
nagyúr
XEH OTA frissítésről van valami hír?
-
Luser2000
addikt
válasz
thebear007 #11434 üzenetére
Igen ám, de (az én tv) azért frissül sűrűn, mert a Samsung szépen lassan, apránként vezeti ki szolgáltatásokat.
-
kengyel
nagyúr
válasz
thebear007 #11434 üzenetére
Ez nálam is így van.
-
thebear007
aktív tag
Basszus, a Samsung tv-m gyakrabban frissül,mint a telefonom
-
kazanka
őstag
válasz
magnusheron #11422 üzenetére
Az egy menő ország.
-
BeastMode
őstag
válasz
csocsoszán #11413 üzenetére
212021 pont alatt egy kalap kaki az egész
-
OCTAMD
őstag
válasz
magnusheron #11416 üzenetére
Nem szóltak neked hogy európában március 17tel is elindult?
-
OCTAMD
őstag
válasz
Hol vagyunk mi itt európaiak az amerikaiakhoz képest
-
zzola
titán
válasz
A zusa nagyon messze van innen! Mire ideér, az sok idő!
-
magnusheron
tag
Az Usaban már elindult a független OTA. https://www.sammobile.com/news/unlocked-galaxy-note-8-oreo-update-now-rolling-out-in-the-united-states/
Bezzeg itthon sehol semmi.:/
-
z67
őstag
És még egy dolog, nem tudom ezt jónak, vagy rossznak vegyem, de veszem inkább rossznak. Nem lehet közelről fotózni. Egy, másfél métert akar. Jó szokásom volt kiülni a Bálna teraszára és fotózni egy korsó sör mögött a Gellért hegyet. Nem kellett messzebb mennem ehhez, ment 30-40 cm-ről. Itt a kivágásos mód miatt másfél métert akar. Nekem ez így sokkal szarabb.
Itt van ez a kép konkrétan, a fent említett távolságról lőttem. Ezzel a képpel 3 féle verzió lehetett, és nem úgy, hogy kitoltam a kereteket nagyobb látószögre:
De a lényeg, akkor, ez a funkció, ebben a formában halott.
Szelfi módban Neked működik?
-
S e t h
nagyúr
válasz
csocsoszán #11413 üzenetére
Ez komoly előnyök, megérte kivárni.
-
válasz
kengyel #11405 üzenetére
Őszintén? Semmi. Na jó, a 6 giga RAM ( az én felhasználói szokásaim mellett s8+ sokszor újra tölti a háttérben futó appokat, ha előhozom őket), valamint sosem volt még "tollas" telefonom, kipróbálom, jó-e az nekem.
Egyébiránt teljesen elégedett vagyok, de a kíváncsiság sokszor győz. Hogy értelme lesz-e a váltásnak? Lehet, hogy nem. -
Luser2000
addikt
válasz
Pioneer #11403 üzenetére
Rejtett menünek inkább azokat hívjuk, amelyek bekapcsolt készülék esetén mondjuk a tárcsázóba írt kódok után jön elő. De ilyen lehet akár mondjuk a fejlesztői mód is. Csak amiatt pontosítottam, hogy amit lehet nevén nevezni, annál tegyük is úgy. (Megközelítés kérdése).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest