- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
válasz
S e t h #10290 üzenetére
Köszi, igen ez hiányzott hozzá.
Telepítés:
1. Töltsük le majd telepítsük fel az APK Editor Pro-t innen: [link]
2. Töltsük le a legfrisebb verziójú SABS-ot (apk) innen: [link]
3. Nyissuk meg az APK Editor Pro-t.
4. Válasszuk az apk fájlt szerkesztés lehetőséget majd tallózzuk be neki a letöltött SABS apk-t.
5. Válasszuk az Attribútumok módosítása lehetőséget.
6. Szerkesszük a csomag nevét: "com.layoutxml.sabs"-ról írjuk át az utolsó 4 betűt benne bármire majd mentés.
7. Telepítsük fel az apk-t majd nyissuk meg.
8. Adjuk meg neki az admin jogosultságot majd a knox licenset illesszük bele.
9. Kattintsunk a Key Submitted-re majd az activate-ra.
10. Kapcsoljuk be a programot a Turn On-al. -
Tivike81
csendes tag
Sziasztok!A Note8 gyári töltője elkezdett furán búgni,gondoltam kicseréltetem,a telefonnak semmi baja.A szolgáltató a készüléket is elvette volna,nem adtam.Átküldtek a Samsung-hoz,ahol azt mondták a töltő hibája miatt szoftvert frissítenének a telefonon,bár nem annak van hibája,nem rootolt, naprakész.Ez normális eljárás?
-
törölt tag
Hát úgynézki én is távozom a Note 8 tulajok sorából. Átnyergelek egy LG G6ra. Tudom, biztos hátralépés, de amennyit és amire az utóbbi időben használtam a telefont arra még a G6 is sok. Lehet valamelyik Xiaomi lessz...
Minden jót a tulajoknak.
-
Pioneer
őstag
Simple AdBlocker for Samsung (SABS) aktiválásban tudna nekem valaki segíteni?
A leírás szerint ezeket mind megcsináltam:
1. Sign in here with your Samsung account.
2. Go here.
3. Go to "Legacy SDKs" (Steps 3-7 are demonstrated in the picture here).
4. Go to "Knox Standard SDK".
5. Select "Enterprise license key".
6. Write any word in alias.
7. Press "Generate license key".
8. Copy the key. If the key starts with letters "KLM", you didn't follow the steps correctly. Complete the steps 3-7 again.Viszont nekem a generált key soha sem kezdődik "KLM"-el (többször is próbáltam), ezért nem is lehet vele aktiválni a SABS-t.
Esetleg valakinek valami ötlete?
-
baha1986
csendes tag
Sziasztok!
A telenoros note8 is függő és nem dual simmes?
Üdv. IStván -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hmm, értem. Köszi!
Csak azért merült fel a kérdés, mert ugye nagyon március végére mondogatják az Oreo update-et, így lényegében majdnem felesleges, és jöhetne az Oreo-val a márciusi.
gyuri81: Szerintem hasonló lehet, mint a kezdetekkor az S8.
-
válasz
Oposzumtoszó #10281 üzenetére
Mutatsz róla egy képet? Mióta olyan?
-
Sziasztok!
Rózsaszín kijelző problémával találkozott már valaki? Én úgy néz ki kifogtam egy ilyen készüléket.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A T-s dualsim-es változat már meg sem kapja a februári biztonsági javítást?
-
Tawaga06
csendes tag
A hvg.hu azt irja hogy 28 és 30 között jön az új Android a telcsire. (meglátjuk)
-
Sziasztok! Már megvan 5 hónapja a kicsike, de néhány napja használom csak wqhd felbontásban, viszont azóta fagy néhány app, pl.. a facebook, a messenger, néha a viber is, aztán lehet hogy nem ezért, valakinek hasonló? Egyáltalán érdemes a wqhd-t használni? Az is érdekes hogy miért nem ez az alap beállítás?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
thebear007 #10245 üzenetére
Az szép..
Köszi!
-
bandi0000
nagyúr
egy valamit nagyon irígylek az s9 párostól, mégpedig hogy a lassított videót ki tudják rakni zárolt képernyőre, ezt meg mi nem kapjuk meg
-
bigkokas
tag
Remélem tud valaki segíteni:bixby gombot hol tudom kikapcsolni..idáig nem reagált rá.főoldal balra ki van kapcsolva de nem emlékszem hol van a másik lehetőség.. ???
-
C-max
kezdő
válasz
Oposzumtoszó #10236 üzenetére
Nekem screenknight van fent, kicsit tapadós, de ha a fiam tud rajzolni rajta nem gyűri fel
-
baha1986
csendes tag
Sziasztok! A Vodafone-nál levő note8 az nem dual simmes?
-
Sziasztok!
Az összefoglalóban nem találtam róla infót és visszaolvasgatva sem.
Milyen fóliát ajánlotok, ami strapabíró és minőségi?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem mindenképp csak BT jöhet szóba, nem fogok szórakozni a vezetékkel, meguntam. Sehogy sem kényelmes.
Most egy LG HBS-900-at használok, de lassan kell valami új, mert ez is használódik. De ezek alapján ebből valszeg megpróbálom megszerezni az újabbat, csak a gond az, hogy nem kapható itthon.
Ez az agybadugós dizánj bejött, de ha tényleg ennyire "gyenge", akkor nem erőltetem.
-
Ákkk
addikt
válasz
hackeeeee #10233 üzenetére
Nekem van volt az első verzió és az új is nem túl jó eszköz a hangminősége még a gyári fejest se éri el a doboznak amiben tölteni lehet pár nyitás után letörik a tartópöcke.
Ennyi pénzért már normális fejest is lehet venni sőt már elég jó vesztességmentes zenelejátszót is. -
hackeeeee
Jómunkásember
IconX-el van valakinek tapasztalata?
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81 #10226 üzenetére
Csak ezt hasznalom, de a mostani (utolso ) frissites jol negszivatott.
A jelszokat elfelejtette, valamint valamiert mar enged be ujjlenyomat azonositassal, hanem mindig ra kell klikkelni a weblapokon a belepes gombra. Apro kenyelmi funkcio volt, nem tudom miert nem megy mar. -
C-max
kezdő
válasz
bulitshady #10205 üzenetére
Ilyet találtam
http://www.ebay.com.au/itm/132487768845
De nincs az ilyen dolgokhoz sok bizadalmam... Töltőből, és ilyesmi tartozékokból inkább többet fizetek minthogy baj legyen -
cent11
csendes tag
Igaz is!
Gyári Samsung Internet Browser!( A béta is!)
Tegnap láttam egy cikket h az új samsung browser milyen jó stb
de csak a béta (7.2) gondoltam átállok akkor arra...csak ma reggel vonatom mikor halgattom volna akkor tunt fel hogy amit az elmúlt kb. 3 hónapba szedtem le( vagy talán még többet is) mindent letörölt.
Illetve ma mikor feltunt leszedtem az eggyik zenet ujra bétával, beis rakta a kedvencekne ahol volt, de ahogy letoroltem a bétát törölte a zenét is.Szóval mind2 gyári böngésző érintett (Samsung Internet Browser)
-
cent11
csendes tag
Downloadba volt ami amugy szinten erdekes mert egy csomo zene meg kep ott maradt viszont a legutóbbiakat mind torolte
-
-
cent11
csendes tag
keresok nem talaljak( samsung music, saját fájlok) , mindjart toltok le egy fajlkezelot megnezem abba is.
A tárhelyetq néztem énis elsonek csak az a baj fogalmam sincs mennyi volt korábban
köszi a segitséget!szerk: leszedtem ES File explorert az se talal semmit
hihetlen de komolyan -.-
-
cent11
csendes tag
Sziasztok!
Eltűnt kb 30-40zeneszám a telefonomról , igy ahogy mondom köddé vált.
Szombaton eggyet kettot halgattam belole ma meg eggyiket se talalom a telefonon....kérdés : mi a f@sz ez?
valaki találkozott már ilyennel?megőrülök komolyan...
szerk.: az eggyik számbol vagtam ki csengohangot erdekes modon az meg van
-
Ákkk
addikt
válasz
Hosszab távon a vezetéknélküli gyorstöltés hütés nélkűl nem biztos,hogy jót tesz neki ha ezt a funkcióját akarod használni. De amúgy mint powerbank nem hiszem, hogy bajt okoz.
-
akooos
veterán
válasz
Szerintem nincs QI Powerbankja a Samsungnak. Én egy Yoobaot használok, 20.000 mah és 2 amperrel tölt. Pont jó. Nem is tudom, hohy milyen helyzetben tudnám használni a QI powerbanket
-
Kasya
nagyúr
válasz
McReay #10206 üzenetére
Root nelkul ket lehetoseget emlitenek:
Bixby - parancs "turn off camera shutter sound" (lehet csak US modellen mukodik)
3rd party app telepitese...de valaki Taskerrel oldotta meg, hogy camera inditasakor a rendszert nemitsa. -
McReay
aktív tag
A kamera hangot kép készítésekor ki lehet valahogy kapcsolni?
-
bulitshady
csendes tag
Szeretnék venni egy powerbankot. Qi vezetéknélküli pb-kről mik a vélemények? Konkrétan ezt a típust néztem ki: Quazar Qi Charge. Nem tesz kárt a telefonban? Netán jobb lenne valami Samsung márkàjut keresni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest