-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
Én úgy látom most hogy a G4 egy jobban optimalizált herkentyű...vagy tévedek?
Egyébként (kis elmélkedés):
Szerintem ez a melegedés, optimalizálatlanság mind egy meggondolatlan, fejlesztői folymat végeredménye.
Mára olyan erős vasakat raknak telefonokba, aktív hűtés nélkül, hogy döbbenet, de az optimalizáció gyakran elmarad, félbemarad...végeredmény?
Irtó erős hardver (van aki meg sem tudja fogni úgy melegszik - nem csak samsung) és meg-meg röccenő felület (néha fagy, akad...mintha nem is lenne technikai fejlesztés) ami a felhasználó azon élményét teszi semmissé, ami miatt a technikai fejlődés valamikor elindult. Persze tudjuk...nem ezért fejlesztenek, hagynak félbe ügyeket, hanem a vásárlói parasztvakítás miatt...vedd meg az újat...és ekkor jönnek a csontkovácsok, egy-két root, saját felület, alkalmazások...stb, de note 2-nél láttam, ezek sem akadás és hiba mentesek, minden kezdődik elölről.
Mind e közben kiadok a note 4-re 120 ezer forintot (ugyan 10 ezer forintos részletekben) mire kifizetem adhatom el bagóért (talán 40-ért majd elmegy a note2) és én is beállok igáslónak, aki előtt állandóan lóg a mézesmadzag...Na ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged