-
PROHARDVER!
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
havri1 #33262 üzenetére
Körbenéztem az árakat és pl. 'normálisabb' note 3-at 99e Ft irányáron lehet találni.
Jelenleg ha valaki el is akarja adni szerintem is 65e Ft körüli összeget tud elkérni a Note 2 -ért.
Hiába, az árak idővel csak lejjebb mennek.
Pont 1 éves a készülékem és pont kb az 50%-áért tudnám eladni. Dúrva, de hát ez van mikor évente frissítik a gyártók a modelleket. Azon el lehetne lamentálni, hogy pl a Note3 erősebb hardvere minek, mikor én még nem találtam olyan programot ami úgy érezhetően megfogta volna a Note2-öt.. Dehát ez a trend.Először még a Samsung Mega-ban gondolkoztam mikor élőben láttam, hogy (számomra) milyen baró a mérete és hogy eddig sosem tapasztalt módon volt telefon, ami mellett kisebb a Note 2-öm.
Aztán neten kutakodva rátaláltam a Sony Z Ultra-ra..És fülembe ültettem a bogarat..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest