-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
Somatom #16470 üzenetére
Hát persze, hogy nem bízom a külsős programokban. Nem csak a fájl kezelőkben, hanem semmilyenben nem bízom. Én nem a fájl kézelőt hibáztattam, hanem az androidot. A windowsnál működik a mappa mozgatás webszerveren is...
Rá nem jövök, hogy miért kell vágólapon szöveget közvetíteni egy olyan alkalmazásnak, amelyik a háttérben sunnyog. És amikor leírtad, hogy ez neked probléma, akkor jöttem rá, hogy rendkívül értetlen vagy kiberbiztonsági tekintetben. És most ne haragudj meg kérlek, nem sertésnek szántam, csak megállapítottam.
Gondolj csak bele. Valaki akarattal vagy anélkül feltesz egy programot a telefonjára, mert megbízik mindenkiben. Az a program meg mindent figyel. És persze fel is használja. Az illető meg vágólapra teszi valamelyik jelszavát... Hát egy háttérben sunnyogó alkalmazásnak tényleg semmi köze a vágóiaphoz. Ez hatalmas húzás volt a Google-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest