- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Hardverben erősít a Tab Active5 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
Somatom #16470 üzenetére
Hát persze, hogy nem bízom a külsős programokban. Nem csak a fájl kezelőkben, hanem semmilyenben nem bízom. Én nem a fájl kézelőt hibáztattam, hanem az androidot. A windowsnál működik a mappa mozgatás webszerveren is...
Rá nem jövök, hogy miért kell vágólapon szöveget közvetíteni egy olyan alkalmazásnak, amelyik a háttérben sunnyog. És amikor leírtad, hogy ez neked probléma, akkor jöttem rá, hogy rendkívül értetlen vagy kiberbiztonsági tekintetben. És most ne haragudj meg kérlek, nem sertésnek szántam, csak megállapítottam.
Gondolj csak bele. Valaki akarattal vagy anélkül feltesz egy programot a telefonjára, mert megbízik mindenkiben. Az a program meg mindent figyel. És persze fel is használja. Az illető meg vágólapra teszi valamelyik jelszavát... Hát egy háttérben sunnyogó alkalmazásnak tényleg semmi köze a vágóiaphoz. Ez hatalmas húzás volt a Google-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged