Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Yager01 #8653 üzenetére
Nézd meg itt, hogy esetleg az email címed nem volt-e már feltörve.
-
VivienR
tag
válasz
Yager01 #6809 üzenetére
Múltkor át kapcsoltam, de hamar rajottem a realitása, és kikapcsoltam. Pl a One Drive sem szereti, elementi de pl a webes nézetben már nem jeleníti meg. A Win10 is külön kiegészítőt kíván.
Persze ha kell akkor át tudom konvertálni Adobe-a, de nincs kedvem külön köröket futni miatta. -
Luser2000
addikt
válasz
Yager01 #6596 üzenetére
Ha nem telepítesz rendszeresen külső forrásból APK állományokat, akkor semmi értelme.
Megkockáztatom, akkor sincs semmi értelme, ha csak pléjből telepítesz.
Az összes ilyen típusú alkalmazást én vergődésnek gondolom a fejlesztők oldaláról (illetve arra gondolom, hogy az üzleti modell alapja, a rossz felhasználói szokásokon / megszokásokon alapul). -
-
rehotom
csendes tag
válasz
Yager01 #6385 üzenetére
Érdemes megnézni a review-kat, salv_cr nevű user ezt írja (fotót is mellékelt hozzá):
The Samsung DeX runs inmediately in a Galaxy Note 9. All the 7 ports work very faster. The quick charge is not enabled but is not a problem.
Ha Note9-el megy akkor azt tippelném a 10essel is fog menni.
-
bcl
senior tag
válasz
Yager01 #5393 üzenetére
Várjál, a MirrorLink, meg az Android auto két külön dolog!!
Nekem egy tavalyi Vitarám van, és be lehet állítani a fejegységen, hogy melyiket szeretném használni.
Asszem a MirrorLikhez kell még plusz program a telefonra!
Sőt, valahol a telefonon is be lehet állítani a MirrorLinket, de most fejből nincs meg (Asszem kapcsolatok, egyéb kapcsolat beállítások)
A Vitarán is simán megy, bár igaz, ez elég fullos felszereltséggel van (a 4wd-n kívül ami lehet, benne van). -
bezz
tag
-
bezz
tag
válasz
Yager01 #5366 üzenetére
Én épp ma engedtem el az AA-t újra. A legutóbbi frissítésekkel, mióta a felület is változott, úgy nézett ki talán érdemes lesz használni. Mentek vele tűrhetően a dolgok. De sajnos ma pesten elkezdett bizonytalankodni, lassulások, percekre befagyasztotta a telefont, meg ilyenek. Nekem ez így nem opció továbbra sem. A telón flottul megy minden önmagában is, bluetooth-on szólhat a zene, a térkép meg ha ki van téve a központi kijelzőre, sokkal jobban el kell fordítani a fejem az útról ha azon nézem, mintha a szinte szem magasságban lévő tartóban lévő telefonon. De a kegyelemdöfést ezek a mai anomáliák adták meg neki. Szóval én továbbra sem fogom használni!
-
Luser2000
addikt
válasz
Yager01 #4841 üzenetére
A Samsung alkalmazza az ún. régiózárat. Itt is erről van szó (Európa). Ez egy kicsit nehezíti az eltérő régiókba szánt készülékek (csomagok) szürke keveredését. (Szerintük).
Tudomásom szerint a régiózár eltávolításához / feloldásához a származási ország (ITV, olaszország) helyi SIM-kártyát kell használni, és legalább 5 perces hívást kell kezdeményezni.
---
Mire lepötyögtem a "mágus" beelőzött. Ott a megoldás a címkén.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz
Yager01 #4836 üzenetére
"... a dobozán ott egy matrica "european SIM card only" ..."
"... izraeli Sim-et nem eszi..."Úgy gondolom, hogy ha Izrael nem Europán belül van (márpedig nem), akkor a dobozon lévő matricának is hihetünk.
Egyébként egy olaszországból származó, független készüléke van a havernak.
-
axlfsi
veterán
válasz
Yager01 #3195 üzenetére
En arrol jottem, de nem tudnalak meggyozni, azaz, nem szeretnelek. Neked kell eldonteni, ezer meg ezer video van fent mar a neten
Mindenesetre tetszik a szeles latoszogu kamer, az, hogy erzhetoen vekonyabb az elodjetol, ...Viszont az elolapi ujjlenyomatolvaso kifejezetten szar! Nem tudom, hogy lehet-e rosszul regisztralni az ujjbegyet (nem tokeletesen minden szogbol?) vagy csak egy ilyen szar lassu, de van, hogy 5-6 alkalommal is oda kell nyomnom a huvelykujjam, hogy feloldjon. Kurvara frusztralo, plane, hogy N9-nel egesz gyors volt mar.
Van tippetek mit csinaljak? Regeljem ujra az ujjbegyem? Probaljak tovabbi ujjlenyomatot regisztralni (egyelore csak egyet regeltem)? ... a keszuleken nincs mas, csak a vekony gyari folia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- PlayStation 5
- Láncfűrész topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- alza vélemények - tapasztalatok