Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz
Luser2000
üzenetére
Köszi az észrevételt Izraellel kapcsolatban.
Természetesen tudom hogy nem EU. XEH alapján gondoltam hogy független és azt is vágom, hogy olasz DE számomra ez teljesen új felállás, hogy egy független készülék és csak európában használható. Mi ennek az oka? Lehet tenni ellene valamit? A forgalmazó gyári függetlenként árulta ami elvileg igaz is DE ha igaz akkor miért nem megy pl egy EU-n kívüli sim-el?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen tudom hogy nem EU. XEH alapján gondoltam hogy független és azt is vágom, hogy olasz DE számomra ez teljesen új felállás, hogy egy független készülék és csak európában használható. Mi ennek az oka? Lehet tenni ellene valamit? A forgalmazó gyári függetlenként árulta ami elvileg igaz is DE ha igaz akkor miért nem megy pl egy EU-n kívüli sim-el?