- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Yager01
üzenetére
En arrol jottem, de nem tudnalak meggyozni, azaz, nem szeretnelek. Neked kell eldonteni, ezer meg ezer video van fent mar a neten

Mindenesetre tetszik a szeles latoszogu kamer, az, hogy erzhetoen vekonyabb az elodjetol, ...Viszont az elolapi ujjlenyomatolvaso kifejezetten szar! Nem tudom, hogy lehet-e rosszul regisztralni az ujjbegyet (nem tokeletesen minden szogbol?) vagy csak egy ilyen szar lassu, de van, hogy 5-6 alkalommal is oda kell nyomnom a huvelykujjam, hogy feloldjon. Kurvara frusztralo, plane, hogy N9-nel egesz gyors volt mar.
Van tippetek mit csinaljak? Regeljem ujra az ujjbegyem? Probaljak tovabbi ujjlenyomatot regisztralni (egyelore csak egyet regeltem)? ... a keszuleken nincs mas, csak a vekony gyari folia.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest