Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
TODI1111 #10284 üzenetére
Tudom,az LG V10 en az van. Egyébként pedig tudod,hogy a TotalLauncherre mókoltam,mióta megjelent.
Valamiért Nekem mikor elkezdtünk mókolni az SS volt a kezdő és utána tértem át. De láttad,abból is egész jó dolgokat hoztam ki . Sajnos csak Zooperrel. KLWP-KGWT-t lusta voltam megtanulni.
-
alasoh
aktív tag
válasz
TODI1111 #10265 üzenetére
Érdekes. Nekem a rendes helyén jelenik meg, miután szinkronizált, csak sajnos a szinkronizálás várat magára sokáig.
Sajnálom, mert napi szinten használom munka közben. Kicsit egyszerűbb mint mindig futtatni a Csatolt telefon alkalmazás.
Na mindegy! Remélem javítják!
Köszönöm a választ! -
Dj.Mike
senior tag
válasz
TODI1111 #9979 üzenetére
Én teljesen meg is értelek. Amire nekem nincs,másnak még lehet rá szüksége. Mondjuk ott van a szinkronizálás,ami viszont akkor se lenne bekapcsolva,ha minden más,mivel kimondottan akkuzabáló. Nem tart sokáig kézzel ráfrissíteni a levelekre. Egyébként én inkább szórakozás célból használom a telefont. Van aki pedig munkára,így igazat adok neked is. Ami nekem szarság másnak lehet munkához kell.
Más: Lehet nem teljesen idevágó kérdés,de másnak van sötét mód a fb appon belül? Nekem olyat csinál,ha belépek másik accba,megjelenik,de ha visszalépek a main accba,eltűnik. Ennyire acc függő lenne?
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
TODI1111 #9726 üzenetére
Igen,ezen felkacagtam. Ki tudja mi alapján méri az app a valós kapacitást. Ha jól emlékszem 96% volt mikor megvettem,azóta volt már factory reset,meg pár kisülés is,de most mégis olyan időket produkál,hogy csak lesek. Igaz megvontam jópár alkalmazástól a helyhasználatot,meg az összefoglalóban leírt opciók is be lettek állítva. Gyárihoz képest mindenképp jobb az üzemidő. Decemberi csomaggal természetesen,5G modell.
-
Acheron
őstag
válasz
TODI1111 #8968 üzenetére
Az még talán kibírható, attól tartottam, jóval hosszabb idő (3 - 4 hét), bár ez még így sem kizárt. Köszönöm az infót!
#8969ollie: Nincs még tapasztalatom (szerencsére) sem szolgáltatói, sem Samsung szervizzel. Feltételezem azért javaslod, mert gyorsabb lehet így az ügyintézés. Ők is adnak cserekészüléket a javítás időtartamára?
Egyébként időközben feléledni látszik a telefon. Feltettem a radiátorra, pár percre, éppen csak langyos lett, talán még töltés közben is jobban fel szokott melegedni. Feltettem a töltőre, egyből 48% -ra ugrott, azután szépen ment fel, ahogy szokott normál esetben. Biztos ami biztos, megnyomkodtam kicsit a hátlapot is ott, ahol az egyik szervizes videó alapján az a csatlakozó van, aminek a kilazulása okozza a jelenséget (bár őszintén nem hiszem, hogy ez valóban segítene).
Mindenesetre most figyelni fogom, produkálja -e a hibát, ha kissé visszahűl. Ha nem, akkor sem leszek teljesen nyugodt, nem örülök neki, ha ez a fajta probléma Damoklész kardjaként fog lebegni fölöttem. -
Sanci789
aktív tag
válasz
TODI1111 #8342 üzenetére
Értem. Bocs a hülye kérdésért, de most akkor a frissítés innentől kezdve DBT-ként fog viselkedni (hiába XEH-t ír), egyből megjön rá mintha német lenne, vagy pedig XEH-s maradt valójában?
Kicsit belezavarodtam. Illetve most már teljesen eltűnt nekem a DeX ikon. Direkt home CSC-vel telepítettem, hogy megmaradjon minden, de lehet factory reset kéne?
Más: a pro videó módban lehet 21:9-ben videózni, viszont a simában nem. Ott miért nincs engedélyezve?
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz
TODI1111 #7874 üzenetére
Ohhh... köszi.
Újabb kérdés.
Kaptam a telefon mellé egy Samsung 25W adaptert.
Most próbáltam ki és valamiért nem tölt a vezeték nélküli gyorstöltő rendesen.
Amivel eddig próbáltam:
- Xiami gyors töltő 20W
- Huawei gyorstöltő 15WMind kettőt használtam a P30 Proval és működnek rendesen.
Onnan tudom hogy nem megy hogy ki és bekapcsolom a gyorstöltés funkciót és ugyan annyi időt ír töltésre a záró képernyőn.
Lehet hogy csak samsung gyors töltővel megy a többivel csak alapon megy ?
Köszi a segíséget. -
Divinity
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
TODI1111 #7508 üzenetére
Egyre inkább az az érzésem, hogy továbbra is a 10-es széria marad a jó választás. Nem akarom az ördögöt a falra festeni de szerintem a 20-as széria nem lesz egy siker termék. Ha igazak a pletykák és a legolcsóbb változat is 1250 EUR körül lesz, akkor ez már nem csak nálunk, de a gazdagabb régiókban is kiverheti a biztosítékot. Ráadásul ha marad az Exynos, plusz egy érv tűnik el amiért egyáltalán érdemes lenne Note20-ra váltani.
-
-
HaliGab23
senior tag
-
válasz
TODI1111 #5181 üzenetére
Használtam Note 9-en is, letöltöttem, task changert felraktam. Viszont eléggé érdekesen működik, ha lapoztam után a progik között (alsó csík húzásával), hiába volt akármennyi app megnyitva, csak 3 között váltogatott loopolva. Lehet, egy reboot kellett volna a telefonnak és akkor jó lett volna, majd úgy is kipróbálom
-
Somatom
veterán
válasz
TODI1111 #5160 üzenetére
Köszönöm! Ez nagyon hasznos infó volt (legalábbis számomra)!
Szerk.
Most látom, hogy vmi nem stimmel. Ez osztott képernyős és nem freeform mód. Tehát az egyes ablakok méretét csak egymáshoz képest tudod változtatni, önmagukban nem. Én úgy szeretném használni, hogy teli kijelzőn futtatom a böngészőt és azon kis ablakban a MyTV -t. Ez kb. olyan, mint a DeX mód. Videó[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)