- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem mie gondolsz. Ne bonyolítsuk. Neked a legújabb (11 PRO) iphone kell, S.zöld színben. Ahogy írták tok nélkül. A N10 ilyen emberek között csak szánalmas csicska android, nem is ismerik,felejtős. (Tapasztalat)
Na azért is direkt N10+ a cégesem.(meg persze sok ész érv is társúl mellé, mert céges környezetben sztm jobb a N10 , a jegyzet funkcióról és a DEX-ről nem is beszélve)
Az XS max privát telefonomat meg a kutya nem látja (mindig a táskámban van) csak hétvégén a családtagok max,akiket nem érdekel. ezt is legfőképpen az apple watch miatt használom, mert órában viszont ez jött be nagyon, sajnos a galaxy watch a poros nyomába nem ér).
Az jópofa szokott lenn amikor hencegnek, hogy mennyivel és mivel tud többet az iphone és mivel ezek olyan buták, hogy nem is merik az ios-t sorra cáfoflom meg őket, mert én viszont ismerem és tudom az előnyét/hátrányát az androiddal szemben, égnek, mint a rongy.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest