Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75
üzenetére
Tehát Neked sikerült . Én foglalkoztam egy kicsit vele , de nem tudtam működésre fogni.
Akkor majd még trenírozom.
Viszont a ló megint benéz az ablakon......
A QuickStar nem akar beindulni. Háttérkép csere volt ma és brutál csúnyán mutatnak a kék " kapcsolók " a redőny mögött .
A 4.1.04.5 verzióval kínlódok , de nem találom a lehetőséget ebbe az új verzióban a szín csere lehetőséget. 2,5 alatt simán szerkeszthető volt , de olyan , mintha kivették volna belőle. Lehet láma vagyok és elfelejtettem , de hiába sasolom a YT videót. Egyszerűen nincs benne , vagy nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 4.1.04.5 verzióval kínlódok , de nem találom a lehetőséget ebbe az új verzióban a szín csere lehetőséget. 2,5 alatt simán szerkeszthető volt , de olyan , mintha kivették volna belőle. Lehet láma vagyok és elfelejtettem , de hiába sasolom a YT videót. Egyszerűen nincs benne , vagy nem találom.