- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
battag #13194 üzenetére
"Az új AoN funkciónek (csak akkor kapcsol be ha van értesítés) külön örülök..."
Aminek én is örültem, addig míg be nem akartam kapcsolni!
Beállítottam, hogy "Megjelenítés új értesítésekhez", aztán egyszer megcsinálta, majd magátol visszaállt az elsőre, az "Érintse meg 10 mp-es megjelenítéshez"-re. Azonnal el is felejtettem és felraktam újra az AodNotify-t. -
battag
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13190 üzenetére
Nekem tegnap érkezett (SEE nem XEH), és minthe még smooth-abb is lenne mint a 11-es droid.
Az új AoN funkciónek (csak akkor kapcsol be ha van értesítés) külön örülök... -
aszti75
senior tag
válasz
csubííí #13184 üzenetére
Közben le is esett,olvasva az opciókat, hogy a gyermekeim előszeretettel használják a telefonomat,és hát ugye a fényerő folyton a maximumra rakják. Persze,hogy nem tudja megtanulni a telefon a helyes beállítást
Úgyhogy, ezt nevezhetjük nyugodtan user erorr-nak
Köszönöm mindenkinek a hozzászolását -
fzboxx
senior tag
válasz
Már az Mxx is megkapja...
Elhanyagolnak minket -
gjoco1
addikt
válasz
Azt beszélik a FB testvér csoportban , hogy csúszik és talán Február elején kapjuk meg csak .
-
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #13188 üzenetére
Lite ma jött le nekem.
-
-
csubííí
senior tag
válasz
aszti75 #13182 üzenetére
Be kell tanítani, nem elég az adott fényviszonyokhoz beállítani.
Fényerő csúszka jobb szélén kis nyíl lenyit, fényerő beállít, majd jobb alul "kész" megérint. Ezt különböző fényviszonyokhoz párszor megcsinálni, így megtanulja és jó nak kell lennie utána. Nekem tökéletes. -
golyós
addikt
válasz
$atirka #13140 üzenetére
Pont, hogy nagyobb az aksija.
többieknek:
12-es droidot is megkapja, a tesztek meg pont azt írják, hogy kamerában is jobb mint a 10 és 10+.
Az aksija meg amúgy is gyenge mert Samsung. Képernyőidő max 5 óra. kisebb aksival hüvely Mate 10 pro 3 évesen is hozta a 6 órát ugyan ezekkel a programokkal. -
dkovizoli
addikt
-
gthomma
senior tag
Olyan jelenséggel találkoztatok hogy a kijelző véletlenszerűen nem érzékel? A jobbra balra, fel le görgetés megy, a lock screen érzékel az ott lévő appok azonnal indulnak. Ha lezárom majd feloldom érzékel megint.
Kalibrálni kellene az érintő panelt ? -
gthomma
senior tag
Az IOS 16-ban majd lehet! Egy újabb szuper feature amit az epöl talált fel!
-
gthomma
senior tag
Egy srác el akarja cserélni a Note 10 plust egy száljfón XS max-ra, 2 napja van nálam, az egyik gond hogy 64GB, a másik hogy a Note után a száljfón iszonyatosan gagyi. Árban meg szinte egyformák
-
_ak_
addikt
Nem akarom letörni a kedved, de az i4 óta sokat változott az Apple is. Messze nem ugyanaz, mint akkor volt, csak hogy egy példát mondjak a telenoros i13 használóknak 4 hónapot (!) kellett várni, hogy rendben működjön a hotspot. Gmail app sokaknak szaggat, meg amúgy ezt a 120hzet sem sikerült maradéktalanul implementalni stb stb.
Nekem volt pár app, ami az istennek sem akart pusht küldeni, a végén csak a clean install volt jó, backup nélkül… Az iOS addig volt király amíg szart sem tudott. Ahogy jöttek a featureök, jöttek a bugok. Simán érdemes vagy félévet várni fő verzió váltással (mint ahogy a MacBooknál is, mert ott konkrétan téglásított bizonyos szériákat). Ha már feature, a mai napig nem lehet külön ébresztő és a hívás hangerejét állítani.
Félreértés ne essék, több dolog is van ami jobb, és végre android után sem kel görcsölni, hogy mennyi minden hiányzik belőle (i8-al talán egy hónapig bírtam), de magasztalást nem érdemlik már meg. -
axlfsi
veterán
Nekem már ugyan nagyok a gyerekek (de mindig van valami egy értelmes felnőtt életében, ami többet ér, mind romolgatni - persze, volt idő, mikor még nem így láttam és én két, akkor még kevésbé felnőtt gyerek mellett, az első Galaxy-ra vagy Note-ra, naponta raktam fel a Nightly-kat, mert, hogy az milyen jó!
). Szóval, így a 47.-ben már én is megértelek, ... alig várom, hogy leleplezzék az új családot és lássam milyen drága lesz, azt nyargalok új vizekre (iOS?).
-
zack
nagyúr
válasz
bbendre #13166 üzenetére
Most néztem a zenéimet, válogatásokat is, amiket még 11 éve vettem darabját 300ft-ért. Mind ott van az iTunes-ban.
Ez így azért elég megnyugtató.
Note 10 Plus frissítések...Nem volt időm tiszta, friss telepítéseket csinálnom, mindig amikor kijött egy frissítés az előzőre telepítettem. Nem is volt gond. Aztán egyszer csak elkezdett xarakodni a kamera. Zoomolásnál hibát dobott, és kirakott egy kis fehér ablakot, hogy kamerahiba, és kilépett az alkalmazásból. Azt hittem szerviz lesz, be is jelentettem, de előtte vissza akartam állítani a beállításokat. Visszaállítás után megjavult a kamera, ami biztos azért fosta össze magát, mert az egyik rendszerre telepített frissítés nem tetszett neki. Konklúzió? Miért nem mondja a Google / Samsung hogy "frissíts, de utána tiszta telepítés"? Mert így azt gondolja a júzer, nincs időm belakni, ráfrissítek, az egyszerűbb... Vagy miért nem oldja meg a frissítéseket minőségibb módon, hogy ne legyen összeakadás az előző verzióval. Van hogy havonta jött Note 10-re. Az emberek hány százalékának van arra ideje, hogy havonta egyszer 0-ról mindig beállítgassa, hogy biztos jó legyen? -
bbendre
őstag
Ez. Teljesen igazad van. Volt, van egy halom Androidos telefonom. Itt van most a Pixel6 Pro és a Google egy hatalmas szenvedés és csalódás. A Google saját telefonjára képtelen kiadni egy frissítést több mint 2 hónapja.
Így a saját telefonjára kiírja a Google, hogy nem biztonság mert nincs frissítve több mint 40 napja. Majd minden gyártó torkán lenyomja az Android 12-t... Nem csodálom, hogy a Samsung át akar menni Fuchsia OS-re. -
_ak_
addikt
Csak nem akar jönni az az Android 12 XEH-re. Türelmes(nek hiszem magam) vagyok, de azért csak eltelt majdnem 2 hét.
zack, ha jól tudom továbbra sincs erre mód. -
zack
nagyúr
válasz
gyuri81 #10451 üzenetére
Van ilyen megoldás Note 10-re, hogy a számláló ne ugorjon? Nekem már csak 2 hónap van a gariból...Márciusban jár le a 2 év. 2 lehetőségem van. Vagy eladom így, és veszek egy 256GB 13 Pro Max-ot, vagy elkezdek ezen jobbnál jobb főzelékeket használni, hogy egy kicsit újítsak.
-
axlfsi
veterán
válasz
Tommy-1998 #13159 üzenetére
Majd nyugtával a napot...(hiszem, ha látom!)
-
Xantal
tag
válasz
Tommy-1998 #13159 üzenetére
Nyilván üzletpolitika, meg gyártási kapacitás korlát volt az ok. Vagy mi.
-
Tommy-1998
tag
válasz
Xantal #13157 üzenetére
Nem is baj, végre egységes lesz az S széria, nem pedig az lesz hogy az amerikai variánsba tovább bírja majd aksi, meg nem az lesz hogy erősebb lesz benne a proci ugyanazért a vételárért. Bár az amd gpu-ra kíváncsi lettem volna, de ez most jobb hír számomra, hogy snapival jön az összes!
-
TTom65
tag
Van egy kis gond a S22-vél. link
-
MrCsiT
addikt
válasz
gthomma #13148 üzenetére
Olvasd el a tesztjét a Lite-nak. Már onnantól nem egyforma, hogy a kijelző jóval gyengébb a Lite-ban.
Saját tapasztalat, volt olyanom is. Amúgy nem rossz kis telefon, de amikor garis 10 és10+ is kapható apróban, én inkább azokból választanék. Persze, ha már a 75e is felső korlát vagy felette van, akkor jó döntés lehet a Lite is egyébként.Ami fontos: mindenképp legyenek meg a vásárolt teló származási papírjai, ha garis, ha nem: nehogy letiltsák a vásárlás után. (én egy az eladó által beszámított mobillal jártam így pár éve. Nem volt drága teló, de azért nem nevettem a dolgon..)
update: én utálok minden olyan eladót, aki nem képes kiírni a hirdetésébe, hogy gari van vagy gari nincs egy telóra: bakker, elsők közt kérdezné meg ő is, de le nem írná, kérdezgessem.. remek..
A Note 10+ 165-ért gari nélkül - mint hirdeted - talán kicsit felette van a szokásos piaci árnak hardveraprón, de majd kiderül, el tudod-e adni.. -
-
axlfsi
veterán
válasz
$atirka #13143 üzenetére
Naja, ezt én sem értettem sosem, hogy emberek a civilizáció közepén, vesznek egy okostelefont, egy csúcskészüléket, majd arra faragják, tiltogatnak le szolgáltatásokat, stb, végeláthatatlan trükköket bevetve, hogy pár órával tovább tartson nekik, az az akkumulátor amit jó eséllyel a nap bármely szakaszában tudnak tölteni, de ha nem is, vélhetően 12 óránként igen (de ha akkor sem, akkor azért van létjogosultsága a powerbankoknak) és butítják le ezzel a végtelenségig...
Kb mint a SGW topikokban is; a téma 80%-a, hogy kinek, meddig él az akkuja és közben kb be is vállalják sokan, hogy nem is használják arra, amire való és az időt csekkolják, azt jóvan. Hát na...
Na, de mindegy is. Nem szokott már ez érdekelni, de reagáltam a hozzászólásodra, hogy ne érezd magad egyedül ezzel
(persze, akinek nem inge ...)
-
aszti75
senior tag
válasz
$atirka #13143 üzenetére
Arra céloztam,hogy mennyi lehet a Screen Time. Nálam pl a srácok haza jönnek az oviból,akkor ezen tolja valamelyik a Roblox-ot,teljesen fel húzott fényerővel(bár már lebaxtam ,nem egyszer
),így este már kéri a töltőt.
Minél többször töltöd (teljes ciklus),azáltal egyre jobban csökken a kapacitása az akksinak. -
gthomma
senior tag
válasz
Plazmacucci #13145 üzenetére
Mint ha tök egyforma lenne a két note:
75.000 -ért adja. -
-
GeoJoe
senior tag
-
sagit
veterán
sziasztok
megjott az android 12 frissitesem, nem talalom azt a "rambovitos" funkciot, samsungnak sikerult kiahgynia? ki szerettem volna porbalni
-
Xantal
tag
válasz
Tommy-1998 #13126 üzenetére
Köszönöm. Sajnos sima note 10-re nem nagyon van.
-
Xantal
tag
válasz
Tommy-1998 #13124 üzenetére
Szia. Kerestem, de nem találtam.
Hol vetted?
-
Xantal
tag
Sziasztok. Összefoglalóját nem találtam. Azt kérdezném, hogy az ujjlenyomat olvasó milyen kijelző védővel kompatibilis? Kinek mi jött be jobban? Köszönöm.
-
csubííí
senior tag
válasz
ahnaelei #13118 üzenetére
Az adott böngésző ne legyen egyikben sem: alvó alkalmazások, melyalvási alkalmazások.
Beállítás-eszközkarbantartó-akkumulátor-hátterbeli használat korlátai, itt találod őket.Viszont, ha videó megy és annak szeretnéd kikapcsolt kijelzőnél csak a hangját hallani, arra nem tudom a megoldást.
Ebben más biztos tud segíteni. -
ahnaelei
tag
Köszönöm, de nem csak a podcast-nél van így. Bármit pl.videót, bármilyen tartalmat nézek. Tehát azt szeretném elérni, hogy akár zárolt képernyőnél is szóljon a hang. PlayerPro-t használok síma zenehallgatásra, ott szól akkor is, ha kialszik a képernyő. Internetes tartalmaknál van gond.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Azt szeretném elérni, hogy ha a kijelző elalszik, akkor is hallgathassak neten tartalmakat. Hallgatok egy podcast-et, a kijelző elalszik, akkor megszűnik a hang. Előre is köszönöm!
-
axlfsi
veterán
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Pedig olyan extrákat kapsz vele, amikről álmodni sem lehet egy gyári launcherrel... kb. mint ha böngészőt kiegészítők nélkül használnád... persze, lehet. Csak nem érdemes!
(szerintem legalábbis)
-
-
csubííí
senior tag
válasz
Zsoleszhun #13111 üzenetére
Ez inkább note 20 ultra.
https://mobilarena.hu/hir/a_note_szeria_nevet_es_tollat_is_atveszi_majd_a_ga.html
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Amit én használok annál 2021.dec.1., az utolsó frissítés, ami nem elhanyagolt app-ra vall.
Vannak dolgok amik az alap rendszerben nincsenek benne, pedig alapnak kellene lennie. Sokszor mondják, hogy mennyire testre szabható, miközben mégsem.
Nekem kifejezetten nem tetszik a Samsung ikon készlete, olyan gagyi hatása van számomra. Másik launchert használva olyan formára állítom amilyen nekem megfelelő, ha az adott appnak nem tetszik az ami az ikonon látható, választok egy másikat a listából. Szabadon átnevezhetem őket, eldönthetem, hogy sorban és oszlopban mennyi legyen belőlük, állítható a méretük is, stb...Minderről mentést is csinálhatok, így ha telót cserélek vagy ha a meglevőn kell újra rakni, akkor nem kell mindent elölről kezdeni, pár kattintás és kész. -
Probert75
addikt
-
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #13103 üzenetére
Őskövületet!?
Nem olyan régen teljesen felújították.
Majd, ha az alkalmazástár fel-le görgethető lesz a OneUI-ban, akkor esetleg nem használok. Idegesítő a gyáriban, hogy jobbra balra lehet csak lapozni. A hüvelykujjam ínhüvelyének meg nem tesz jót a jobbra-balra sepregetés. Kényelmesebb a fel-le! -
-
Probert75
addikt
válasz
csubííí #13101 üzenetére
Fizetős van!
THX!
Hátha valaki aki használja meg tudja mondani.
Most esett le! Nem az alkalmazástár háttér színéről beszélek, az nekem is állítható. Hanem a főképernyőn amikor húzom alulról felfele, hogy megjelenjen az alkalmazástár és felette bevörösödik az én esetembe. De mire felér, akkorra persze elfedi a beállított alkalmazás háttérszín. -
csubííí
senior tag
válasz
Probert75 #13099 üzenetére
Igaz én nem Nova hanem Microsoft launcher használok (
alapból minden benne van ami a Novában fizetős), de abban állítható, hogy a háttér ilyenkor mennyire legyen átlátszó és mennyire homályosodjon el. Előtte én is Novát használtam, sajna már nem emlékszem abban ez állítható volt e. Lehet ott is van csak a fizetős verziójában, úgy mint a gesztus vezérlés is csak abban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest