- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fzboxx
senior tag
válasz
gjoco1 #12896 üzenetére
Injun-nal akartam...
Nekem is ilyen van, és működik.
Ha jól emlékszem, akkor az nfc -vel kommunikál a tok és a telefon.
Esetleg próbáld az nfc-t ki\be kapcsolni.
Csak próbálkozók, de hátha segítVagy
Menü, speciális funkciók, tartozékok
Itt van clear view tok engedélyezés... -
gjoco1
addikt
Köszi mindekinek a segítséget !
Megnézem ezeket , amit javasoltatok .
Ebben az a furcsa , hogy fél éve ezt beállítottam és működött rendesen
Azóta semmi mókolás nemtörtént .alosh .
-
gjoco1
addikt
Egy érdekes találóskérdés . . . . . .
Két SIM van a telcsimben , más más csengőhang van beállítva . Ma vettem észre , hogy a nejem hívott és az 1 - es SIM csengőhangján csörgött , holott a 2 - es nek kellett volna megszólalni .
Most rakosgattam a csengőhangot ( 2 ) ide-oda . Hívom magam a nejem telefonjáról a 2 re és ugyanúgy az 1 es hang szól . 100x is u.a.
Fogtam kínomban a vezetékes telefonunkat - hívom a 2-es kártyám és rendesen a beállított csengőhang szólalt meg .
Zavaros egy picit . ( ? )
Mi a gond szerintetek ? -
-
-
Diokhan
addikt
válasz
gthomma #12878 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer és értelmezd amit látsz, és rá fogsz jönni, hogy egyáltalán nem irreleváns a tartalom. Bármi további kérdés estén nyugodtan fordulj hozzám vagy Gyuri81 kollégámhoz.
#12879Probert75 - Az összefoglaló célja teljesen más, mint amit a cikk képvisel. Az összefoglalóban olyan dolgok vannak "összefoglalva" (hiszen benne van a nevében is), amik a cikkben nincsenek benne, mégis a telefon használóinak fontos és releváns információk.
-
Probert75
addikt
válasz
gthomma #12876 üzenetére
Senki nem hazudik! Ott azt kérdezi van e értelme a 120Hz-nek.
A cikkben pedig ez van: "A HDR10+ kompatibilis kijelző viszont még mindig a Samsung csúcsszériájának kiváltsága. (Jövőre nyilván kénytelenek lesznek 90/120 Hz-es képfrissítéssel előállni, de egyelőre be kell érni a dinamikus optimalizálással az alap HDR10 statikus képjavítása helyett.)" -
gthomma
senior tag
válasz
Plazmacucci #12874 üzenetére
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12874 üzenetére
-
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet bekapcsolni a 120Hz -es frissítési rátát? Note 10+ -
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #12871 üzenetére
Meglehet . . . Miután többször megnéztem , felmerült Bennem is , hogy egy rohadt jó marketing . Figyelemfelhívás . Nem is rossz . Nálam betalált
-
gjoco1
addikt
válasz
bobace #12864 üzenetére
Én mindenképpen maradok . Igaz számomra nem létezik más opció . Évekkel ezelőtt rámentem az LG vonalra S3 LTE után és most három éve újból csak a Samsung . Nem akarok már más irányba elmenni . Bizonyított a SN 8 - SN 9 és most a SN10 + . Csak persze még biztosan egy jó év , vagy talán több , még ezt fogom használni . Akku kiváló állapotban , védelem maximális .
Jó , mire odaérek fabatkát nem adnak érte , de kitartok . -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #12861 üzenetére
Lehetséges, hogy így fogják hívni és így fog kinézni!
Samsung Galaxy S22 Note.
Elnézést a másik portálról linkelésért! -
Mivel 150-ért már ki lehet fogni még garos példányt is és nem tud kevesebbet mint egy 20 ultra, így megéri. Persze ebben a topikban nem nagyon fogunk mást válaszolni
Egy 20 ultra meg használtan is 300 ezer. A sima 20 meg egy gagyi műanyag vacak. Nekem ez már a második 10+ telefonom, mert botor módon lecseréltem egy S20fe-re. Sírva menekültem vissza. -
-
Injun
senior tag
Érdemes még Note+-ra beruházni?
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #12839 üzenetére
Hi! Ha jön a OneUI 4.0 a telóra nem kell majd használnunk külön AOD progit, mert lesz a gyáriban olyan, hogy csak értesítéskor jelenik meg az AOD.
-
torrrent
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12846 üzenetére
Ez így van.
-
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #12729 üzenetére
Visszajött a teló a szervizből. Elvileg a hőmérséklet érzékelő, vagy a csatlakozója adta be az unalmast, mert bizonyos időközönként "a hideg miatt a töltés leállt", vagy "a hideg miatt a vaku nem használható" üzenetek jöttek, és csak a hátlap szenzor - csatlakozó körüli masszírozásával állt helyre ideig - óráig.
Igazából nem tudom, maradt -e benne eredeti alkatrész: "alaplap", hátlap, kijelző, antenna egység, USB egység, akkumulátor - minden cserélve lett. A szerviz lap szerint a kijelző is csíkozódott és részlegesen nem érzékelt - bár én ilyet nem tapasztaltam, mielőtt leadtam.
Most teljesen rendben van, minden működik - fura is lenne ha nem, ahogy nézem, legalább 90% -a cserélve lett. Kicsit meglepő ez nekem, YT szerviz video alapján azt hittem, mindössze a szenzort cserélik és megerősítik a csatit. Bár azt még nem tudtam eldönteni, hogy a sok csere jó -e, vagy nem a teló szempontjából, de alapvetően inkább pozitív érzések maradtak bennem a szerviz folyamattal kapcsolatban.
Mindegy, örülök, hogy itt van, ideiglenesen egy A32 -t használtam két hétig, de messze nem ugyanaz a kategória, a Note még ennyi évvel később is köröket ver erre a szegmensre. -
csubííí
senior tag
A Google play-redszerfrissítés másoknak is csak augusztusi?
bcl
-
francz'70
senior tag
-
fzboxx
senior tag
Kezdődik: Android 12 beta Note 10
-
Csarli85
aktív tag
Nem vagyok egy nagy játékos, de gondoltam letöltöm az F1-et. Nem rossz, de azért van hogy beszaggat, nagyrészt akkor, ha több autó van a képen stb. Game launcheren keresztül futtatom, nem tudom ennek van-e jelentősége. Nincs valami olyan beállítás, ahol jobban használja a hardvert, de simábban fut a játék? Alig melegszik vakamit, ebből gondolok arra, hogy spórolni próbál az árammal.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12825 üzenetére
Nálam sincs vele gond.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Plazmacucci #12827 üzenetére
Most direkt felraktam töltőre és próbálgattam nekem akkor se jön elő ez a probléma.
Droid 12 jöhet 12 giga rammal csak elbírja a telefon -
-
F_Gergely
őstag
válasz
Plazmacucci #12825 üzenetére
Nálam nincsen ilyen gond, most direkt megnéztem.
-
Másnak is bugzik a fényérzékelö ha nem ébreszti fel a kijelzőt mielőtt feloldja a telefont? Gyakorlatilag ha egyből ujjlenyomattal oldom és ébresztem a telefont, alacsony fenyerőn marad a kijelző.
-
csubííí
senior tag
válasz
Zsoleszhun #12821 üzenetére
Örülök, hogy neked is és Francz'70 is segített a hozzászólásom.
Francz'70, "fogva" tartva bárhova rakható a szélén, átrakható bal vagy jobb oldalra is, gondolom ezt már tudod. Arra viszont figyelj, ha viszonylag lent van és "feljön" (használod) a billentyűt, akkor a szélikont ideiglenesen "felemeli" a billentyűzet fölé. Ha a billentyűzet eltűnt, visszakerűl az általad rakott helyre. Ez világos háttérrel látható, de sötétnél nem igazán. Ezért gondoltam, hogy jelzem.
-
csubííí
senior tag
válasz
csubííí #12818 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből. Még annyit akartam, több helyen is van, hogy nem mindegy az adott beállításnál a kapcsolt érintem ki-be kapcsoláshoz, vagy a kapcsoló előtti szöveget (így a beállításába visz el).
A gyorskapcsoló panelen is így van a kapcsolóknál, például az elemlámpánál a szöveg érintesére az erőssége állítható.
Mondjuk ezek 3 funkcíósak, 1 megérint, 2 nyomvatart, 3 szöveget megérint, mindegyik más lehetőség. -
csubííí
senior tag
Amit Tomi ír az az egyik lehetőség.
Másik, speciális funkciók- kéz és egyéb mozdulatok, itt is többmindent lehet állítani, de a legalsó amit keresel, felvétel tenyérhúzással.
Vagy, kisegítő lehetőségek- műveletek és kézügyesség- segítő menü (bekapcs, majd a szövegre klikk, ez elvisz a beállításába)- segítő menü elemeinek kiválasztása. Itt kiválasztod mik legyenek benne, lehet szélikonként is kirakni, így nem zavar bele semmibe, csak meg kell jegyezni hol van. Megérintve előjön, az általam javasoltaknál nem kell fizikai gombokat nyomogatni.
-
haten
tag
Üdv!
Ismerkedek a készülékkel, és olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudok képernyő képet készíteni? A jól megszokott lehúzom a redőnyt, és ott kiválasztom a képernyő rögzítőt, akkor valamiért videót akar készíteni a fotó helyett. Köszi. -
bbendre
őstag
A merülés témáház egy kis adalék:
Nem sokkal ezelött nekem a Note20 Ultra merült és senki más nem panaszkodott erre. a fórumban mindenki írta, hogy tuti velem van a gond (és valóban?).
Annyira merült a telefon, hogy nyomtam rá egy FR-t és még mindig merült pedig alig raktam rá pár appot. Itt már elég ideges voltam mivel mi az ami túlél egy FR-t és másoknak nem jön elő?
Ismét FR. Tesztelés. Ismét FR. Aztán megtaláltam. Több helyen benne vagyok a Beta programban és valamelyik Google service/app akármi okozta a merülést. A gond az volt, hogy valami szerver oldali A/B teszten voltam/lehettem a rossz vonalon. Amikor frissítette a meglévő appokat FR után már jött is a merülés.
FR és másik Google/Samsung account ahol nincs Beta programban semmi. Ott meg semmi gond nem volt egy nap után sem. Yes.
Pár hét és jött egy-pár update. Valamelyik megoldotta a merülést. Az sem biztos, hogy valamelyik beta program volt mert nem találtam pontosan melyik update volt az, de ősszefüggésben volt az accountal mert amikor vissza váltottam a sajátra ismét merült a telefon. Addig naponta 2x töltöttem a telefont. Ez az én tapasztalatom. -
Csarli85
aktív tag
válasz
dkovizoli #12806 üzenetére
Viszont van egy nagyon fura dolog. Pàr napja lettem figyelmes rá. Híváskor ha kinyitom a tokot, nem jelenik meg a hívásképernyő. Fel kell oldani lehúzni az állapotsavot és onnan előhozni a bejövő hívást. Persze a tokon keresztül fel lehet venni a hívást, de van amikor megnézném kinek veszem fel. :D Mindenkinek meg nem kehet beállítani képet. Nem találtam erre beallítást sehol. Tudtok valami beállíást erre?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Csarli85 #12805 üzenetére
Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy ezer emberből van kb 5-nek problémája frissítés után. Azok azonnal beírnak minden fórumba, hogy ilyen szar, olyan szar azóta a készülék. A franc se tudja milyen alkalmazásokat használnak, milyen beállításokkal. Lehet , hogy pont beakad valami app náluk. Ha valami nagy gáz van, arra szokott reagálni a gyártó is. Lásd most pl az s21u képrissítési problémáját.
-
Csarli85
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #12798 üzenetére
Én is parázok ezektőp a frissítésektől, de szerintem semmi változás nincs. Üzemidőben sem.
-
$atirka
őstag
válasz
Tommy-1998 #12800 üzenetére
Ugyanolyan jó
-
gjoco1
addikt
válasz
+1 a " semmi változásra " .
-
Probert75
addikt
válasz
Mert 2-3 ember írta, az még nem bizonyíték arra, hogy xar. Én nem vettem észre semmi változást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged