- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
bobace #13594 üzenetére
Én ezer éve a [Sart Keyboard Pro] -t használom és nagyon szeretem.
-
bobace
addikt
Akkor csak nekem hülyült meg ezek szerint a bill. Amúgy szeretem nagyjából.. Egyedül böngészőben utálom, hogy mindig pontot írok szóköz helyett, mert rossz helyen van a pont, meg ez a meg-még issue.. Amúgy az automatikus javítás is elmegy, ezért nem kapcsolnám ki, mert én lusta vagyok ékezetet írni, azért tartom, hogy javítsa ki azokat magától.
-
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13588 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs a Samsung billentyűzettel, sőt, szerintem a legjobb.
Csak rá kell jönni a kezeléssére.
Ami szót nem ismer, azt megkell vele "tanítani", az írt szóra ad ajánlatokat, ajánlat melletti 3 pötty több ajánlat.
Ha az ajánlatok közül a középső kék, akkor azt fogja mindenképp berakni, ha szóközt vagy írásjelet rakunk. Ha ez nem megfelelő, akkor nem ismeri amit írtunk. Ekkor javítjuk az általunk akart szóra, és az ajánlatok között ez fog lenni az első, ezt megérint és ekkor még is tanulta.
Meg a beállításába is érdemes megnézni dolgokat, mert előfordul, hogy az ottani beállítás végett nem úgy működik ahogy szeretnénk. Ez nem a billentyűzet hibája, hanem nem az elvárásomnak megfelelő a beállítás. -
-
bobace
addikt
Másnak is csinálja azt a billentyűzet, hogy a meg-et átírja még-re minden esetben, és egyszerűen lehetetlen meg-et írni?
Csak akkor tudok, ha továbbgépelek, aztán visszalépek az előző szóra és úgy kiválasztom, amit amúgy beírtam.. Amúgy meg minden egyes szóközre a meg-ből még lesz... Más szavaknál, csak 2-3x játssza ezt el, utána elhiszi, hogy nem azt akarom írni.. Már magát a szót is elfelejtettem vele pedig.. -
Soockit
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy Note 10 plus. Az a tapsztalatom, hogy mostanában ha valaki olyan hív aki nincs elmentve a telefonban (ez nálam naponta nagyon sokat előfordul) akkor némán csörög, az AOD aktví, tehát nem jelenik meg a hívás képernyője. Ha el van mentve a telefonszám akkor hangosan csörög, de az AOD aktív ugyan úgy, tehát nem jelenik meg hívás felvevő gomb, a hívó képe, semmi, nekem előbb fel kell oldani a telefont. Legfrissebb SW van fenn, egy pár napja van ez, a mai frissítés előtt is ez volt már.
-
$atirka
őstag
Ja nem a memóriakezelés miatt értetlenkedtem, hanem nem találtam a frissítést.
-
Piwi
veterán
nincs benne semmi érdekes,sammobile is mutatja
Svájc (AUT)
-
$atirka
őstag
Érdekes.
Melyik régió? -
Piwi
veterán
Végre kint a márciusi frissítés Note 10+-ra, 4.1 One Ui-val. Érdemes piszkálni Ram Plus-t?
-
-
Tommy-1998
tag
Gos kikapcsoló funkciót melyikkel kapjuk, mert ebben nincs benne?
-
Probert75
addikt
válasz
battag #13562 üzenetére
Ez mind-mind jó kérdés.
Én Frija-val szoktam csekkolni!
A XID(Indonéz) előrébb tart és rendszeres.
DBT(Német)-ből meg még csak egy android 12 van. -
battag
aktív tag
-
battag
aktív tag
válasz
Mikulásbá #13558 üzenetére
Fura, hogy a Samfirmware szerint 2022.02.23-án jelent meg, pedig sem onnan sem OTA-n nem lehetett letölteni eddig...
Hasonló a helyzet az S20FE-vel is. Vajon miért tartották vissza majdnem egy hónapig ezeket a frissítéseket? -
$atirka
őstag
Frija-n meg már egy hete a márciusi
-
válasz
Plazmacucci #13557 üzenetére
Nálam is pár perce végzett. -
Februári XEH biztonsági kint van. 170 mega.
-
Injun
senior tag
Nálatok az ujjlenyomat olvasás olyan mint frissítés előtt?Nekem ritkán talál.
-
$atirka
őstag
-
-
kovacs65
őstag
válasz
$atirka #13546 üzenetére
Fejlesztő
Webhely felkeresése
hamsters@hamsterbeat.com
Adatvédelmi irányelvek
Russia, 143906, Balashikha, mkr. Yantarniy, Koltsevaya str., 3k.1-72, LTD QIZ
A mai helyzetben egy OROSZ app?????? -
$atirka
őstag
Nekem sosem jött be a Samsung gyárija, meg ha bármit is variálnak frissítésekkel, meg android verziókkal, ez akkor is ugyanolyan jó. Pont ez a szépsége az androidnak, a személyre szabhatóság.
Ezt úgy át lehet szabni, hogy ihajj(kinézetre és setupra), ráadásul ingyenes és nem erőszakos reklámozó. De még meg is venném, de fölösleges.
-
$atirka
őstag
Igen, nekem Lengyel a telóm, fehérben itthon nem árulták ezt.
Köszönöm, de lehet mégis elengedem ezt a hívásrögzítést (nem a romolás miatt), rájöttem közben, hogy nekem ez nem lesz jó, mert nagyon szeretem a tárcsázó appot, amit használok, viszont így nem fog menni, csak a gyárival. Tudok élni nélküle, inkább szedem tovább a Glinko bilobát... -
Probert75
addikt
válasz
$atirka #13541 üzenetére
Vagy a Német GVA5-öt és arra az Indonéz GVA5-öt.
Majd az Indonéz legfrissebbet. -
Probert75
addikt
válasz
$atirka #13541 üzenetére
Mert a szolgáltatói szoftververzió nem XID/XID/XID/PLS lett.
Ezért figyeltem oda, hogy ugyanaz a rom legyen, csak a CSC-k mások.
A videóban is mondja, hogy oda kell figyelni.
A PLS az lengyel.
Note 10+ Poland.
Note 10+ Indonéz.Én a te telefonodra mind a kettő GULD verziókat raknám fel egymás után, mert azok egyek, csak CSC-ben különböznek.
De ez csak az én véleményem!
Óvatosan! -
$atirka
őstag
-
Probert75
addikt
válasz
$atirka #13538 üzenetére
Nem kell buherálni semmit. Még a SIM kártyát sem kell kiszedni.
Hibátlanul rögzít. Legalábbis BT-n keresztül, mert azt próbáltam.
Azóta jött egy újabb Indonéz(XID) frissítés, a februári, azt is rátettem és nem állítódott el semmi. Ugyanúgy megmaradt minden. Közben gjoco1 fórumtárs segítségével sikerült eltávolítani az említett két progit is, + a Netflix appot is, mert arra nincs szükségem. A Samsung Free-t pedig letiltottam. -
Probert75
addikt
Ez a progi vajon jól kiolvassa?
Mert ez alapján 0x0. -
Probert75
addikt
Kipróbáltam a gyári hangrögzítés előcsalogatását ezen leírás alapján és a benne található videó alapján.
Kihangsúlyozom Note 10!
Jelentem működik! Megjelent a Tárcsázóban a Hívások rögzítése menü.
Erre a Német romra telepítettem ezt az Indonéz romot Home CSC-vel. Minden megmaradt, csak két programmal lett több a telefonon. Az egyik a Samsung Pay, ami nem eltávolítható, és a másik a Samsung Gift Indonézia, ami pedig letiltható.
Mivel ez a két rom teljesen ugyanaz, csak a CSC kód más, így a szolgáltató szoftververzió az XID/XID/XID/XEH lett.Aki törölt már ADB-val progit a telóról, az leírná nekem lépésről lépésre, hogyan kell? El szeretném távolítani az említett két progit. Szájbarágósan hogyha kérhetném, hogy még véletlenül se rontsam el.
-
Xantal
tag
Sziasztok. Megjött a februári biztonsági TMH-ra.
-
-
Probert75
addikt
Átállt a teló a negyedéves frissítésre?
-
alasoh
aktív tag
válasz
$atirka #13520 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Nekem egyelőre nem tűnt fel semmi lassulás.
Office-t napi szinten hasznalom telefonon, tableten (S7+) is.
Ha online felhős file-okat nyitsz meg, lehet, hogy pont a net problémád miatt tűnik lassabbnak.
Érdekes amit a privát DNS-ről írtál. Nekem frissítés után is minden rendben volt.
Szintén nem csináltam resetet.
Sajnálom, hogy ezek nálad "kijöttek".
Gondolom nem véletlenül nem csináltál eddig resetet!?
Xar lenne újra "belakni"!? -
$atirka
őstag
válasz
alasoh #13517 üzenetére
Jó, lehet túlzás volt kijelenteni, hogy lassult volna valami is, amíg a nagy frissítés után nem volt még gyári visszaállítás, addig ne panaszkodjak. Amúgy az Office szokott baromira lassan indulni, meg egy kamerás megfigyelő app, viszont a böngészés picit darabosnak tűnik mostanság. Olyankor próbálkozom mobilnetre váltani, ami vagy jobb, vagy nem. Ezek oldalaktól független hibák. Ez mondjuk a 11-en nem volt. Ugye a frissítés után be kellett állítani egy privát DNS-t, hogy legyen a wifin is netem, mert ott elment teljesen. Azóta köhög kicsit...
-
bobace
addikt
válasz
Probert75 #13513 üzenetére
Van itt egy youtube videó is, de ezt még nem mertem kipróbálni..
Ahogy körbegoogliztam ez kb az egyetlen app, amit nem lehet simán csak adb-n letiltani, mert a knox-ban van egy service, ami azonnal vissza is rakja.. -
bobace
addikt
válasz
Probert75 #13510 üzenetére
Kiváncsi vagyok valakinek sikerül-e, nekem nem ment. Megpróbáltam adb-n keresztül a disable-t és az uninstall-t is, és bár sikeresnek írta a terminál, mégsem történt semmi..
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.game.gos
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.game.gosezeket próbáltam.. természetesen az adb látta az eszközt és előtte a legfrissebbet raktam a gépre.
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged