-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs, mert mint írtam én autóban használom vezeték nélküli kapcsolatra. Ott meg nekem gyári rendszer van, amivel kapcsolódik a telefonhoz. Tehát hozzáférek a híváslistához, telefonkönyvhöz. Illetve gyári Bose hangrendszerem van, nekem szuperül szól a zene is. Amit szintén az autóból vezérlek. Jack és USB kapcsolatot sem használok.
Nem szoktam tömegközlekedéssel járni, így nem használok más BT cuccot. Csak otthoni vezeték nélküli hálózatot, valamint okos TV -t.
Nálam ezekben merül ki a dolog.
Tartozékok és egyebek részben van pár ilyen eszköz. Meg ebben a témában nagyobb tapasztalattal rendelkező emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest