-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem igazán szoktam ezzel foglalkozni, de nem is nagyon tudnék. Elég sűrűn megy végig teljes töltési periódus a használati szokásaim miatt.
Elhasználódás biztos van az évek során, de nálam még sosem volt gond akkumulátorral. Ettől függetlenül mindig evidenciában tartom, hogy beépített telepre 2 év garancia szokott járni. Amennyiben az adott készülékre is 2 év garancia van.
Szerintem letolsz egy teljes töltési periódust, utána pedig egy másik, hasonló applikációt (vagy akár ezt is újra, adat eltávolítás után törölve) gyanítom tök más adatot fog mutatni.
Szerk.:
Egyébként a diagrammot elnézve elég fura lenne másfél hónap alatt ilyen elhasználódás. Már ha jól értelmezem, annyira nem ismertem ezt a programot.Azt sem tartom teljesen normálisnak, ha valaki többször rátölt az akkumulátorra. Mármint elhasználódási szempontból nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest