Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello! Édesanyámnak van ilyen telója. Hozza oda ma, hogy nézzem meg, mit pittyeg. Felül az értesítési sáv zöld, na mondom fa**a, megy egy hívás, nem nyomta ki. 1 óra 46 percet ír a hívás időtartamának, folyamatos pittyegő hangot hallunk. Rokonnal beszélt előtte, aki elvileg kinyomta a hívást, amikor elköszöntek.
Mi történhetett? Ha nem nyomta volna ki a rokon, akkor nem ezt a pittyegést kellett volna hallanunk, hanem valamit, ami a vonal másik végén történik, nem?! Anyum azt mondja megnyomta a piros gombot, de ez nem valószínű, hiszen akkor meg nem ment volna a hívás, amit én bontottam az értesítési sávból lehúzott menüben. Valami bug lehetett? Figyeljük majd a Telekom alkalmazást, hogy mit ír fogyasztásnak.
-
Hello! Merre találom azt a beállítást, hogy hívás esetén a zöld/piros gombot ne húzni, hanem megnyomni kelljen a felvételhez/lerakáshoz?! Független Pie a teló szoftver szempontjából. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi