- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Powerbank topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
kmarci25 #8630 üzenetére
Igazából általánosságban akartam írni, csak pont láttam hogy erre írtál ezért címeztem válasznak.
Viszont most, hogy olvasgattam a külföldi fórumokon az update-ről, találtam Ezt
Karbantartási Mód
Maintenance mode in A52 after January update
[link]
Ez eddig, és volt és csak nekem új, vagy most került bele?
A Karbantartási mód olyan funkció, amelynek célja a Galaxy okostelefonon vagy tableten tárolt személyes adatok és információk védelme a javítás során.
[link] -
gerner1
nagyúr
válasz
kmarci25 #8630 üzenetére
Nyugodtan mehet ON -ban, mert ez biztosan az.
TMH -ra, csekély kivételtől eltekintve eddig is rendre később került kiosztasra ugyan az az OXM-release. Ez, most sincs masképp. Most is a Samsung adja ki azt, ahogy az a eddig is volt.
Ezt realizahatod Te magad is, ha visszaolvasol, vagy használod a keresőt.Van alternatív módja is az update -ek telepítésének, ami nem kötelező.
Ugyanakkor, ha azzal most felrakod a januári OXM -et, akkor azon túl, hogy neked is hamarabb érkezik/érkezhet (ugyanaz!), mint a többieknek OTA -n... -mit tudhatna letiltani egy szolgáltató?Amennyiben pedig, több frissítéssel vagy(tok) elmaradva, akkor arra is már érkeztek megoldási lehetőségek nem csak ebben a topikban, de pusztán szűkebb kitekintéssel a tesó (A52) topikokban is (szintén a szélesebb + mélyebb merítés igénye + kereső használata..) .
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest