Hirdetés
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Ahogy már írták névjegy szinkron ki ha be van kapcsolva.
De mit értesz háttérben? Értem úgy hogy amit megnyitsz csak visszalépsz és fut a háttérben? Mert ezek az alkalmazások legyen az bármi ha elég sok is fut belőlük mindig is akku gyilkos volt. Én épp ezért bármit is nyitok meg, ha végeztem alul a három vonal és az összes bezárása funkciót alkalmazom. -
crok
nagyúr
"Mit tiltsak le, hol tiltsam le?" -- a névjegyszinkront.. előfordul hogy beragad. Olyankor egy cache ürítés pl. tud(hat) segíteni.. BatteryHistorian-ben is megnézném egyébként (job-oknál szokott azért látszani jó hosszan ilyenkor). A kontaktok alkalmazás kezeli de a szinkront a fiókkezelő. Most fejből nem ugrik be melyik alkalmazás adataid lehetne ilyen esetben törölni de a szinkron kikapcsolás általában segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest