Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
-
mrbego
aktív tag
Azon gondolkodtam, hogy a mai új Samsungoknál beígért 6 év szoftvertámogatás igazából egy könnyelmű ígéret, hiszen egy átlag telefon (pl. A26 vagy A36) lehet nem is él addig.
Akku 2-3 év után tönkremegy, a telefont addigra már sokszor leejtik, stb.). És egy ilyen olcsóbb kategóriás telefont már lehet nem fognak javíttatni 20-30-40 ezerért, hanem vesznek egy újat mondjuk karácsonyra.
Na meg ezeken a telefonokon érdekes lesz egy hat verzióval későbbi Android működése, használati élménye. -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
A A52 5G. 3-4 hónapja azt játszotta hogy ha egy kicsit erősebben nyomtam a kijelzőt hosszan akkor anomáliák jöttek elő, plusz a kép fele nem látszott néha. Ezt 3x helyretudtam hozni, úgy hogy nyomkodtam bizonyos helyeken, meg kopogtattam a hátlapot.
3 hete ( azóta vettem másik készület) viszont úgy elment, hogy fekete lett, többé nem adott képet. Minden érintést vesz, még fel is tudtam oldani mintával, meg tudok mászkálni a menüben is, persze semmit nem látok, olyan mint amikor kivan kapcsolva....
Ez plusz a töltőcsatlakozó port a hibája. Ezt otthoni feltételek mellett még meglehet csinálni, alkatrész pótlással esetleg? -
Haapaet
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom járt már-e így valaki, engem másodjára szivat az a52.
Egyik napról a másikra nem ismeri fel az ujjlenyomatomat a telefon. Az ujjammal nem történt semmi. Hiába vettem fel újra a ujjlenyomatomat, az is egy tortúra volt mire sikerült, másnap már azt se fogadta el. Télen volt először, akkor kb 1 hónap után "magától megjavult" ugyanolyan hirtelen ahogy kezdte. Tegnap megint elkezdte, akármit csinálok nem ismer fel a biometrikus azonosító.
Járt már így valaki? Tudtok esetleg valami megoldást? (többszöri újraindítás megvolt)
köszi -
Zssom
tag
válasz
orso0355 #15520 üzenetére
Azt írtad, hogy az NFC menüben nincs fagyás, akkor esetleg azt megnézhetnéd, hogy más NFC funkció működik -e, pl. adatátvitel egyik készülékről a másikra, ezzel kiszűrhető a hardveres hiba. Ha az megy, akkor a fizetésre használt appal, esetleg a regisztrált kártyával, vagy annak regisztrációjával lehet gond. Ha más sem megy, akkor vsz. hardver, vagy valamelyik fölösleges frissítéssel érkezett sw hiba lehet.
-
judas13
addikt
Mikorra várható az utolsó(?) biztonsági frissítés kb?
-
Zssom
tag
válasz
orso0355 #15510 üzenetére
Reméljük, megoldódik hamar
Esetleg azt megnézheted még, hogy az NFC beállításain belül nem állítódott át az alapértelmezett fizetési mód, illetve nem állítódott be a "fizetés a megnyitott alkalmazással". Volt már olyan, hogy egy-egy frissítés átállított valamikyen beállítást
-
Zssom
tag
válasz
orso0355 #15507 üzenetére
Nekem az elődje csinálta A50, egyik pillanatról a másikra, benzinkúton próbáltam vele fizetni. Az NFC be és kikapcsolása sem ment, abban a menüpontban a funkció lefagyott, minden más működött a készüléken. Nekem sehogy sem sikerült ujra működésre bírni, semmilyen visszaállítás nem segített rajta. Ekkor vettem az A52s-t. Az A50-est is megtartottam, valamikor hónapok múlva ujra kipróbáltam, akkor működött. Nem találtam meg az okát sajnos. Mástól nem hallottam ilyet, nem lehet túl gyakoro szerencsére
-
Andrew88
csendes tag
Igen, ezt a csatit mondtam. A kép alapján jónak tűnik, de ahogy mondtam nagyító alatt kéne meglesni, úgy a biztos. Jelöltem, h hol keresd a repedést. Kb. úgy képzeld el, mint amikor műanyag dobozba bazi nehezen beletuszkolsz vmit. 1 méterről nem látod, de 15-20 centiről már észre veszed, h van rajta egy hajszálrepedés. (Csak a repedésre reflektálok, nem arra, h az átvezető csatija nyomta szét a panel csatiját.
) A fekete műanyagot nézd majd, h egyben van-e ill. van-e rés a műanyag és a fém érintkező között. Sorry, nem tudok direkt példát mutatni hirtelen.
A melegedés normális. Nem direktben az akku kapja az áramot, hanem a panelon keresztül.
-
orso0355
őstag
Volt valakinél olyan, hogy egyszercsak nem lehetett a telefonnal (nfc) fizetni? Mindent próbáltam, és nem.
-
ANT
őstag
válasz
Andrew88 #15504 üzenetére
Köszi a tippet. Erre a csatlakozóra gondolsz? Nem tudom, milyennek kéne lennie.
Viszont azt vettem észre, hogy az akku csatlakozót rádugva és a telefont bekapcsolva a periodikus rezgéssel együtt elkezd nagyon melegedni a processzor. (2. képen a bekarikázott alkatrész a tokozás alatt.)
Szerk: vagy ez a melegedés normális? -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok ma dobott fel egy ilyet, de sehogy sem működött sőtt ha jól tudom nincs is benne a funkció a telefonban.
Esetleg valami ötlet ? -
Andrew88
csendes tag
Hali
Ha periódikusan rezzen, akkor még lehet menthető. Érdemes rálesni a panelon az átvezető csatlakozójára. Nagyító alatt nézd meg nem repedt-e meg/nyílt szét a csati egyik v több sarka. Ez okozhat töltés és/v kijelzésbeli problémát. Gondolom nincs kijelzése se (és nem azért, mert törött lenne az oled
), különben írtad volna, ha mutatna bármi hibát is. (A csati egyik végén megy a töltés, adatkommunikáció, stb. a másikon a kijelzés.) Forrasztással ki lehet cserélni, így még van rá esély, h működni fog.
Üdv
-
ANT
őstag
Sziasztok.
Hibajavításban tudna valaki segíteni? Hozzám került egy ilyen teló, ami nem kapcsol be, nem is vesz fel töltést. Ha töltőre dugom, 15mp-enként rezzen egyet a vibramotor, de semmi egyebet nem csinál a készülék. Több töltővel és kábellel is kipróbáltam. Eddig cseréltem akksit, USB töltőportot szalagkábellel együtt, de a hiba továbbra is fennáll.
Lehet alaplap hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAID
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Bloodborne (PS4)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest