- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Ami a mm oldalán fent van, mint beszámítható készülék, van közöttük 2020 előtti is, ezeket is beszámítják? Én azt tervezem, hogy a feleségem megkapná az én A52s-emet, az ő Mi 9 SE-jét meg beszámíttatnánk (13e + a beszámítási kedvezmény).
Csak azt nem tudom, hogy mit vegyek helyette. S23, S23 FE és A55 az, amin gondolkozom. Meg a Mi 13T, de az nem ebben az akcióban -
-B-
senior tag
Én úgy értelmezem, hogy ha beviszel egy régi készüléket, azonnal jár a 30ezer kedvezmény + még ebből jön le a régi készülékre ajánlott ár.
És nyilván nem az A52s-t számíttatnám be, hanem egy fiókban porosodó, régi telefont, ami már amúgy is csak a helyet foglalja.
Az A52s öröklődne tovább a családban.
A 180ezer Ft az az ár, amit még hajlandó lennék kifizetni egy új készülékért.
Akksiban talán kicsit gyengébb, mint az A52s, viszont van vezeték nélküli töltés, amit anno az S7-nél nagyon szerettem. Az A52s-nek nagyon jó volt az akksija új korában, bár így 2 év aktív használat után nálam már érezhető a gyengülés. Ennek fényében gondolkodom jelenleg a cserén.
-
-
Predatorr
őstag
Mi a trollkodás abban, hogy szerintem egy egyszerű ki-be kapcsolónak kellene lennie minden funkciónál?
Inkább az, hogy erre, zéró szakmaisággal, nekem esnek fél tucatnyian, és még fenyegetnek is, mert nem tűrik az övéktől eltérő, egyébként logikus elvárásokat.
Mrbego: Android 14 előtt én sem. Most meg pont edzések vége felé meghülyül.
-
Predatorr
őstag
Én soha nem mókoltam rajta semmit, a bugok egyes update-ekkel jöttek elő, vagy tűntek el. Sajnos a kamera(nem)forgatás már 1 éve (de ha sikerül 10-20mp-ig úgy tartanom, észre veszi csak akkor már elszáguldott a téma), a msngr random kép nem adás (a fotót megcsinálja) meg fél éve. A többi hibát javították, a gyorsmerülésre meg megkerestem a megoldást magam, mert itt csak oltogatást kaptam.
Az S5-öt anno rootolni kellett, mert német vodafone szarságaival tele szállították a „független” tfont, szanaszét állítgattam, éveken át kutya baja nem volt. Az S8 mókolás nélkül is szépen muzsikált, amíg 3 év után el nem kezdték avultatni (minden frissítéssel lassult), de az sem bugzott úgy, mint ez. közben volt egy Pocom, ahhoz képest az A52s annyira nem vészes.
Sajnos a szoftvergyártók nagyon elkanászodtak, próbálnának meg egy autót eladni annyi hibával, mint telefonokat, játékokat, stb, de ugye a szoftver „as is”, felelősség semmi. -
Nézd, én ~20 éve használok okostelefont, azelőtt Symbian rendszerűt, 2010 óta Androidot. Mondhatom, hogy 110%-ban kihasználom a tudását, asztali gép helyett is 90%-ban a telefont használom, ezért elég érzékeny vagyok rá, ha csökken a tudása a megvásárláskori állapotához képest.
Ehhez nem szükséges "szanaszét állítani".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest