Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz DrDobos #1099 üzenetére
2 év alatt azért fejlődött a kamera rész, kiváncsi lennék mit tud az új. Akksi ugye már jobban merül, telefont meg nincs szivem megbontani egy új akksiért.
Többi része nem olyan rossz, szeretem az A52-őt, de azért egy erősebb, jobb kamerás telót el bírnék viselni..Bár ennek is jó a kamera része, de ugye van ettől jobb ishttp://www.youtube.com/tutisgsxr
-
-
Én 13
csendes tag
Igen, A5-ön kiválóan működik, nagyon kényelmes..Sokat telefonálok, csak azért.
Illetve ami kérdésem még lenne, mivel soha nem volt még két kártyás telóm, hogyan működik ez a dolog, mármint beállítom az egyik simet elsődlegesnek, és alapból arról történnek meg a kimenő hívásaim? -
wzol
tag
-
Almost Easy
csendes tag
Csináltam gyári beállítás visszaállítást is, az sem segített, úgyhogy kénytelen voltam másik telót venni. Semmi probléma az újjal, nem dobja le se a netet, se a wifit, se a hálózatot.
Csalódtam most a Samsungban.. ilyen árkategóriájú és amúgy sztem jó telefont így összerakni, hogy kb. csak a lényeg nem megy rajta rendesen, elég gáz. -
veterán
Nyilván mindenkinek mást jelent a felesleges járatás az AOD esetében.
Nekem pl. éjszaka is megy az S9Plus telefonomon, hogy ha ránézek, akkor tudjam, hogy mennyi az idő.
Persze, ha mondjuk este 11 és hajnali 5 között kikapcsolom az AOD-t, akkor is tudom a telefonra ránézve, hogy mennyi az idő, mert ha nem látok rajta semmit, az azt jelenti, hogy elmúlt 11 óra, de még nincs 5 óra
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
TTomax
félisten
Igy van,5G hálozatot használva magasabb a SAR érték,4Gn ugyanaz.Amugy én biztosan nem spórolnèk és vennék 4Gset,használtértéke is magasabb lesz ha egyszer cserélni akarja az ember...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Ha nem válik be visszatérek Samsungra. A frissítés már nem tetszik benne le vannak vele maradva 3-4 hónapot.
Van S9+ de majd a legújabb telom-nál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
t72killer
titán
Ez a mostani rendelés asszonynak megy, nem egy hardcore FPS-gémer, csak a böngészőt nyúzza ezerrel = sok RAM, jó kamera, hosszú support(!!!) oszt csókolom. Vízállóság bónusz, mert ugye a való élet zajlik. Erre az a52 5g-nél jobb telót nem találtam a teljes mostani kínálatban, leszámítva persze azokat, amik 2x ennyitől kezdődnek. Magamnak lehet megvárom az a72 5g-t, pár hónapot még elköhög a lassan 5éves telóm...
A kínai toljunkbe egy csilivili SoC-csodát a telefonba, majd kb a hüvej kivételével sz.rjuk le a supportot 2év után nem hat meg.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
TTomax
félisten
Sajnos elejtettem,és nillkin tokban megrepedt a hátlap. Cseréltetni fogom, de addig kellett egy telefon amíg szervizben lesz. Közben azért elgondolkodtam, és megtetszett az A52, mégis csak Amoled,120Hz is megvan, akku is rendben kamera is elfogadható, előtte S10+om meg S9em volt az UI-t ismerem,és habár jó telefon az MI10T pro,de van néhány bosszantó apróság ami ezzel a cserével megszűnt.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Mert azzal a ragasztós tappanccsal végig kell rajta mászkálni, h felszedje a port. Majd lehetőleg feltűrt pulóverrel nekilátni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ShadowX
őstag
Köszi.
Dadogás alatt azt értem, hogy az animációk és a görgetés nem folyamatosak. Mert hiába a 120hz kijelző, ha a rosszul megírt szoftver miatt akadozik a rendszer.Az alkalmazásváltás sebessége pedig totál másik dolog számomra, azt már nem is veszem figyelembe, mert a több százezres csúcsmodellek is elvéreznek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest