- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
DrDobos #1099 üzenetére
2 év alatt azért fejlődött a kamera rész, kiváncsi lennék mit tud az új. Akksi ugye már jobban merül, telefont meg nincs szivem megbontani egy új akksiért.
Többi része nem olyan rossz, szeretem az A52-őt, de azért egy erősebb, jobb kamerás telót el bírnék viselni..Bár ennek is jó a kamera része, de ugye van ettől jobb is -
Én 13
csendes tag
Igen, A5-ön kiválóan működik, nagyon kényelmes..Sokat telefonálok, csak azért.
Illetve ami kérdésem még lenne, mivel soha nem volt még két kártyás telóm, hogyan működik ez a dolog, mármint beállítom az egyik simet elsődlegesnek, és alapból arról történnek meg a kimenő hívásaim? -
wzol
tag
-
Almost Easy
csendes tag
Csináltam gyári beállítás visszaállítást is, az sem segített, úgyhogy kénytelen voltam másik telót venni. Semmi probléma az újjal, nem dobja le se a netet, se a wifit, se a hálózatot.
Csalódtam most a Samsungban.. ilyen árkategóriájú és amúgy sztem jó telefont így összerakni, hogy kb. csak a lényeg nem megy rajta rendesen, elég gáz. -
Nyilván mindenkinek mást jelent a felesleges járatás az AOD esetében.
Nekem pl. éjszaka is megy az S9Plus telefonomon, hogy ha ránézek, akkor tudjam, hogy mennyi az idő.
Persze, ha mondjuk este 11 és hajnali 5 között kikapcsolom az AOD-t, akkor is tudom a telefonra ránézve, hogy mennyi az idő, mert ha nem látok rajta semmit, az azt jelenti, hogy elmúlt 11 óra, de még nincs 5 óra
-
-
-
-
Ez a mostani rendelés asszonynak megy, nem egy hardcore FPS-gémer, csak a böngészőt nyúzza ezerrel = sok RAM, jó kamera, hosszú support(!!!) oszt csókolom. Vízállóság bónusz, mert ugye a való élet zajlik. Erre az a52 5g-nél jobb telót nem találtam a teljes mostani kínálatban, leszámítva persze azokat, amik 2x ennyitől kezdődnek. Magamnak lehet megvárom az a72 5g-t, pár hónapot még elköhög a lassan 5éves telóm...
A kínai toljunkbe egy csilivili SoC-csodát a telefonba, majd kb a hüvej kivételével sz.rjuk le a supportot 2év után nem hat meg.
-
TTomax
félisten
Sajnos elejtettem,és nillkin tokban megrepedt a hátlap. Cseréltetni fogom, de addig kellett egy telefon amíg szervizben lesz. Közben azért elgondolkodtam, és megtetszett az A52, mégis csak Amoled,120Hz is megvan, akku is rendben kamera is elfogadható, előtte S10+om meg S9em volt az UI-t ismerem,és habár jó telefon az MI10T pro,de van néhány bosszantó apróság ami ezzel a cserével megszűnt.
-
ShadowX
őstag
Köszi.
Dadogás alatt azt értem, hogy az animációk és a görgetés nem folyamatosak. Mert hiába a 120hz kijelző, ha a rosszul megírt szoftver miatt akadozik a rendszer.Az alkalmazásváltás sebessége pedig totál másik dolog számomra, azt már nem is veszem figyelembe, mert a több százezres csúcsmodellek is elvéreznek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán a Samsung legsikeresebb telefonjai között van az A-széria közepére lőtt A50 és A51, az utód A52 pedig nagyon sokat fejlődött, de olcsóbb nem lett.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest