- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár napja úgy összetörtem a telefont, mint ha kalapáccsal vágtam volna rá a kijelzőre (megbotlottam futás közben, és kirepült a zsebemből, egyenesen a betonra), semmi fényt nem ad ki (nekem semmi bajom, az egyik csuklóm picit kékes, de nem feltűnő, nem fáj).
Rendeltem egy másik ugyan ilyet, megkímélt használt állapotban, viszont úgy emlékszem, hogy valaki lejegyzeteltetett velem valami fontos dolgot, amit a törött telefon, ha jól rémlik, Samsung Notes app-ba írtam be jegyzetként. Viszont sajnos ködös a memóriám, és nem emlékszem mit jegyzeteltem (de a két dolog összefügg, mert normál esetben még telefont sem törtem össze soha).
Most rákötöttem egy PC-re, aminek egyszer engedélyeztem már a hozzáférést a tárhelyhez (ujjlenyomattal feloldottam előtte a telefont) és látom a file-okat, de nem találom a Notes app hova menti a jegyzeteket. A Galaxy A3 (2017)\Phone\Android\data\com.samsung.android.app.notes nem nyert, ott csak egy 0 byte file van. Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple TV eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest