- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
A kisegítő lehetőségekben lévő program értesítéseknél csak az időközöket lehet beállítani, hogy mikor rezegjen/jelezzen elmulasztott értesítés esetén, azt nem, hogy felemelés közben is rezegjen egyet.
Én az AC display-t használom a led helyett. Beállítható pl. az is, hogy zsebből/táskából kivéve felvillanjon ha volt nem fogadott értesítés.
Amúgy nekem ez az első telefonom az utóbbi évekből ahol nincs értesítési LED, de már egészen megszoktam. Az előző telómon is kikapcsoltam néha, mert idegesített, hogy villog folyamatosan, közben lehet csak egy érdektelen értesítés érkezett. Ráadásul én állandóan rezgőn használom a telót. Ha hangos üzemmódban van, akkor úgyis meghallom ha értesítés jött. Reggel meg mindig ránézek a telóra, mindegy, hogy villog-e led vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest