Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz kleinguru #72 üzenetére
Max betekintési szögben, de kis fényerőnél az IPS sem lesz az a nagyon true minőség. Sztem.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
-
cucka
addikt
válasz kleinguru #29 üzenetére
Ez a TN-nemTN dolog eléggé túl van lihegve szerintem. Az Air képernyője konkrétan teljesen jó. Nyilván, nézheted nullszögből, és akkor nem az igazi, de normál használatnál kétlem, hogy bárkinek hiányérzete lenne.
(Oké, tudom, ez a Prohardver, itt mindenki idegrángást kap, ha kalibrálatlan, sRGB színteret le nem fedő monitorral kell néznie a facebookot vagy valamelyik lövöldözős játékot)Arra azért kiváncsi lennék, hogy ebbe a Series9-ba sikerült-e rendes zsanérokat rakni? Nekem Ativ Book 5-ösöm van, bőven középkategóriás gép, és úgy kell két kézzel szétfeszíteni a laptopot, nagyon gáz.
-
cucka
addikt
válasz kleinguru #23 üzenetére
A retinás 13"-os macbook vagy az air egyaránt ellenfele lehet.
A nagyobb felbontású samsung kijelzőt kenheted a hajadra, amíg a windows annyira tudja támogatni, hogy megnégyszerezi a pixeleket. (gy.k. így pont a nagyfelbontás előnyét veszíted el)
Amit még esetleg meggondolandó, hogy ez a Samsung 2-3 évesen kb. feleannyit fog érni a használtpiacon, mint az említett Mac-ek.
Üzemidőben pedig egyértelműen jobb a Mac, az Air konkrétan 12 órán át bírja a gyár szerint. (Apple nem szokott olyan ordas nagyot kamuzni az üzemidővel. Más gyártók meg egyszerűen nem mondanak semmit, max. hogy hány darab cellából rakták össze a gyárban az akkumulátort, mint ha az bárkit is érdekelne úgy amúgy)A 3 év garancia mindenképp vonzó, de ha az értékvesztést is beleveszed, akkor a garanciaidőt leszámítva olcsóbb venni egy macet oszt' csá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest