- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Még egy teszt: Creative Zen X-Fi Review by anythingbutipod
Szerintük nem rossz, de...Szétszerelve: Creative Zen X-Fi Disassembled
-
Raymond
félisten
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
MaciG
addikt
A Wi-Fi-s verzióval vajon lehet netes rádiókat hallgatni?
BANZAII
-
Nyugdíjas
nagyúr
Asszem megvan a ZEn Vison:M utódja. Jónak tűnik igy elsőre, és az ára is baráti
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
pubwart
aktív tag
Hi,
Kicsit off a téma, de nem emlékeztek, hogy mi volt az Creative digitális erősítőjének a típusa, amit kifejezetten SPDIF kimenetkez terveztek?
Ha tudok olyat is ami nem creative, az is érdekelne
Where you go how is up to you
-
Bibby
addikt
Internetes rádiók esetleg? Felvételi lehetőséggel? Vagy túl sokat akarok?
Ελευθερια η θανατος
-
Dolphine
addikt
A lejátszó nekem is tetszik. Csak nekem tűnt fel, hogy a videó képességet úgy állítja be a leírás, hogy nem kell konvertálni? Tehát egyből lejátszik bármilyen Divx/Xvid kodekes filmet, átalakítás nélkül? Ha így van, akkor nagyot dobbantanak vele!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
vili13
őstag
Szép lejátszó, meg biztos jó is. Csak azt nem értem, minek rá annyi apró gomb. A beépített hangszóró meg egyenesen baromság, csak a méretét meg a súlyát növeli. Meg mintha ebből is kimaradt volna az ogg lejátszás...
-
Stalker-2572
veterán
Rádiót mennyire lehet tisztán fogni?
All Black...
-
C@rbon
senior tag
válasz Depression #20 üzenetére
Sorozatok,filmek és máris kevés az a 32gb
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
Dave™
nagyúr
Tekintve, hogy a sima Zen 4GB USA-ban 80 dollár, itthon 26.000 Ft, szerintem nyugodtan be lehet majd szorozni ismét legalább 2-vel az árat, hogy megkapjuk a saját jóárasított verziónkat. 5-10x annyit keresnek, és a legtöbb műszaki cikk fele-negyede sokszor a hazai áraknak. Ez azért több, mint szomorú...
mod: egyébként a sima Zen ugyanezt tudja, leszámítva az X-fi hókusz-pókuszt meg a Wifit, s szerintem sokkal jobban is néz ki, bár akku időben ez sokkal jobbnak tűnik. Mindenesetre előbbi jobb vételnek tűnik, mert mire ennek lemegy az ára...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Depression #20 üzenetére
Nekem viszont bőven 100 giga fölött vannak az mp3 zenéim, s szerintem ez egyáltalán nem kivételes mennyiség.
A könyvtáras résszel nem értem, mit akarsz mondani. Már elég régóta ID3 Tag-ek alapján rendszereznek ezek a lejátszók, kb. 10 másodperc eljutni a keresett számhoz. (Bár én inkább albumokat hallgatok végig.)Tetszik ez a lejátszó, az előző Zenből kiindulva biztosan ott lesz a szeren!
-
Depression
veterán
Nekem bejön, bår nem tudom minek 32 giga. Az összes zene, amit eddig valaha hallgattam sem éri el ezt a mennyiséget. Ide már kellhet egy komoly keresési algoritmus, hogy megtaláld az éppen vágyott zenét. Betük nélkül, több száz könyvtárban megtalálni valamit. És akkor ne is beszéljünk arról, hogy az ember nem tudhatja az összes szám címet.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha hangkártyát nem tudnak eladni X-Fi néven, akkor bepróbálkoznak médialejátszóval?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
C@rbon
senior tag
Nem tudja valaki hogy mikor jön ki?
Nagyon tetszik. Ha 55 alatt lesz a 32gb-os akkor egy olyat szerintem veszek.
Most egy Creative Zen Vision: M lejátszóm van. Ugyan akkora a kijelzője csak szerintem nem 16,7 millió színű és vinyó van benne. Akkora mint egy ipod csak kicsivel vastagabb.
Jól is néz ki ez az X-Fi kütyü, de itthon tuti nem lesz 50 alatt a 32gb-os.ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
sNORh
addikt
qvakomoly..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
edipqe
senior tag
kérdés h az a 36 óra az minimum vagy maximum hangerőn értendő, mert biza nagyon nem mind1 ám!
Már a japóknál is elég jó ára van.mi lesz mire ez ideér????
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
varga911
senior tag
Nem tudom miért erőlteti a Creative ezt a Crystalizert, zajosít, inkább csak ront az MP3 minőségén...
-
brumesz
aktív tag
erre talán el is cserélném az ipodom(táccs)
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
KRi2
aktív tag
Mikor lesz már az, ha egy ugyanilyen szerklivel közeledik valaki ,akkor belehallgathatok hogy épp mit hallgat, és lehet vele cserélgetni számokat. Wifi-nek nem az lenne a lényege hogy egymással tudnak kommunikálni a kütyük?
||| | || ||||| | ||| ||
-
Muton
addikt
válasz Macilaci457 #5 üzenetére
mivel SD-vel bővíthető, gondolom tökéletesen alkalmas utazás során a fényképek tárolására. így viszont a nagy kijelző szükségessége már közelebb áll a realitáshoz. illetve a outlookot sem lehet jó piciben nézni
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Puma K
nagyúr
Elég jó lnéz ki és amiket tud az is elég durva.
Ha jó ára lesz itthon akkor simán megéri 36 óra lejátszás 5óra videózás az elég barátságos."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
golyani
őstag
nah asszem nekem egy ilyen jó lesz.
iAudio U3-at szerettem volna a haldokló iRiverem helyére, de ez úgy látom azonos árért nagyobb tárhelyet ad az meg sose jön rosszul Wifi-s jó lennne akkor nem kéne a kábellel játszani állandóan, max töltéskor. kérdés h milyen a hangja. -
Macilaci457
őstag
Szerintem is jól néz ki. Mondjuk az ára biztos nem lesz kevesebb itthon mint a régi ZEN ára.
Viszont továbbra is azt mondo, hogy zenehallgatáshoz nem kell ekkora kijelző. -
Jadro
veterán
Bazi jól néz ki. Azért durva hogy a 8 gigás 25 ropi. Nálunk jóval több lesz az.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
ez_meg_emaz
őstag
24-25ért simán best buy lenne itt mo-n a kisebbik, attol független hogy abban nincs wifi. Ahogy elnézem a fülese sem gagyi. Nagyon megéri még ha 30k lenne a legkissebb akkoris.
De a meizumnál a kissebbik méretével(bár asszem abbol is van 8gbos), az outlook-os cuccal, jobb fülesével tud többet meg hát annyi hogy ez nem meizu hanem creative. Ez utobbi meg nemtom mennyire számit. Viszont ha rá is tesznek az árára 5k-t akkor ha joltom kb egy árban lesznek, igy meg simán megéri ez a zen. Persze ezért még nem cserélem le de aki most vesz annak megéri. -
gfefe
őstag
Nagyon pöpec jószágok
Ide belőle egyből egyet a baj, hogy ami japánban 24E az nálunk ki tudja mennyi lesz...
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Muton
addikt
külső: 5
belső: 4
kezelhetőség: ?
lehet, h vétel lesz belőleMuton#2316 - $z@r a drop >_<
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest