- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
720p-ben viszi úgy kábé 2014-ig az összes játékot. Ez persze kevés, de azért nem használhatatlan.
-
PuMbA
titán
-
hardzsi2
aktív tag
"Az Intel a problémabejelentések áradatát megelőzve jó előre elárulta, hogy a Titanfall 2 (csak Skylake lapkával), a Paragon, az ELEX, a Wolfenstein II: The New Colossus, az Assassin's Creed Origins, a Star Wars Battlefront II és pár meg nem nevezett játékban grafikai hibák tűnhetnek fel, illetve stabilitási problémákba lehet futni a ... és más meg nem nevezett alkalmazások futtatásakor."
Hát, én gondoltam egy merészet és a kis Skylake NUC-onom kipróbáltam a Wolfi II demóját az előző driverrel és szépen elő is jöttek a grafikai anomáliák.
A futási sebességgel nem lett volna gond (persze csökkentett felbontás és graf.beállítások mellett), de az anomáliák teljesen tönkretették a játékélményt: alkalmanként azt sem tudtam eldönteni, hogy ez most egy szándékos grafikus effekt volt, vagy egy graf.anomália lehetett ...
Úgy látom, hogy az Intel -bár idén szemmel láthatóan felpörgették a driver fejlesztéseiket- még mindig nem tanult meg korrekt drivert készíteni: a fenti idézet alapján gyakorlatilag bevallják, hogy az összes újabb és/vagy népszerűbb játékban vagy grafikai, vagy stabilitási problémák jelentkeznek - ergo: JÁTÉKRA használhatatlan még ez a driver (is).
Nyilván fel sem telepítem, csak majd azt a verziót, amelynél közlik, hogy "sikerült úrrá lennünk az új játékokban tapasztalható grafikai bugoknak és most már tesztelésünk alapján a többség anomália-mentesen működik." - ha megérem egyáltalán, hogy lesz ilyen...
-
arn
félisten
jobb kesobb mint soha
"Haladjon Ön is a korral, süssön Váncza sütőporral"
-
-
Adrenalin!
-
"muszáj volt kiadni a Windows 10 Fall Creators Update megjelenése miatt" khhm, kedves M$fos, mit tetszettek már megint cseszegetni az eszközkezelésen
?
-
Jó lenne ez 7.gen i3-hoz, ha be lenne vizsgálva a laptopomhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged