- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Projektor topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
"Az Intel a problémabejelentések áradatát megelőzve jó előre elárulta, hogy a Titanfall 2 (csak Skylake lapkával), a Paragon, az ELEX, a Wolfenstein II: The New Colossus, az Assassin's Creed Origins, a Star Wars Battlefront II és pár meg nem nevezett játékban grafikai hibák tűnhetnek fel, illetve stabilitási problémákba lehet futni a ... és más meg nem nevezett alkalmazások futtatásakor."
Hát, én gondoltam egy merészet és a kis Skylake NUC-onom kipróbáltam a Wolfi II demóját az előző driverrel és szépen elő is jöttek a grafikai anomáliák.
A futási sebességgel nem lett volna gond (persze csökkentett felbontás és graf.beállítások mellett), de az anomáliák teljesen tönkretették a játékélményt: alkalmanként azt sem tudtam eldönteni, hogy ez most egy szándékos grafikus effekt volt, vagy egy graf.anomália lehetett ...Úgy látom, hogy az Intel -bár idén szemmel láthatóan felpörgették a driver fejlesztéseiket- még mindig nem tanult meg korrekt drivert készíteni: a fenti idézet alapján gyakorlatilag bevallják, hogy az összes újabb és/vagy népszerűbb játékban vagy grafikai, vagy stabilitási problémák jelentkeznek - ergo: JÁTÉKRA használhatatlan még ez a driver (is).
Nyilván fel sem telepítem, csak majd azt a verziót, amelynél közlik, hogy "sikerült úrrá lennünk az új játékokban tapasztalható grafikai bugoknak és most már tesztelésünk alapján a többség anomália-mentesen működik." - ha megérem egyáltalán, hogy lesz ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A futási sebességgel nem lett volna gond (persze csökkentett felbontás és graf.beállítások mellett), de az anomáliák teljesen tönkretették a játékélményt: alkalmanként azt sem tudtam eldönteni, hogy ez most egy szándékos grafikus effekt volt, vagy egy graf.anomália lehetett ...