- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.v.endre
csendes tag
Nekem a TvOs 14.2 béta frissítés után nem játszik le atmos hangot sem az Apple Tv+-on, sem a Netflixen, sem a Tidal-on! Hogyan tudnám visszaállítani az előző verzióra, windows 10-el?
-
sz.v.endre
csendes tag
Péntekig nálam is működött, akkor újítottam meg az előfizetést és azóta nem tudom nézni. Felvettem a kapcsolatot a Netflixel és onnan kaptam azt az infót, hogy az apple már nem támogatja a netflixet. Ezért kérdeztem itt meg.
Akkor máshol kell keresnem a hibát.
Köszönöm a válaszokat! -
sz.v.endre
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok működik a Netflix?
Nálam csak próbál kapcsolódni de sikertelenül. Való igaz, hogy az apple már nem támogatja a Netflixet? -
sz.v.endre
csendes tag
Az a kérdésem, hogy valaki használja-e az ATV 4k-t rádióerősítőre kötve és tapasztalta-e, hogyha a hang kimenet DD 5.1.-re van állítva az ATV 4k-n, akkor akadozik a hanglejátszás. Ez elég bosszantó akár zene hallgatása, akár film, vagy direkt adás nézése közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest