Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.v.endre
csendes tag
Nekem a TvOs 14.2 béta frissítés után nem játszik le atmos hangot sem az Apple Tv+-on, sem a Netflixen, sem a Tidal-on! Hogyan tudnám visszaállítani az előző verzióra, windows 10-el?
-
sz.v.endre
csendes tag
Péntekig nálam is működött, akkor újítottam meg az előfizetést és azóta nem tudom nézni. Felvettem a kapcsolatot a Netflixel és onnan kaptam azt az infót, hogy az apple már nem támogatja a netflixet. Ezért kérdeztem itt meg.
Akkor máshol kell keresnem a hibát.
Köszönöm a válaszokat! -
sz.v.endre
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok működik a Netflix?
Nálam csak próbál kapcsolódni de sikertelenül. Való igaz, hogy az apple már nem támogatja a Netflixet? -
sz.v.endre
csendes tag
Az a kérdésem, hogy valaki használja-e az ATV 4k-t rádióerősítőre kötve és tapasztalta-e, hogyha a hang kimenet DD 5.1.-re van állítva az ATV 4k-n, akkor akadozik a hanglejátszás. Ez elég bosszantó akár zene hallgatása, akár film, vagy direkt adás nézése közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest