- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
sz.v.endre #599 üzenetére
De egyébként maga a lejátszó Hang résznél milyen beállításaid vannak?
Nekem a Hangkimenet: Apple TV Terhatású hang: DD 5.1 Hangos hangok csökkentése: ki Hangeffektusok és kattintások be, a hangmód pedig Automatikus és az Infuse Pro-ban, amivel a filmeket lejtászom, automatikus van beállítva most néztem, és nem átmenő, ahogy emlékeztem. De nálam a hang nem csak ezzel a programmal, hanem a többivel is amivel néha még lejátszani szoktam (Player Extreme, VLC, File Explorer, Youtube, FB video). -
blakey
titán
válasz
sz.v.endre #599 üzenetére
Nálam nincs hangprobléma MrMC-vel és Infus Pro-val sem, nem lehet, hogy valami az erősítővel nem kerek vagy a kábellel? Esetleg a forrással?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIG HASZNÁLT GAMER PC i7-8700K/ GTX 1060 OC
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő