Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
devil-k
üzenetére
Nem, általánosságban nem 10x rosszabb, de vannak rossz minőségű szinkronok. Természetes, hogy mindig az eredeti anyag a jobb, legalábbis annak kell lennie, mert az az alap.
Egyébként nyáron, egyik "olyan" pillanatomban teszteltem Netflixen a különböző nyelvű szinkronokat és próbáltam valamilyen rangsort állítani. Messze a magyar szinkron volt a legjobb, német, angol néha borzasztóan gyenge és hangsúly nélküli, még annyi "színészi" játék sem volt benne, mint a legrosszabb magyar szinkronokban, a francia néha elmegy kategória. Szóval én amondó vagyok, hogy a magyar szinkron még mindig jó, de egy probléma van vele, mi magyarok megszoktuk a jó szinkronokat és a rosszat hamar észrevesszük és ilyenkor jön az, hogy az eredeti jobb, ami egyértelmű és annak is kell lennie, meg ugye mostanság a magyar szinkronok legnagyobb százaléka csak 5.1 és DD vagy DD+. A kiépített rendszereken azért van értelme az Atmosnak, a HD hangoknak, de egy sima 5.1-en vagy sztereó rendszerben már mindegy a több csatorna, ha maga a hang jó, márpedig azért akadnak jó szinkronok. Tegnap megnéztem az új 007-et, a szinkronos verzión voltunk, mert a volt a kérés, de nem volt rossz, egész jól "összerakott hangok" voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Iphone 12 Pro Max 128GB Grey, kijelzőfólia és Speck tok
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő