Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Gáben81 #5187 üzenetére
Nekem nem csak annál a sorozatnál gyenge a képminőség hanem mindegyiknél! Persze valamekyiknél jobban látszik valamekyiknél kevésbé. Nem tudom pontosan mikortól ilyen de a netflixre májusban jött utoljára frissítés úgyhogy lehet azóta ilyen. Régebben tuti jó volt. Mellette volt az nvidia shield tv ugyan azon tévén és ég és föld volt a különbség! Régebben is hasonlítottam a kettőt szintén netflixen akkor csak szín és fényhatás különbség volt de felbontás nem! Nagyon idegesít. Kisebb képernyős full HD tévén nem feltűnő de nagyobbon igen.
Kösz, hogy írtad így már tuti nem egyedi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tesla topik
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest