Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szerintem valami idokorlat van az infuse-ban, de mar nem emlekszem, szioval fizetes nelkul azt hiszem hasznalhatatlan.
A jatekok teren nem az igazi. Amikor megvettem ugy gondoltam, hogy lesz ra program dogivel a telefonos felhozatalbol gondolva, de sajnos nem igy lett. Talan az elofizeteses konstrukciojuk bevezetesevel lesz tobb es minosegibb tartalom ra. De nem veszesek az arak, es sokat eleg mondjuk iphone-ra megvenni, es kapod automatikusan apple tv-re is.Azt mondom, hogy amit jelenleg hasznalok rajta azt egy mai okosteven is siman meg tudom csinalni. Hbo go, media lejatszas, youtube, de meg a kepernyo tukrozes is menne nelkule. Sot Spotify nincs ra, mig a TV-m ezt is tudja...
Szoval lehet, hogy ma mar nem vennem meg... es neked is azt mondom, hogy lehet, hogy jobbna jarnal egy uj tv-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi