Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e bármi értelme beszerezni? Rá tudom kötni simán a TV-re és onnan AirDrop-on keresztül bármit megnézni a MacBook-ról vagy iPhone-ról pl?
Sokat olvastam utána, de még mindig nem értem teljesen a működését..
- Van értelme beszerezni de ezt az Airdrop-os dolgot nem értem, simán, SMB/NFS-en is simán tudod használni mint médialejátszót vagy telepítesz egy Pllex, Emby szervert és azok appjával nézed az anyagot. Javaslom, hogy olvass bele a topikba. Tényleg olvass, mert egyszerű a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sokat olvastam utána, de még mindig nem értem teljesen a működését..
- Van értelme beszerezni de ezt az Airdrop-os dolgot nem értem, simán, SMB/NFS-en is simán tudod használni mint médialejátszót vagy telepítesz egy Pllex, Emby szervert és azok appjával nézed az anyagot. Javaslom, hogy olvass bele a topikba. Tényleg olvass, mert egyszerű a használata.