Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vagany

őstag

válasz Vityak #1203 üzenetére

Te melyik szolgáltatónál vagy? Én beszéltem a Telenorral az ügyfeles határozottan elzárkózott a lehetőségtől, jól ki volt oktatva. A VoWifi-t nem támogatják, a VoLTE csak azokon a készülékeken megy amelyiken ők engedélyezik, illetve a készüléken be kell kapcsolni. Nem vagyok szakember, de elég furcsa, hogy pl a xiaomi note7 sem tudja elvileg, de egy servízkód segítségével elő lehet csalni a VoLTE menűpontot és utána működik is a telenornál. Az X2 pro is tudja, de nem jelenik meg a menűpont, csak a megfelelő sim kártyák esetén: [link] . A Digis ügyfélszolgálaton már kedvesebbek voltak, de ott is csak azt tudták mondani, hogy látja, hogy a készülékem elvileg tudja, kapcsoljam be és akkor talán működik, de ők is csak bizonyos készülékeknél garantálják a működést, ezt a listát megnézhetem a honlapjukon blabla... A realme meg azt mondja beszéljek a szolgáltatómmal. A levelezés legvégén abban maradtunk, várjak egy későbbi szoftver frissítésre, hátha... :(( :W
    Mindenki a másikra mutogat. Az a gond, hogy azt sem tudom ki igazán a felelős, a gyártó, vagy a szolgáltatók és nyilván az ügyfeleseknek meg fogalmuk sincs ilyen mélységben ezekről.

Új hozzászólás Aktív témák