- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Ezekiell #723 üzenetére
Most hogy mondod eszrevettem, hogy gyarilag van rajta kijelzofolia
Ha megjon valamelyik tok, sztem lekapom, osszes telomat is folia nelkul hasznaltam, tokot is egyedul az uveghegyen tuli U11-hez hasznaltam (Sigen Armor) Azert van a gorilla glass, hogy vedje az.
Kerdeznek en is vmit:
Messenger Litenal ill. Viber-nel vettem eszre, hogy ha hivnak, akkor eloszor a kijelzo felso reszen megjelenik egy engedelyez/elutasit ablak, teglalap alapu, std formaban, aztan ha allow-ra megyek, akkor jon be maga a Viber vagy Messenger Lite a sajat feluletevel, ahol fogadni tudom a hivast. Es csak hang/videohivasnal, szoveges uzenetnel nem.
Ezt ki jelet valahogy loni? Eleg idegesito
Masik meg hogy mostanaba tobbszor kell kocsiba ulni. Lakopark kaput telefonhivassal tudom tavolrol nyitni, de mivelhogy gye contact shortcut egyenlore nincs a Realme UI-ban
alternativakent hasznalnam a google assistant-os hanghivast. Telefon kardanboxban, ahogy eddig minden telefonon volt, viszont hiaba, hogy elvileg alul/felul van 1-1 mic, csak akkor hiv, ha kiveszem a kis uregbol a kardanboxnal.
Ez meg nem gond, mert ha odajutok vegre, lesz rendes autostarto is viszont a Google assist-nal eszrevettem, hogy mig korabbi 2 telon (U11, O+2) mar mondhattam is a parancsot, miutan OK google mantra elhagyta a szamat, itt viszont fel kell oldani a lock screen-t.
Megmondom oszinten Realme UI a Sense-hez kepest annyi beallitast kinal, hogy kb csak en vesztem el es van erre(is) beallitas, csak nem talalom. Ha valaki kisegitene?
Ja, az SW az utolso C27-es, ha ez szamit
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest