- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Kezdődik!
[link]
Tartják a határidőt. Úgy néz ki a C23-as már végleges lett.
-
kukacfej
tag
Én Samu Active 2 vel használtam. Minden okés volt inkább az óra volt kuka.
-
whited
addikt
válasz
monti0222w #293 üzenetére
Úgy értve, hogy minden funkciót képes használni ?
-
whited
addikt
Sziasztok
Váltanék iPhone-ról, JUJés ezen is megakadt a szemem, S10 és Oneplus 7 mellett.
Ha vennék, honnan szabad ?ui: Watch GT2-vel, hogy tudna együtt működni ?
-
norbi145
csendes tag
Csak érdeklődök..... X2Pro-ra jött már valakinek mostanában frissítés?
-
norbi145
csendes tag
válasz
monti0222w #284 üzenetére
Végül is ugyan az a menete mint a Samsung esetében (mást nem használtam krábban így csak ezt tudom példának mondani), az egyik appra rá kell bökni/koppintani, de csak annyira, hogy ne nyíljon meg, majd óvatosan ráhúzni egy másikat. Ha jól csináljuk, akkor ebben a pillanatban létre jön a csoprtosítás, amit utána már át lehet nevezni.
Röviden ennyi..... -
norbi145
csendes tag
válasz
monti0222w #282 üzenetére
Közben bújtam a netet, meg a "Kezelési útmutatót", és megoldódott, van itt rá lehetőség.
-
norbi145
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Van e lehetőség az aplikációk csoportba rendezésére, az X2 Pro-n mint pl. A Google appoknál gyárilag?
A korábban használt Samuknál volt ilyen, de itt még nem jöttem rá, hogyan-merre, ha van egyáltalán ilyen......
Előre is köszönöm a segítséget! -
monti0222w
addikt
Nem csak az X2prot nyomtatják, kapható az X2 is pl: Edigitál, vagy mire gondoltál?
Különbség meg van bőven kezdve a hardveren,a kamerán, hangszóróból is csak mono jutott neki, UFS tároló 2.1 míg a X2pro 3.0, az akkumulátor töltési sebessége is kisebb 30W<50W, a képfrissítés 60<90Hz, és még a kijelző nagyság se egyforma. Kb. ennyi, azért van különbség ami az ár különbséget indokolja! -
RBJ
addikt
Hazai viszonylatba miért csak az x2 pro t nyomják?
x2 höz én hirtelen nem látok jelentős különbséget ami indokolna ekkora árkülönbséget. -
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #275 üzenetére
Reméljük nem lesz gond. Gyakorlatilag vízálló, de nincs rá garancia, a szétszerelésnél is mutatták, illetve itt egy videó 40 nappal a vizes kaland után: [link]
-
monti0222w
addikt
Ma sikeresen megúsztattam az X2 Pro-t, beleesett egy vödör vízbe mondjuk egyből utàna nyúltam, de így is másodpercekig benne volt.
Láttam YouTube-s videót amiben 10 percre beletették a vízbe és kivéve probléma nélkül lehetett tovább használni, azt hiszem ennek a videónak a végén szedik is szét a telefont, megmutatva a belsejét, innen tudom hogy nem kacsa a dupla akkumulátor sem.
Mondjuk, sokat számít hogy tok is meg a fólia is rajta van szerintem az is védi valamennyire szerintem. -
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #272 üzenetére
A telefonnak van töltésvezérlője. Többet nem tud felvenni,mint amennyit az szabályoz.
-
monti0222w
addikt
Lehet hülyeséget kérdezek, de mivel nem tudom rá a választ így még kérdezem: az X2 Pro gyors töltöjét használva az asszony A8-t nem készíti ki az arról való töltés?
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy inaktív a 90 Hz mód? -
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #266 üzenetére
Fülesnél próbáltad a Dolby Atmos-t ?
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, pár napos használat utáni tapasztalat, véleményem, a telefon külsőleg mind fizikálisan mind esztétikailag nagyon egyben van! Ami furcsa volt nekem a hangerő gomb másik oldalon való elhelyezése, bár biztos megvan az oka neki, hogy oda helyezték el! A méret is kicsit szokatlan, kisebb volt az Axon 7-m, de nem probléma egyàltalán, farmer zsebbe belefér (elől lévő) viszonylag még kényelmes így nekem.
Kijelző: gyönyörű, nagy, egyáltalán nem zavaró a könycsep alakú kamera sziget.
UI: Meizu, ZTE után nem meglepő nekem, hasonlatos hozzájuk mégha nem is ugyanaz. Értesítések hiánya nekem nem fájó, de ha az lenne még mindig megoldható a playről, sötét mód nekem nagyon tetszik, bár a témázhatóság tényleg jó lenne!
Rendszer sebesség: nagyon gyors, gördülékeny, azonnal tölt mindent, köszönhetően a processzornak, a 90 Hz-s képfrissítésnek.
A fényképező rész: a fiam az S9-ével hasonlította össze és mivel jobban ért hozzá mint én elhiszem amit mond. Azt mondta hogy a részletessége, felbontása jobb az X2 Prónak, kinagyitva mind a két készüléken a képeket (ugyanarról a helyről, szögből, ugyanazokat fotózta) szebb képeket csinál szerinte, pedig a fiam Samsung párti!
A hang: a sztereó hangszórók 70-80 %-ig hihetetlen tiszták, még a bass is felfedezhető, a magassak is rendben vannak egy ekkora hangszórókhoz képest! Fülest csatlakoztatva hozzá (Nuforce EDC3) sokkal jobb a helyzet megvan a bass nagyobb mennyiségben, de valamiért a tisztaság rovására megy és brumogosnak hallom, bár ezt még járatni fogom mert lehet tisztulni fog a későbbiek folyamán, legalábbis bízok benne!
Akkumulátor: első töltésel elment másfél napot és 29% maradt benne, ez nekem sokkal több mint kielégítő, ez nagyon jó! Pedig az első nap este meglett gyilkolta, hajtva, beállítások végre hajtása, Facebook, youtube több kisfilm nézése, klippek, MA, zene hallgatása stb. Sajnos, az Axon 7-m már csak powerbankal tudott létezni, ezért is tudom értékelni az X2 Pro aksiját.
Szóval, eddig nagyon nem bántam meg a vételét, sőt örülők hogy az érdeklődésem felé fordult a tavalyi évben és megkapta az esélyt hogy bizonyítson, így tovább Realme! -
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #263 üzenetére
Beállítások>kijelző>óra a kikapcsolt kijelzőn
-
Lovi24
senior tag
Az AOD-re rá is fér egy ráncfelvarrás. Így nem sok értelme van,szerintem. Kíváncsi leszek rá valójában milyen. A videót már megnéztem
,hogy mi várható tőle. Majd kiderül.
A gesztusvezérléstől ne tarts,hamar megszokható. Én még a MI 9T-n szoktam rá,azóta furcsák a virtuális gombok -
Vagany
őstag
Na ez már valami kézzelfogható
. Bár én emiatt egyelőre nem cserélnék recoveryt. Minden gyári nálam, még a bootloadert sem nyitottam
.
Nekem egy jó AOD-on kívül a virtuális gombok programozhatósága hiányzik csak.
Az AOD úgy tűnik jelentős ráncfelvarrást kap a realme UI-ban, a virtuális gombok személyre szabhatóságáról nincs infóm. Nagyon nyomják a gesztusvezérlést, de egyelőre nem áll rá a kezem. -
Waikiki
tag
Ez elvileg már tényleg az early access-es Realme UI:
https://drive.google.com/file/d/1cOHMo3UMwUGqA-JeX9CEKwhveL_pooQt/view?usp=sharing
Pici szépséghiba, hogy CUSTOM RECOVERY kell a telepítéséhez, a stock nem jó.
-
M0RGI
őstag
Az nem játszik (bár megvettem anno). Azt hittem a gyári launcher tudja, főleg, hogy a oneplus korábban alapból tudta. Akkor sajnos marad rá külön app, mint Miuin.
Köszi azért!(#239) LantosBerry8: Nekem Erste, Erste MobilePay tökéletesen működik.
All: azt hogyan lehet kikapcsolni, hogy felemeléskor ne kapcsoljon be a kijelző? Vagy ez az arcfelismerés miatt van?
-
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #255 üzenetére
A legutóbbi inkább csak hiba javítás . De mindig megtudod nézni mik a főbb frissítések, kiírja.
-
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #253 üzenetére
Üdv a klubban
-
monti0222w
addikt
Mai naptól nekem is megvan az X2 Pro , 12/256 GB, kék színű verziót vettem meg.
Kiböjtöltem, de a lényeg hogy megvan! Nagyon tetszik egyelőre, és remélem így is marad. -
Lovi24
senior tag
Megérkezett a frissítés hivatalosan.
-
Waikiki
tag
Elvileg az early access kiadás:
https://drive.google.com/file/d/1yv-R6sUERlmwgEUdG3Y88-K-IJdDIbeA/view?usp=sharing
-
Vagany
őstag
Lejárt a szerkesztési időm
https://c.realme.com/in/post-details/1234681701326651392 -
Vagany
őstag
Beindult indiában a nyilvános bétateszt, az első 3000 jelentkező megkaphatja.
-
M0RGI
őstag
válasz
LantosBerry8 #239 üzenetére
Én is be szeretném üzemelni a fizetést.
Egyelőre csak a mosógéppel kötöttöm össze a telefont NFC-n. -
Lovi24
senior tag
válasz
LantosBerry8 #239 üzenetére
Ha jól tudom,pl. Simple alkalmazzással ,habár én nem használom,de jópár ismerősöm igen.
Regsztrálva van a kártyám és mikor bekapcsolom az Nfc-t ,a menüben ki is jelöli a Simple -t. -
LantosBerry8
senior tag
Egy kis okítást szeretnék az NFC funkcióval kapcsolatban, ugyanis ez az első NFC képes telefonom..
Hogyan tudok bankkártyát hozzárendelni a funkcióhoz, hogy a telefont használjam kártyás fizetésnél?
-
kukacfej
tag
Pár nap és a telon is megjelenik. Korábban is így volt.
-
Vagany
őstag
válasz
LantosBerry8 #232 üzenetére
X2pro esetében egyeznek az eu-s verziók az indiaival, szerintem x2 esetében is.
Lovi24, MORGI:
Ha nem akarjátok a teljeset letölteni és felrakni, akkor elég a VPN-t olyan régióra állítani ahol kiadták már OTA-n a frissítést. Eddig Indiában kb 1 héttel hamarabb mentek a frissítések. Az Easy VPN-nel [link] pl könnyű átállni egy indiai VPN-re és úgy próbáljátok az OTA frissítést.
De a honlapról letöltött teljes telepítőt (ozip) a gyári fájlkezelőből simán fel lehet tenni. -
Vagany
őstag
válasz
LantosBerry8 #230 üzenetére
Az angol (uk) az európai (eu) és az indiai (in) oldalon is a legújabb (010) rom van fent.
-
Waikiki
tag
Akinek esetleg elkerülte a figyelmét, a Global változathoz frissités jött ki, ez egyelőre még Pie alapú, nem a várt Realme UI.
Ha a beépitett frissitő még nem mutatja, akkor innen tudod letölteni:
-
M0RGI
őstag
Na, látszik, hogy az előző telefonomon nem volt. 🙂
Köszi szépen!Azt is szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet parancsikonokat kirakni az asztalra? Alap androidon ki lehetett tenni pl Google térképnél, adott személy gyorsikonját akinek látom a helyzetét, vagy pl col reminder appnál azt hogy egyből hozzá tudjak adni emlékeztetőt. Nem widgeteket.
Sajnos miuin külön program kellett erre.
Itt is?
Régi one plus one telefon rendszere tudta. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért, de ez minek az ikonja az értesítési sávban? -
M0RGI
őstag
Köszi szépen a válaszokat! Jó ez a rendszer, eddig szeretem. Kivéve a 2. pontot.
-
RoBos
senior tag
3. Elvileg március utolsó hetében?!
-
M0RGI
őstag
Felüdülés ez a telefon, nagyon gyors. Ilyenkor jön rá az ember, hogy a korábbi készülékkel csak szenvedett.
Lenne viszont pár kérdésem:1. Dupla koppos felébresztést hol tudnám beállítani?
2. Az AOD-n hogy lehet megjeleníteni az értesítéseket? Így elég rossz, hogy se értesítő led, se ott nem jelenik meg semmi az időn/dátumon/töltöttségen kívül. Megoldás?
3. Mikor lesz android 10 alapú COS? Én azt hittem ezen már rég az van. -
M0RGI
őstag
Egyébként tetszik nagyon, nem bántam meg.
-
M0RGI
őstag
Az nincs.
Első benyomás a Redmi Note 5 pro után:
Nehezebb, képernyő szélességre ua., magasságra valamivel hosszabb. Káva valamivel keskenyebb, de nem számottevően. Kijelzőtől én nem ájultam el, de kétségtelenül szép. A telefon nagyon gyors, a rendszer szuper (bár a Realme saját rendszerére leszek kíváncsi, mert a Color OS majdnem olyan mint a AOSiP főzött rom volt). Kamerát tesztelni kell, nem tudok véleményt mondani. Este lőttem pár fotót, azok nagyon zajosak.
Egyelőre ismerkedünk, nyilván jobb, mint a Note 5 volt, de most még úgy érzem nem nyújt annál háromszor többet. -
M0RGI
őstag
Na, meg is jött a telefon.
Ezen van gyárilag valami üvegfólia? Elég érdesek a szélek az ujjamnak. -
DudeMate
csendes újonc
Sziasztok!
El lehet valahogyan tüntetni a google kereső sávját a kezdőképernyőről mindenféle mókolás nélkül?
-
Waikiki
tag
válasz
LantosBerry8 #205 üzenetére
Az operációs rendszer szintjén, külön alkalmazás telepítése nélkül blokkolja a reklámos, adathalász, stb. oldalak elérését azáltal, hogy a DNS kéréseket ezen típusú URL-ek esetében megtagadja.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Azt valaki kipróbálta, kipróbálná, hogy polarizált szemüvegben állítva látható e az x2 pro kijelzője?
Ezt a szempontot sajnos elfelejtettem a rendelés előtt megvizsgálni, pedig ez is egy ok volt a váltásra. -
Waikiki
tag
válasz
LantosBerry8 #198 üzenetére
Privát DNS-nek állítsd be a dns.adguard.com-ot.
-
Vagany
őstag
Normális reklámblokkolóhoz mindig is kellett a root, bár én már a oneplus 5t-met sem root-oltam, a realme-n sem tervezem, igaz nem is használok reklám blokkolót.
De amit fentebb írtam a te problémádra az miért nem jó? Amiket leírtál pont azt tudja a DND. A hívás, SMS ha akarod hangosan, az egyéb értesítések sunyiban hang nélkül, külön kapcsolót kitehetsz a gyorsmenűbe is, de automatizálhatod is és akkor nem kell kapcsolgatnod se.Szerk:
(#200) LantosBerry8 Szerencsére van normális reklám blokkoló root nélkül is manapság.
Nem ismertem, de köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest