Új hozzászólás Aktív témák
-
vargi2
csendes újonc
válasz
Balinov #1323 üzenetére
Ha jól tudom Magyarországon a Google Pay, mint különálló alkalmazás nem letölthető. Viszont a mobilfizetési része működött revoluttal, hozzá tudtad adni a kártyát és tudtál a telefonnal fizetni. Nekem ez a része nem megy most, nem találom az opciót revoluton belül, valamint a Google Pay meg sem jelenik a telefon beállításain belül, mint tap &Pay alkalmazás
-
vargi2
csendes újonc
válasz
Balinov #1108 üzenetére
Ez nem azért van, mert a videók képaránya nem ugyanakkora, mint a telefon képaránya? Ha pedig kirakod teljes képernyőbe és "fit to screen" lenne, akkor torz lenne maga a videó, ami nem túl esztétikus. Ehelyett csak simán "belenagyít" pont akkorát, hogy a videó széle a képernyő szélén legyen, viszont ilyenkor a tetejéből és az aljából le kell vágni egy kis részt.
20:9-es képarányú videóknál is ezt csinálja?
-
-
-
Lovi24
senior tag
válasz
Balinov #1070 üzenetére
A használatával nem volt gondom nekem sem. Eddig rendben működött.
Páromnak vettünk egy Realme 7 pro-t. Az előző telójáról átköltözött az újra,és nála volt némi anomália az AA-val. Reset után produkálta nála a fent említett dolgokat. Gondoltam megnézem az enyémen mit csinál ...... kár volt,mert most egyiken sem működik ....... -
trance89
őstag
nálam fájlkezelőből indítva kb 2 perc alatt felment a 3gigás ota csomag
kifejezetten tetszik ez a manuális frissítési lehetőség, eddig más gyártónál nem láttam ilyet
a szoftveres supportjukat pedig megirigyelhetné sok más nevesebb gyártó, minden egyes frissítésnél részletes changelog-ot kapunk ami szintén nagyon ritka más gyártók esetén -
Helltak
őstag
Köszönöm és igazán nincs mit
Nekem is nagyon régóta volt bakancslistás hely, igaz nem 20 éve, de 10 biztos van
Én maximálisan elégedett vagyok a kamerával! Esküvőn is videóztam vele egy keveset és abszolút korrekt minőséget hozott képben és hangban is.Többieknek is:
Van 5-6 konfig még össze szedve nekem, a fentebb említett x2-pro-hdr-mark is, de az nekem sem jött be. Ha nem jön be a picit saját ízlésemre formált, akkor szívesen felrakom a drive mappába. -
Vagany
őstag
Mondjuk a transmitterrel jó hangot nehéz kihozni, de lehet, hogy valami alapbeállítás tényleg nem volt rendben a telefonon. Én csak a Blutooth abszolut hangerőt szoktam bekapcsolni a fejlesztői opciókban. BT kihangosításhoz (zene és telefon) minimum egy ugreen cucc (15-20$) ez jack-kel csatlakozik az aux-ra (ha van). De én inkább vettem egy Yatourt az aliról még kb 2 éve (a oneplus 5t-vel is jól ment), ezt szépen el lehet rejteni, nagyon sok féle típusú autóhoz gyári fejegységhez van csatlakozó kábel (maga a doboz ugyanaz). Tulajdonképpen egy külső cd-tárat emulál, de valójában a telefon adja neki BT-n a hangot és azt küldi be a fejegységbe. [link]
Létezik BT nélküli verzió is, az usb-n fogadja az anyagot. A BT-sen az usb csak töltésre van (1A).
Itthon a Dension létezik még, de az kétszerennyi. -
Vagany
őstag
Már van C27 is, ez a legfrissebb:
Security
● Android security patch: May, 2020
Screen Recording
● Optimized screen recording feature
Known issue fixed
● Fixed the issue of touch failure in some scenes during PUBG
● Fixed the issue that phone restarted after the screen stuck during WeChat calls
System
● Fixed some known issues and improved system stabilityA feloldásra: van egy olyan kapcsoló az Ujjlenyomat, arc és jelszó beállításoknál, hogy "Ujjlenyomat-arcfelismerés kombinált feloldás", ezt próbáltad kikapcsolni?
-
Ezekiell
veterán
C26 a legújabb verzió, én update mániás vagyok, szóval felraktam azonnal. Április a security patch benne, szóval sztem mindenképpen érdemes feltenni.
Többi kérdésre passz: GCammal nem szórakoztam sose, face unlockot nem használok semmin se, és contact parancsikont se csináltam még soha -
monti0222w
addikt
Köszi a beszámolót, pláne így egy nap után elég jól részletezted az X2 Pro-t. Nem vagyok fotós, semennyire sem, de a fotóid nagyon tetszenek nekem, látszik hogy értesz hozzá!
Annak is örülök hogy nincs rossz érzésed a teloval kapcsolatban, mégiscsak én ajánlottam neked és bántott volna ha nem jött volna be! -
Balinov
titán
lemaradt valami: erdkes mod, erosebb HW, vagy placebo, nem tudom, de pl PH forumot a hsz ertesitos email linkjerol olyan sebesseggel nyitja meg, hogy csak pislogtam az u11-hez kepest. Chrome beta, ugyanazon verzio. Mas oldalaknal (pl. index.hu, bbc news, rte.ie is ugyanezt tapasztalom).
-
Balinov
titán
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem UPS hozta, jol emlekszel. Ejfelkor meg eszak-olaszorszagban volt, hajnalban nemetorszagba kerult, reggel 7-kor vecsesre, es aznap kihoztak.
Ezt a tokot rendeltem black-silver-ben:
https://www.aliexpress.com/item/4000317167169.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.59394c4dKx1mYU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- EA Sports WRC '23
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged