Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Másik fórumon kaptam segítséget :)
-
M0RGI
őstag
válasz
LantosBerry8 #198 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Bár valamiért naivan azt hittem, egy Realme-nél nincs szükség a rootra, most akkor itt is játszhatom el amit a Xiaominál, hogy egy rendesen hazsnlható készülékem legyen. :/ -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Immár 1 hete boldog tulajdonosa vagyok egy 8/128 -as X2 -nek :)
Korábban feltettem már itt egy kérdést, melyben segítségeteket kérném, hogy tudtok e ajánlani valamiféle hirdetés blokkolót, amihez nem kell root (AdAway)... Sajnos nem kaptam sem választ, sem segítséget... :/ Időközben elkezdtem használni az AdGuard nevű alkalmazást, amiért még akár hajlandó is lennék fizetni a havidíjat, ha tényleg használható lenne legalább annyira, mint az általam korábban használt AdAway... - de sajnos közelében sincs... :/Nos a kérdésem továbbra is az lenne, hogy tudtok e ajánlani valamiféle hirdetés blokkolót, amihez nem kell root?
-
zsomberg
újonc
válasz
monti0222w #192 üzenetére
Áfás számlával!
-
M0RGI
őstag
A hívások mindenképpen kell, hogy egész nap hangosak legyenek, az értesítések munkaidő alatt csak rezegjenek. Üres értesítési hanggal az a baj, hogy akkor minden nap be kéne állítani, meg visszaállítani. Sajnos messenger értesítéseit nem lehet véglegesen némítani, max 24 órára, így azt is naponta kapcsolgatni kéne.
Nem értem, hogy OPn ezt a külön állítgatást miért tudják megoldani, itt miért nem.
Na mindegy, majd kisakkozok vmit. Köszi azért! -
Vagany
őstag
Amúgy a DND pont erre való. A fordításban a COS-ben "Csendes időszak" "Ne zavarjanak" opció bekapcsolása (még időzíthető is automatikusan), + ha bekapcsolod az "Értesítések engedélyezése"-t akkor csendben jönnek az értesítések, és ha kell a telefonhívás, vagy az SMS azt külön engedélyezheted akár minden bejövő hívásra, vagy csak egyes kontaktokra.
Esetleg egy wave editorral lehalkított értesítőhang? -
-
monti0222w
addikt
-
zsomberg
újonc
No sziasztok! Sikeresen megérkezett a Smartshopban rendelt Realme X2 Pro 12/256-os készülékem!
Szerintem nettó 130-ért bajnok vétel, a garancia már más tészta, de én nem aggódom túl ezt annyira. Az eszköz egy Oneplus 3-at vált le, szegénynek már a kamerája megadta magát és az akku sem valami tartós.. De 2016-ban 125 ezerért vettem, így lassan 4 év után ez az árkategória és a tudás olyan érzést vált ki bennem mint anno az OP3 esetében.
Remélem legalább ennyit ez is ki fog bírni, persze hozzá kell szoknom hogy a leejtésre már vigyázni kell, de bízom benne, hogy van hozzá strapabíró tok is!
-
M0RGI
őstag
Color os, realme os ugye tudja az értesítési hangok és csengő hangok hangerejét külön kezelni? Hülye miui még erre sem képes...
-
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #185 üzenetére
Én azt nem értem miért szenvedsz ennyit?!
Extra garancianak sztem semmi értelme, inkább már egy biztosítás. De egy bolti gari szart se ér, pláne ha a cég időközben megszűnik.
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #185 üzenetére
"Szóval elgondolkodtam ezen az ajánlaton, nekem így megérné, persze nem kell egyet érteni vele nem vagyunk egyformák."
Baráti jótanácsként: egy ilyen bolti garancia nem említhető egy lapon egy gyártói vagy amazon garanciával. Szóval jól gondold át.
-
monti0222w
addikt
Köszi.
Voltam a Smartshopban beszéltem az egyik ott dolgozó ügyintézővel, normálisan, készségesen válaszolt a kérdéseimre. 1 év garanciával adják az X2 Pro-t, van lehetőség plusz garanciát (ami teljes körű) illetve plusz évet vásárolni, házhoz szállítás van, s ha jól tudom akkor plusz gari esetén háztól-házig van a garanciális ügyintézés.
Szóval elgondolkodtam ezen az ajánlaton, nekem így megérné, persze nem kell egyet érteni vele nem vagyunk egyformák. -
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #181 üzenetére
Német amazon 8/128
-
Lovi24
senior tag
válasz
kokler146 #182 üzenetére
Az Amazonnál hivatalosabb gari nincs,mivel ők nem javítanak készüléket. Cserélik újra vagy visszaadják a pénzt. Már gariztattam náluk. Szóval nem értem,hogy mi éri meg a 25- 30ezer ft-os árkülönbözetet.. ??
Bt fülesben Blitzwolf BW-FYE7-et használok ,semmi gond nincs vele. -
kokler146
tag
Sziasztok szemezek ezzel a készülékkel most az extreme digitalban 2 év hivatalos garival 170 ezer nekem meger ennyi felárat csak kíváncsi lennék hiba es hová küldi javítani kérdés az lenne hogy használja valaki Bluetooth sztereó fülessel? Milyen a minőség nincs-e szakadozas?
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Az AOD fényereje állítható, illetve ébreszt kikapcsolva teló? -
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #175 üzenetére
Néztem, de elriasztott a katasztrofális garanciális ügyintézésük, stb.
Meg csak egy év gari van.
Ki tudja mire képesek még. Esetleg használt telót adnak ,stb. De lehet, hogy ez alaptalan félelem. -
monti0222w
addikt
Vedd meg akkor a Smartshoptól a telot, szerintem nem rossz áron árulják, pláne a S10 Lite-hoz nézve ami 200e környéke! Hamarabb is megkapod stb.
-
M0RGI
őstag
Megprábáltam fizetni amazonon, de letiltotta az accomat.
"There was a problem confirming your payment information. To prevent potential misuse of your payment card, we have placed your orders on hold and locked your account. You will not be able to place orders until we verify your information. To resolve this issue, we need to verify a recent statement for your VISA ending in 72."
Persze a kártya biztonsági kódját, sem egyéb - ezek szerint fontos és szükséges infót - nem kért a beírásnál és engedte a rendelést, aztán jött ez a mail.
Most meg ezt küldték:
"we have canceled your order (s) and closed your customer account. This decision is final and irreversible. Please do not open new customer accounts."WTF? Ilyenkor mi van, mit csináljak?
-
M0RGI
őstag
Halihó!
Ezt a screen light effects feature-t tudja már az X2 pro is? -
Lovi24
senior tag
Még jelenleg is akciós a spanyol Amazonon a 12/256gb,gondolom azért olcsóbb.
Ha neked mindenáron a 8/128gb -s verzió kell,akkor a német Amazonon még mindig van hozzá 30 Euro-s kupon,lehet onnan érdemesebb megvenned. -
M0RGI
őstag
Elhatároztam, hogy megrendelem a telót. 8/128
Egy Redmi note 5pro-t váltana le és a miuiból is elegem van.
Adnátok valami jó Amazonos linket? Ezt a Spanyol dolgot nem értem, plusz azt sem, hogy miért olcsóbb a 12/256 -
Vagany
őstag
-
norbi145
csendes tag
válasz
kukacfej #163 üzenetére
Köszönöm szépen az infót!
Az tiszta volt, hogy többen is a spanyol Amazonról rendeltek, csak abban nem voltam teljesen biztos, hogy a "Spanyol verzió" megfeleltethető az EU verziónak, mert a múlt héten meg volt fent kimondottan EU verzió megjelöléssel. De akkor nyugidt szivvel lehet rástartolni!
-
zsomberg
újonc
Sziasztok! Szerintem ha van árverés akkor ez tuti az lesz!
Tegnap rendeltem meg a 12/256gb-os verziót a "smartshop" nevű csoda webaruhazbol (jó sok rosszat hallani, olvasni róluk..) A szállítási idő 3-4 munkanap külső beszallitonal, szigorúan bolti átvétellel és készpénzes utánvéttel rendeltem, hogy még esélyt se adjak nekik, hogy lenyúlják a pénzem.. Nade a csavar most jön, mindössze ezen példány ára nem több nem kevesebb mint bruttó 153.790Ft 😂😂😂 na nemár.. Azért kíváncsi leszek, s majd jelentkezem ha lesz fejlemény. Bizonyíték: [link]
-
norbi145
csendes tag
Sziasztok!
Böngészem a spanyol Amazon oldalát, a 12/256-os verzióból csak olyat találtam, aminél azt írja, hogy spanyol verzió....ez miben lehet más mint az EU-s? Nem ismerem még a márkát, eddig Samut használtam, de váltanék....
Szívesen veszem a tanácsotokat.....
Előre is köszönöm szépen! -
Lovi24
senior tag
Annyira sajnos nem erős az angolom,de köszi a tippet
Pár nap használat után azt mondom,hogy ez a teló megéri az árát. Ami jelenleg nekem hiányzik,azzal tudok együtt élni.
A kijelző brutál szép és az érintés érzékelés is pontos. A feloldás arccal,ujjlenyomattal gyors és pontos. A rendszer teljesen használható,főleg Miui után. A méretét picit szoknom kell,női kézben picit nagy,de vállalható. Az akku üzemideje is nagyon jó a méretéhez képest.
A lényeg,hogy egyelőre felüdülés a Mi 9T-hez képest. -
Waikiki
tag
Sziasztok!
Oneplus 6-ot cserélnék le, a jelöltek:
Oneplus 7T
Xiaomi Mi9
Xiaomi Mi9T Pro (a felugro szelfikamera miatt vacillálok kicsit)És persze a Realme X2 Pro.
A specifikációk alapján hajlok a Realme felé, két kérdés merült fel:
- a BT tudja az aptX HD-t? Mert igazából sehol sem láttam egyértelműen kimondva.
- az eddigi telefonjaim mindig olyanok voltak, amelyekre lehetett alternativ Androidot (értsd: főzött ROM) telepiteni. Jól látom, hogy a Realme-n ez nem igazán lehetséges, kb. a Magisk - TWRP a végső határ, amig el lehet menni? (Ha nem is hekkelném szét, a Google Dialert pl. szeretem jelenleg.) -
Lovi24
senior tag
Kedd este megérkezett a telefon hozzám is. Sajnos a munka miatt eddig nem sok időm volt foglalkozni vele.
De ma megpróbálom belakni.
Minimális használat után volna pár kérdésem:
- power és hangerő gombokhoz tudok-e alkalmazást rendelni vagy csak külső alkalmazással elérhető ilyen funkció? Pl kamera,zseblámpa? Nem találtam csak a kijelzőre rajzolást
- Értesítési led hiánya nem okoz problémát. Azonban azt megszoktam,hogy a kijelző felvillan ,ha értesítés jön és el is tudom olvasni ha rábökök. Moto-n ez jól működött alapból. Xiaomi-n külön alkalmazást találtam erre,ami kielégítően ment. Felraktam a Realme-re is az alkalmazást,de nem százas . Sajnos amikor 5mp után eltűnik az óra/ értesítés a kijelzőről akkor feldobja a zárképernyőt. Ezután újra feldobja az órát és ha ez eltűnik megint a zárképernyőt....tehát ez megy körbe-körbe. Nem találtam rá megoldást,hogy miért dobálja be a zárképernyőt?! Valaki,esetleg? -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Vettem egy Realme X2 (EU version) készüléket a spanyol Amazon -ról.
Ha minden jól megy kedden meg is érkezik....Kérdésem, hogy kell e valamit buherálni rajta? - vagy úgy ahogyan jön, tökéletesen használható?
Mennyire van teleszórva nem kívánatos dolgokkal a szoftver?
Működő reklámblokkolót lehet rá varázsolni valahogyan? (vagy csak root után? - ha ez egyáltalán lehetséges)Minden egyéb infót szívesen veszek a készülékkel kapcsolatban
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #139 üzenetére
"...nem is tudtam hogy létezik 8/256 GB verzió!"
Pedig korábban írtam már.
#109 -
Vagany
őstag
Realme xt-re (realme 3 pro-ra is) meg is jött a hivatalos realme ui (android10): [link]
-
Vagany
őstag
Kicsit drága, de legalább nem kell rá heteket (hónapokat) várni.
Ha már üveg, tokokból is vannak szép üveg hátlaposak: [link] [link] .
Még kétféle minősigi (drága) tok, elvileg reno ace-hez vannak, de pont olyan méretű mint az x2 pro: [link] [link]Ha baleset történne (sajnos alin még nem találtam meg ezeket):
[link]
[link] -
Lovi24
senior tag
Nem tudom,a kijelző széle mennyire íves,de eddig sok telómon ez a vékony üveg volt. 2-3 nap alatt itt van. Fólia is van az eladónál a telóhoz.
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #140 üzenetére
1. [link] Egy ilyet rendeltem, még nem jött meg. A oneplus 5t-hez volt ilyenem, max 1 hétig tudtam használni (mire megjött a tok akkorra úton volt a realme), tetszett, jó volt a fogása, az oldala recés, a gombok is jól működtek vele, a hátulja pedig kifejezetten jó üveghez, kemény műanyag és rajta puha szivacsos bőr utánzat. Meglátjuk a realme-hez is ilyen jó lesz-e.
2. [link] Ilyet is rendeltem, ez már megjött, de nem jó, nem ajánlom, laza, nem sokat véd, a gyári jó passzentos ez meg sem közelíti.
Néztem ki még párat, de egyszerre nem akartam, apránként jobb kicsit feldobni valamivel a telót
:
Gyári relme tok (nem az ami a dobozban van) kicsit olcsóbban (így sem olcsó) : 3. [link]
még pár, vegyesen: 4. [link] , 5. [link] , 6. [link] , 7. [link] -
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #140 üzenetére
Gyarit és Alirol ultra slimet vettem
-
monti0222w
addikt
Tokot ki milyet vett hozzá, vagy annyira jó a gyári amit vele adnak hogy felesleges venni hozzá?
-
monti0222w
addikt
válasz
Kuni0169 #138 üzenetére
gratula, nem is tudtam hogy létezik 8/256 GB verzió! Esetleg csak a kínai verzióban van ilyen kiosztás az euban meg nincs? Ha létezik eusba is akkor még nekem nem késő és ezt a kiosztást rendelném!
Kukacfej: még jó hogy a cégesre applikáció van, így az email nekem nem zavaró.
-
Kuni0169
csendes tag
Csatlakozom én is egy 8/256-os verzióval, 400euróért muszáj volt megvennem......igen ez egy kínai verzió ,de nekem nem gond működik minden rajta ami kell nekem/használok, szóval NEM érdekel ki miért mi okból nem venne kínait...
Ha valaki tudni akarna valamit erről a verzióról szívesen válaszolok!
utóirat : nem köhögök/tüsszögök -
kukacfej
tag
Az automata frissítéseket nem csinálja meg
Nem minden email fiókot szinkronizalOxygenOSen simán fellehetett oldani a telefont hiába volt bekapcsolva a lezárás és ott is volt email szinkron problémám
-
kukacfej
tag
A rendszere nagyon hasonlít 1+ra. Nem is értem miért!?
Azzal is volt pár gondom, ezzel is van.
De teljesen jól használható és igyekeznek hogy szoftveresen is stabil legyen a vas. -
törölt tag
Na, látom egyre többen leszünk
Közben kijött egy magyar nyelvű tesztvideó is ( Tech2), annak aki még érdeklődik/ hezitál hasznos lehet.
-
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #129 üzenetére
A rendszerre kíváncsi vagyok,az itt leírtak és a tesztekben látottak alapján számomra megfelelő lesz. A kamera nekem nem mérvadó. Amit nagyon megszoktam a Moto-ban,hogy a térerő mindig stabil és a kijelzése valós+ a beszélgetések hangminősége tökéletes,a kinti zajokat szinte nem is hallani. Telefonként ez lenne a lényeg,amit sajnos a MI 9T nem tud hozni....
Remélem,hogy a keddi kiszállítás a plafon,mert szerdától dolgozom és nem tudom átvenni már azon a héten. Tegnap már feladták,direkt a gyorsabb postával kértem,február 5 a kiszállítás utolsó határideje. -
monti0222w
addikt
Oppot, a Color UI-t nem ismerem, de a ZTE a Meizu oprendszerre ami stock androidhoz közel áll, de én is kíváncsi vagyok rá! Bár, nem hiszem hogy a fentebb írtaktól nagyon eltérő volna, de majd valamelyik fórumtárs megerősíti vagy ellent mond a feltevésemnek.
Akkor jővő hét vége lehet, mire megkapod a telefont? -
Lovi24
senior tag
-
kukacfej
tag
Előre is koszontom az új X2 pro tulajokat.
Üdv a klubban -
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #123 üzenetére
A 256-oson (ami valoszinűleg 256000000B=244GB) 225GB a belső tárhely a Total commander szerint. 19GB körül foglal a rendszer. A 128-ason elvileg 122-19=103GB marad a belső tárhelynek.
Viszik mint a cukrot, dél amerika is itt vásárol be asszem. 500 körül volt az értékelések száma egy hónapja, most 2x annyi.
Lovi24
Ez a legjobb, így még a 6%-nyi áfa különbözet is megspórolható a 256-osnál is egy darabig. -
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #121 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta pár hétig,ma reggel rendeltem meg végre. Persze amikor leggyengébb a forint....
Spanyol Amazonról a 12/256 gb -os 459 euro~156.000 Huf. Az eladó nem az Amazon volt,hanem a Realme official store. Nem kellett fizetnem áfa különbözetet,ami kb 7.000 Huf lett volna. Gondolom még nem érte el a cég azt az összeghatárt,ami felett ki kell fizetnie.
Ugyanúgy az Amazon raktárában csomagolják,mintha Amazon lenne az eladó. -
monti0222w
addikt
Mai nappal eldölt az X2 Pro, szóval 10-ke körül indul a rendelés, 8/128 GB verzióra.
-
Vagany
őstag
Itt az új fw, természetesen még COS 6.1:
[link]"Update Log
Security
● Android security patch: January, 2020
Network
● Added Airtel and JIO VoWIFI
System
● Fixed partial known issues, and improved system stability
Fixed
● Fixed Instagram upload video failure" -
RoBos
senior tag
Jaaaa, nekem tök8, én nem akarok venni, pláne nem az SD865-ös telók megjelenése előtt!
Mellesleg most a HUF elég gyenge az USD-hez képest, technikailag már a túlvett sávban mozog, így ha majd újra a 294-300-as sávban lesz a kurzus, akkor lesz/lenne érdemes vásárolni. -
Vagany
őstag
Amazonról rendes 2év garral megkapod annyiért, ne görcsölj már kinai webshoppal.
Kb 1 hónap mire ideér és garid sem lesz, megéri?szerk.
_robson_ #111
Így van, világbajnok, de akinek kevés a háttértár a spanyoloktól 480€-ért megvan a dupla tárhelyes, plusz még 4 giga ram lett maradhat...? -
-
Vagany
őstag
Nem tudom a 6-osnak az árát, nem is néztem. Nekem kellett a 8giga minimum és az UFS3 is csak a nagyobbaknál van. Néztem a xiaomi mi9tpro-t is de megbízható helyről nem találtam 8 gigást, sőt sok helyen fel se volt tüntetve, nagy volt a katyvasz ahogy a xiaominál ez lenni szokott. így eldőlt, hogy realme a győztes. A végén ez a kettő volt versenyben. Mivel spanyolból folyamat akciózza az amazon a 12-est (449€) így az lett, nem a ram miatt (elég a 8G). Kb 12 ezer volt a különbség akkor, ennyit nekem megért a dupla háttértár. A gari a spanyolról amazonos (elég megbízható
), amazon az eladó.
-
RoBos
senior tag
A Realme Ali oldalán most 420$ az X2 Pro 8/128 Global verzió...
-
törölt tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is inkább minimum a 8GB-os változatra érdemes benevezni, főképp a UFS 3.0 miatt.
A garanciáról annyit tudok, hogy Franciaországban van a szerviz. Ha Amazonos a telefon, ők fogják intézni hogy eljusson oda (amennyiben a Realme a seller). A német Amazonon ez tuti így van (onnan rendeltem), a spanyol oldalról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged